تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط davoo پست شده است View Postبرو تو خرید فروش آفلاین از اون طرف کنسل کن
زدم...این آمد..نمیدانم کنسل میکنند یا نه؟!از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
این عرضه اولیه هم انجام میشه و خوب هم میخرن بعد سر لج و لجبازی حمایت هم میکنند چون ارزنده هست برا بلندمدتی
مدتهاس ما حقیقی ها در بازار هیچ کاره هستیم این روند نزولی و دستکاری در برخی نمادها نشان از این داره هر کاری بخواهند میکنند
نظر
-
در اصل توسط فین پست شده است View Postچرا می خواهید کنسل کنید؟ پول یک پیتزا با نوشابه حداقل در می آید.
یه سهم کوچیک دیگه هم در عرضه اولیه ها تو واچ لیست داریم که وقتی صف فروشش جمع بشه پول یه ماشینم میخوام از اون در بیارم
کلا اگر این اپال بخواد 5 برابر هم بشه من نمیخرم با 500 هزار تومان فقط به دزدی مسولین کمک میکنم پس نمیخرم
برید یه دوری توی بازار بزنید سهم بهتر از اپال زیاد هستخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postپول نوشابه من از کسعدی داره در میاد
یه سهم کوچیک دیگه هم در عرضه اولیه ها تو واچ لیست داریم که وقتی صف فروشش جمع بشه پول یه ماشینم میخوام از اون در بیارم
کلا اگر این اپال بخواد 5 برابر هم بشه من نمیخرم با 500 هزار تومان فقط به دزدی مسولین کمک میکنم پس نمیخرم
برید یه دوری توی بازار بزنید سهم بهتر از اپال زیاد هست
نظر
-
اطلاعيه در خصوص تمديد زمان معاملات در نماد (اپال) 99/12/6 12:19
به اطلاع کليه فعالان محترم بازار سرمايه مي رساند، با توجه به اختلال پيش آمده در سامانه برخط برخي از كارگزاريها و درخواست شركت هاي ارائه دهنده خدمات بر خط، سفارش گيري در نماد معاملاتي شركت فرآوري معدني اپال كاني پارس(اپال) تا ساعت 13:00 تمديد گرديد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
-----
خیلی غلط کردن که دروغ میگن کسی تقاضای تمدید کرده
دیدن کسی خریدار نشده گفتن وقت اضافه بدیم تا یه عده گول بخورن و بخرن
حالا ببنیم موفق میشن یا سهامداران عاقل شدن و درس عبرت خوبی میدن به سازمانخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postاطلاعيه در خصوص تمديد زمان معاملات در نماد (اپال) 99/12/6 12:19
به اطلاع کليه فعالان محترم بازار سرمايه مي رساند، با توجه به اختلال پيش آمده در سامانه برخط برخي از كارگزاريها و درخواست شركت هاي ارائه دهنده خدمات بر خط، سفارش گيري در نماد معاملاتي شركت فرآوري معدني اپال كاني پارس(اپال) تا ساعت 13:00 تمديد گرديد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
-----
خیلی غلط کردن که دروغ میگن کسی تقاضای تمدید کرده
دیدن کسی خریدار نشده گفتن وقت اضافه بدیم تا یه عده گول بخورن و بخرن
حالا ببنیم موفق میشن یا سهامداران عاقل شدن و درس عبرت خوبی میدن به سازمان
کسانی هم که شرکت میکنند باید بزارن روی حداقل قیمت.
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postگروه رایانه
مداران برگشت و مثبت شد
مرقام مثبت
رافزا صف خرید سنگین
سپدار کاهش صف فروش
مفاخر کاهش صف فروش
رانفور کاهش صف فروش
سیستم جمع آوری صف فروشدر اصل توسط تمام پست شده است View Postبازار برگشت
هر سهمی فروشنده هستند روی مثبت بفروشیددر اصل توسط تمام پست شده است View Postمداران و مرقام صف خرید شدن
سیستم تا وقتی سپیدار جمع نشه جایی نمیره
سپیدار جمع بشه و صف خرید بشه اینم میتونه بالا بیاددر اصل توسط تمام پست شده است View Postحجم معاملات برای یک شروع دوباره بد نبود
حجم معاملات 8.4 هزار میلیارد تومان بود که 2 برابر روز قبل بوده
انشالله فردا بازار در مثبت حجم بالای 10 هزار میلیارد تومان بخوره و باقی مانده صف های فروش هم جمع بشن
نظر
نظر