تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
    آقا تمام چرا اينجوري شد پس؟
    احتمالا تقصیر منه
    کلا خرابی بازار و فروش اوراق قرضه دولتی هم کار منه
    کاهش دامنه نوسان به 2 درصد هم کار منه
    عرضه اپال تو این روز خراب هم کار منه
    صف فروش شپنا و شستا هم کار منه
    احتمالا وضع تحریم های آمریکا هم کار منه
    ......
    دوست گرامی
    خرابی بازار را نمیشه تحلیل کرد هیجان ایجاد شده و اعتماد از دست رفته تقصیر من و شما و حقیقی ها نیست
    دلیل را همه میدونیم پس بهتر نیست بجای تیکه انداختن به هم دیگه کمی به کاهش هیجان بازار کمک کنیم.
    آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/02/24, 14:00.
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ebiman
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 2071

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      احتمالا تقصیر منه
      ......
      دوست گرامی
      خرابی بازار را نمیشه تحلیل کرد هیجان ایجاد شده و اعتماد از دست رفته تقصیر من و شما و حقیقی ها نیست
      دلیل را همه میدونیم پس بهتر نیست بجای تیکه انداختن به هم دیگه کمی به کاهش هیجان بازار کمک کنیم.
      اعصاب معصاب همه تعطیل /.:biggrinsmiley.:/
      سلام

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

این ناظر گوسفند با کزغال هم پدر کشتگی داره
        الان بازش کرده تا مطمئن بشه صف فروش میشه
        امیدوارم خریدار با جمع کردن صف فروش این عرضه اولیه ناظر را آدم کنه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

الان داستان عرضه اولیه ها واقعا با هم فرق داره
          باید بازار اینو بفهمه کزغال سود خوبی میسازه رافزا سود خوبی میسازه سپیدار سود خوبی میسازه
          بوعلی سود خوبی میسازه
          از اون طرف اپال زیان ساخته و دارن به قیمت بالا میفروشن
          یا باقی عرضه اولیه هایی که الان بازدهی منفی ثبت کردن دلیل داره
          بازار نباید عرضه اولیه ها را با هم اشتباه بگیره
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• cliff
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 303

الان داستان عرضه اولیه ها واقعا با هم فرق داره
            باید بازار اینو بفهمه کزغال سود خوبی میسازه رافزا سود خوبی میسازه سپیدار سود خوبی میسازه
            بوعلی سود خوبی میسازه
            از اون طرف اپال زیان ساخته و دارن به قیمت بالا میفروشن
            یا باقی عرضه اولیه هایی که الان بازدهی منفی ثبت کردن دلیل داره
            بازار نباید عرضه اولیه ها را با هم اشتباه بگیره
            در مورد کزغال درست میگید ، اپال سرمایه گذاری هست و اشتباه هست که بگید زیانسازه باید تا گزارش 12 ماهه و سود سرمایه گذاریها صبر کرد، سپیدار بدجابی خریدید ، متاسفانه سیو سود خریدارهای قبلی خرید زدید ، با فروش سهامدار عمده سیگنال رو گرفته و خروج زدند ، فعلا اصلاح داره،
            Using Tapatalk

نظر

• trojan
              ستاره دار(1)
              • Nov 2013
              • 881

...

نظر

• trojan
                ستاره دار(1)
                • Nov 2013
                • 881

احتمالا تقصیر منه
                ......
                دوست گرامی
                آقا اين حرفها چيه ؟ چه تيكه اي ؟ ما به حضور اساتيد بازار جسارت نمي كنيم .
                با اون قسمت
                كاهش هيجان در فرمايشتون خيلي موافقم .

نظر

• توپ4گوش
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 2505

این ناظر گوسفند با کزغال هم پدر کشتگی داره
                  الان بازش کرده تا مطمئن بشه صف فروش میشه
                  امیدوارم خریدار با جمع کردن صف فروش این عرضه اولیه ناظر را آدم کنه
                  امروز کدهای خاصی کزغال را بحساب بازار مثبت صف خرید کرده بودند بعد که بازار رفت بطرف بازگشایی و فهمیدند بازار منفی هست پیشمان شدند

و به بهانه هسته معاملات اجازه معامله به سهم ندادند چون این کدها گیر میکردند

بنظرم مدیریت هسته مشکل اساسی دارد و به عمد هسته معاملات در مواقع خاص از کار میاندازد حالا یا کدهای خودشان را خارج میکنند یا به انها سفارش میشود

ناظر تنهایی مقصر نیست

البته ناظر هم مقصر بوده چرا اردرهای خرید را حذف کردند؟؟ باید اردرها را حذف نمیکردند

اردرهای خرید قبل از 9 صبح را ساعت یک و نیم حذف کردند!!! تا این افراد مجبور به خرید در 6 مثبت نباشند
                  شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• آريانا
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 599

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
                    درود
                    کسانی هم که شرکت میکنند باید بزارن روی حداقل قیمت.
                    کسانیکه روی حداقل قیمت یعنی 1200 سفارش گذاشته بودند همان 400 عدد را اختصاص دادند !!!

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

الان بازار ما احتیاج به ملاک‌های جدید سنجش سهام داره
                      ملاک‌های سنجش سهام در هر دوره شرایط خاص خودش داشته
                      به جرات میشه گفت ملاک سنجش سهام قبل از سال 97 در بازار ما شامل موارد زیر بوده
                      1.پی به ای سهم
                      2. طرحهای توسعه ای
                      3.افزایش سرمایه از انباشته
                      ......
                      از سال 97 تا شهریور 99 ملاک سنجش سهام بازار به قرار زیر بوده
                      1.تجدید ارزیابی شرکتها
                      2.ارزش جایگزینی شرکتها
                      3.کوچک یا بزرگ بودن شرکتها
                      4.بازیگر داشتن سهم
                      .................
                      الان دیگه بازار به هیچ کدوم اهمیت نمیده و فقط داره افت میکنه که اینم منطقی نیست
                      پس باید ملاک‌های سنجش را تغییر بدیم تا بتونیم در این بازار موفق باشیم
                      از نظر من باید ترکیبی از موارد فوق را به عنوان ملاک خرید سهام در نظر گرفت
                      1.پی به ای سهم
                      2.افزایش سرمایه از انباشته
                      3.کوچک بودن یا بزرگ بودن شرکت
                      ......
                      ملاک‌های سنجش فوق باید بررسی بشن
                      مثلا در خصوص پی به ای باید در کنار ابعاد شرکت و بحثهای افزایش سرمایه در کنار هم دیده بشن
                      باید بررسی بشه بازار چه پی به ای هایی را قبول میکنه
                      مثلا اکثر سهام بنیادی بزرگ با سرمایه های بیشتر از 100 میلیارد تومان الان پی به ای 7تا 15 دارن ولی چرا کسی نمیخره چون شرکت‌های بزرگی هستن سرمایه های چند هزار میلیارد دارن و حقوقی ها پول لازمند و شدیدا فروشنده هستن
                      و سهام بنیادی کوچیک که سرمایه زیر 100 میلیارد تومان دارن الان با پی به ای 15 تا 30 دارن معامله میشن

اون سهامی که هیچ کدوم از آیتم‌های بالا را ندارن میشه درک کرد چرا کسی نمیخره
                      اما عدم اقبال بازار به سهام بنیادی را باید موشکافی کرد شاید بازار در حال تغییر ذائقه است
                      باید با بازار همگام شد
                      آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/02/25, 11:46.
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

تقریبا 80 درصد تازه واردها اصلا نمیدونن پی به ای چی هست
                        ولی فقط جهت یادآوری بگم نسبت قیمت سهم به سود میشه پی به ای و اون قدیم ها پی به ای منطقی بازار بین 5تا6 بود زیر 4 میگفتن سهم ارزون و بالای 8 میگفتن سهم گرون
                        ولی الان دیگه ذائقه بازار تغییر کرده و کلا به پی به ای نگاه نمیکنن
                        ولی با همین ذائقه هم باید یه دسته بندی داشته باشیم
                        در بازار فعلی پی به ای منطقی را میشه اینجوری دسته بندی کرد:
                        1.پی به ای بین 5 تا 10 برای شرکت‌های خیلی بزرگ با سرمایه 1000 میلیارد تومان و بیشتر
                        2.پی به ای بین 10 تا 15 برای شرکت‌های بزرگ و سرمایه بین 100 تا 1000 میلیارد تومان
                        3.پی به ای بین 20تا25 برای شرکت‌های متوسط با سرمایه بین 50 تا 100 میلیارد تومان
                        4.پی به ای بین 25 تا 30 برای شرکت‌های با سرمایه کوچک و سرمایه کمتر از 50 میلیارد تومان
                        ....
                        توجه کنید که خود پی به ای هم دارای تفسیر های گوناگونی است و نمیشه در موارد خاص سهمی با پی به ای زیاد را گران و سهمی با پی به ای پایین را ارزان تلقی کرد
                        اما دسته بندی بالا به صورت کلی است و سعی شده جو کلی بازار هم ملاک دسته بندی قرار گیرد
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• naderi1
                          ستاره‌دار(26)
                          • Sep 2020
                          • 792

ما با تحلیل های آماتوری خودمون ظاهرا درست پیش بینی کرده بودیم>:D<
                          بنظر فعلا برگشت خاصی در بازار نبود
                          برخی نمادها مانند پالایش یکم و دارا یکم بعلت افت زیاد هرروز ۴درصد برگشت نسبی داشتند و برخی هم بعلت قیمت جهانی مانند فملی و... که اینها بنظر ارتباطی با اپال ندارد

هفته آینده انتظار دارم کم کم از فشار عرضه ها کم و تعداد نمادهای سبز در بازار بیشتر شود که بدلایل مختلف دیگر است که اپال یا ... نقش چندانی ندارد.
                          اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
                            بنظر فعلا برگشت خاصی در بازار نبود
                            برخی نمادها مانند پالایش یکم و دارا یکم بعلت افت زیاد هرروز ۴درصد برگشت نسبی داشتند و برخی هم بعلت قیمت جهانی مانند فملی و... که اینها بنظر ارتباطی با اپال ندارد

هفته آینده انتظار دارم کم کم از فشار عرضه ها کم و تعداد نمادهای سبز در بازار بیشتر شود که بدلایل مختلف دیگر است که اپال یا ... نقش چندانی ندارد.
                            بله بازار اینقدر خراب هست که هر حرکتی میخواد آغاز بشه شکست میخوره
                            تا اعتماد سازی نکنن چیزی درست نمیشه
                            تنها حسن این دامنه نوسان 2 درصدی در کنار ضرر کمتر روزانه کاهش حجم صفهای فروش و کم شدن هیجان فروشنده بوده
                            ولی از اون طرف رغیب خریدار را هم کاهش داده
                            اگر بتونن بازار متعادل کنن اوضاع متفاوت میشه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• BEHESHT
                              عضو عادی
                              • Nov 2011
                              • 299

بصورت سنتی طبق روال هرساله بعد از عیدبازار به سهام dps محور و شاخص ساز اقبال بیشتری نشان میدهد

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

تقریبا 80 درصد تازه واردها اصلا نمیدونن پی به ای چی هست
                                ولی فقط جهت یادآوری بگم نسبت قیمت سهم به سود میشه پی به ای و اون قدیم ها پی به ای منطقی بازار بین 5تا6 بود زیر 4 میگفتن سهم ارزون و بالای 8 میگفتن سهم گرون
                                ولی الان دیگه ذائقه بازار تغییر کرده و کلا به پی به ای نگاه نمیکنن
                                ولی با همین ذائقه هم باید یه دسته بندی داشته باشیم
                                در بازار فعلی پی به ای منطقی را میشه اینجوری دسته بندی کرد:
                                1.پی به ای بین 5 تا 10 برای شرکت‌های خیلی بزرگ با سرمایه 1000 میلیارد تومان و بیشتر
                                2.پی به ای بین 10 تا 15 برای شرکت‌های بزرگ و سرمایه بین 100 تا 1000 میلیارد تومان
                                3.پی به ای بین 20تا25 برای شرکت‌های متوسط با سرمایه بین 50 تا 100 میلیارد تومان
                                4.پی به ای بین 25 تا 30 برای شرکت‌های با سرمایه کوچک و سرمایه کمتر از 50 میلیارد تومان
                                ....
                                توجه کنید که خود پی به ای هم دارای تفسیر های گوناگونی است و نمیشه در موارد خاص سهمی با پی به ای زیاد را گران و سهمی با پی به ای پایین را ارزان تلقی کرد
                                اما دسته بندی بالا به صورت کلی است و سعی شده جو کلی بازار هم ملاک دسته بندی قرار گیرد
                                چرا شرکت با سرمایه کم باید p/e بین25 تا 30 بگیره؟ اصلا چرا وقتی p/e بانکی حدود 4 تا 5 هست ،p/e سهام باید بالاتر از 5 باشه؟
                                این p/e هایی که شما اعلام کردید برای سهام داری بلند مدته یا نوسانگیری؟
                                یه مثال بزنم ،زگلدشت 200 میلیون سهم داره،ارزش بازارش هم 950 میلیارد تومانه و امسال حدود 200 تومان سود می سازه ،این طور که شما نوشتید p/e این سهم بین 25 تا 30 هستش و با این حساب این سهم بین 5 تا 6 هزار تومان می ارزه یعنی زگلدشت بین 1000 تا 1200 میلیارد تومان ارزش گذاری میشه.
                                حالا زگلدشت یک گاوداریه با 35 هکتار زمین و تعدادی گاو اون هم در دور و بر نجف آباد اصفهان،این در حالیه که یه گاو داری با همین مشخصات در اطراف هشتگرد (البته بدون گاو) ،توسط کارشناس بانک ،70 میلیارد تومان ارزش گذاری شده و توسط مالک 50 میلیارد تومان آگهی شده برای فروش:D
                                این شرکت هر قدر هم گاو داشته باشه قطعا 1150 میلیارد تومان گاو نداره:D
                                الان ارزش فولاد مبارکه با قیمت هر سهم 11640 ریال ،و با احتساب دلار 25000 تومانی چیزی حدود 10 میلیارد دلاره (اگه قیمت اوج سهم رو هم حساب کنیم بالای20 میلیارد دلار ارزش داشته)،حالا اگه کسی باشه یه مقایسه قیمتی بین فولاد مبارکه با سایر فولادسازهای دنیا انجام بده،مشخص میشه فولاد گرونه یا ارزونه:D
                                آخرین ویرایش توسط MOSTAFAVI؛ 2021/02/26, 10:28.

نظر

در حال کار...
                                X