تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

?عراقچى: به نظر مى‌رسد تفاهم جديدى در حال شكل‌گيرى است
    .....
    انشالله که توافقی انجام بشه درسته که باعث افت دلار و فشار بیشتر به بورس میشه ولی مردم عادی از این توافق منتفع میشن
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Deutschland
      عضو فعال
      • Jan 2015
      • 838

چه خوب
      ارز دیگیتال من ۱۱۰۰٪رشت کند دلار ریزش
      امسال بهترین سال برای ما میشود
      چقدر دلار ببریم ازمیر.........

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

اولین واکنش دلار به خبر برجامی
        افت 200 تومانی بود
        دلار سبزه ⛳️ فردایی ⏳ 24,680 فروش?
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

?عراقچى: به نظر مى‌رسد تفاهم جديدى در حال شكل‌گيرى است
          .....
          انشالله که توافقی انجام بشه درسته که باعث افت دلار و فشار بیشتر به بورس میشه ولی مردم عادی از این توافق منتفع میشن

امیدواریم قیمتها در بخشهای مسکن - خودرو و کالاهای دیگه که ابر حبابی شده ریزش کند تا مردم بتواند نفسی بکشند نه اینکه فقط در بازار بورس فقط سهام ریزش کند با توافق سرابی دیگه و قیمتها در بخشهای دیگه اصلا کاهش قیمت نداشته باشه
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ذوالقرنین
            عضو عادی
            • Oct 2020
            • 273

ولی بوقچی عراقچی همیشه مثبت ارزیابی می کنه ولی وقتی خبر میاد بیرون 180 درجه فرق داره لااقل این چند روز همینطور بوده

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post
              ولی بوقچی عراقچی همیشه مثبت ارزیابی می کنه ولی وقتی خبر میاد بیرون 180 درجه فرق داره لااقل این چند روز همینطور بوده
              فوری...
              انریکو مورا رئیس کمیسیون مشترک برجام

پس از مذاکرات سخت ، ما به تفاهمی کلی در کمیسیون مشترک دست یافتیم . پیشرفت حاصله در بخشی سخت از موضوع صورت گرفته است. ما حالا باید بر روی جزئیات کار کنیم. مهم است که همه متعهد به اهداف واحدی هستیم که عبارتند از بازگشت آمریکا به برجام و اجرای کامل آن
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Saba60
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 112

علیرغم اینکه میدونم هر توافقی ممکنه به ضرر هر چه بیشتر بورس و متعاقبا ضرر بیشتر خودم تموم شه ولی حقیقتا واسه خاطر راحتی روح و روان مردم و کم شدن فشار مالی شون حاضرم این ضرر مضاعف رو بپذیرم!
                @};-شادی از خرد عاقل تر است@};-

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

تغییر دامنه نوسان به مثبت ۶ و منفی ۳ ، بازنگری دستورالعمل گره معاملاتی، از مهم ترین تصمیمات امروز هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار است.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، دکتر محمدعلی دهقان دهنوی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان مطلب بالا گفت: هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار مصوب کرد تا دامنه نوسان قیمت ها از ابتدای اردیبهشت ماه به مثبت ۶ و منفی سه افزایش یابد.
                  وی تصریح کرد: پیشتر و بر اساس مصوبه شورای عالی بورس، به هیات مدیره سازمان بورس اجازه داده شد تا دامنه نوسان به صورت تدریجی افزایش یابد. از آنجا که این موضوع بعد از سه روز کاری قابل اعمال است، از ابتدای اردیبهشت دامنه نوسان جدید اعمال می شود و تا پایان اردیبهشت برقرار است. سپس سازمان بورس نسبت به افزایش تدریجی و مجدد تصمیم گیری می کند.
                  سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به بازنگری دستورالعمل گره معاملاتی، ابراز داشت: مقرر شد بازنگری به نحوی باشد که امکان نقدشوندگی افزایش یابد. در تغییراتی که صورت گرفت مجموع حجم معاملات در ۵ روز از ۵ درصد به ۲۰۰ درصد افزایش یافت. البته دامنه نوسان در گره معاملاتی همان دو برابر باقی ماند، اما حجم مبنا در روز گره معادل یک سهم در نظر گرفته می شود. همچنین هیات مدیره سازمان بورس تصویب کرد که برای فروش اوراق تبعی استفاده از رتبه بندی مجاز باشد.
                  دکتر دهقان دهنوی در پایان خاطرنشان کرد: سازمان بورس برنامه‌های خود را برای تقویت تقاضا پیگیری کرده و ادامه می دهد.
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

با این تغییر در گره معاملاتي مشکل سهامی مثل پلوله، تمحرکه، کباده، ساذری و... که در صف خرید قفل هستن هم رفع خواهد شد و میتونن راحت تر رشد کنن
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Amir.tala
                      ستاره دار (2)
                      • Dec 2015
                      • 3145

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                      با این تغییر در گره معاملاتي مشکل سهامی مثل پلوله، تمحرکه، کباده، ساذری و... که در صف خرید قفل هستن هم رفع خواهد شد و میتونن راحت تر رشد کنن
                      تا الان که برای بازار پایه گره اعمال نمی کردند برا همون بازار اصلی هم گاهی اجبارا اجرا می کردند.

نظر

• Amir.tala
                        ستاره دار (2)
                        • Dec 2015
                        • 3145

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
                        یا اینکه یک کار قشنگتر کنید.لطفا قانون گره را بازنگری کنید.............

نماد بعد از 10 روز میره گره و میشه با محدودیت دو برابر محدودیت روزانه.....این خوبه......اما چون در گره هم حجم مبنا داره باز پر نمیشه و از فرداش روز از نو روزی از نو!!!

حجم مبنا را در گره بردارید لطفا!!!

یا اینکه محدودیت قیمت را در گره بردارید اما حجم مبنا باشد!!!

به خدا خیلی چیز مشخصیه....

البته این خیلی مختص سهام عدالت نبود اما تو این تاپیک آوردم چون الان استانیها هم دچار صفهای فروش هستند.
                        انجامش دادند بالاخره!!

نظر

• Mehrsana
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1191

داشتم فکر میکردم اگه پارسال من جای رئیس سازمان بورس اومده بودم و بهم گفته بودن برو بورس رو نابود کن دقیقاً چیکار میکردم!

خب در گام اول باید تا جایی که میشد نقدینگی رو از بازار خارج میکردم. انتشار اوراق رو که دولت داشت با قدرت زحمتش رو می کشید! منم باید با عرضه اولیه های سنگین مثل اپال ته موندگی نقدینگی رو میکشیدم بیرون! چون آخر سالم بود و خیلیها نیازمند پول بودند برای تصفیه اعتبار و بدهی و ... باید کاری میکردم که نتونن سهامشون رو بفروشن و راهکارش دستور به حقوقیها و بازارگردانها مبنی بر نخریدن سهام بود! به کسی هم قرار نیست جواب بدیم که چرا بازارگردان به وظایفش عمل نمیکنه! اینجا کلش واس ماس!

در گام بعدی باید یه برنامه برای نوسانگیرها میچیدم. یه عده بودن که در هر حال با نوسان گیری سود میکردن! برای اینکه دهن اونها رو هم سرویس کنم بهترین راه کم کردن دامنه نوسان بود! اینجوری با دو تا رنج مثبت، جو خرید راه می انداختم و پول این نوسانگیرها رو هم گیر می انداختم!
                          گام بعدی گروه ها و کانالهای تلگرامی و رانتی بودند که روی یه سهم فعال میشدن و سهمو میبردن بالا! برای اینکه جلوی اونها رو هم بگیرم بستن نماد و بستن کدهاشون به دلیل تخلف و شفاف سازی و... راهکار خوبی بود.

مدام هم اینور اونور ادای حق به جانب میگرفتم که آره من دارم شق القمر میکنم و همه جوره دارم برای بورس مایه میزارم!

با انجام این راهکارهای ساده بعد مدت کوتاهی، ورود پول به بورس صفر می شد و خروج پول شدید! همه سهامداران هم خسته میشدن دیگه یا کلا نمی اومدن پای تابلوی معاملات یا سعی میکردن در اولین فرصت نقد کنن و فرار!

اما مگه من میگذاشتم سهمهاشون رو این قیمتها بفروشن!؟ نه کسی قرار نیست اینجا سودی ببره! حالا وقت اون هست که بدون حجم خوردن، قیمت سهام رو بکشم پایین و سهام رو در کف کف از ملت بخرم. راهکار یه قانون من درآوردی دیگه به اسم گره معاملاتی و حجم نخوردن و ایجاد هیجان فروش و .... راحت کاری میکردم که سهامی که دولت دو سه برابر بالاتر به مردم فروخته بود رو همون مردم با التماس به شرکتهای دولتی پس بدن!

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

بازار رمز أرز ها در این لحظات ریزش سنگین را تجربه میکنن
                            با توجه به واگرایی منفی مکرر آر اس آی در بیت کویین فعلا در پوزیشن خرید نباشید حتی برای نوسان گیری
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

تمحرکه امروز 5 درصدی است زیر نظر باشه شاید فرصت خرید داد
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

امیدواریم صف خرید تمحرکه و پلوله امروز باز بشه تا بتونن حجم بخورن و سهام شرکت دست به دست بشه
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X