تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط محمدرض پست شده است View Postسلام جناب تمام اگه امكانش هست خزامياد وخشرق را تحليل فرماييد.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
دیگه بازی تمومه باورم نمیشه به اینجا رسیدیمبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
وقتی دامنه نوسان را 2 و بعدش 3 کردید و اجازه اصلاح ندادید جذابیت سهام را برای خریدار از بین بردید
حالا شما که همه جور آزمایشی را زدید
حالا بیان برعکس کنید و دامنه منفی را 6 کنید و دامنه مثبت را 2 بزارید تا وقتی سهام صف خرید میشن اینبار جذابیت برای فروشنده از بین رفته باشه و بازار در جهت مثبت قفل کنهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Postدامنه نوسان را روی مثبت 1 تا مثبت 6 قرار دهند مگر حتما باید منفی باشد
بعد باید اسم بورسم بزارن بانک بورسخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postامروز سهام کوچیک بررسی کردم و جالبه که تقریبا سهمی که از سال 97 کمتر از 30 برابر شده باشه نداریم(بین 30 برابر تا 200 برابر شدن) که حالا بعضی هاشون با افزایش سرمایه هایی که دادن دیگه سهم کوچیک محسوب نمیشن
این وسط فقط دوتا سهم از بازار پایه پیدا کردم که رشد در حدود 10 برابر از سال 97 داشتن و به نظر میرسه ارزش بررسی بیشتر را دارن
تمام جان،سهم هایی که مورد نظرتون بود را بررسی فرمودید باتشکرهيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)
نظر
-
در اصل توسط mokhlas پست شده است View Postباسلام و احترام
تمام جان،سهم هایی که مورد نظرتون بود را بررسی فرمودید باتشکر
ولی اسم بردن از اینها در این بازار خراب سودی نداره
هرچند چندتاشون در همین بازار خراب صف خرید هستن و یکی دو مورد هم تازه عرضه شدن که ممکنه در روزهای آینده مجدد در صف خرید قفل بشنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postدیگه بازی تمومه باورم نمیشه به اینجا رسیدیم
در همین بازار خراب هم میشه سود کرد ولی بدون عجله کردن و با بررسی و اقدام به موقع میشه سهم خوب را خریدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
اونجا با کسی شوخی نداره راحت نابود میکنه
ضمنا سازمان بورسم نداره که هر روز بری اونجا شیشه هاش بشکنی و فردا برات فرصت خروج ایجاد کنن
اونجا البته به فرصت خروج احتیاجی نداره چنان نابود میشی که نیازی به خروج نیست همونجا از زندگی خارجت میکنن و خلاص.
اگر فکر میکنی زرنگی و تو فیوچر پوزیشن سل میگیری و کلی سود میکنی بازم باید بگم آخرش همون کارگزاری که باهاش کار میکنی یه کاری میکنه که کال بشی و حسابت صفر بشه
در هر حال بازم احتیاط شرط عقل استخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
ارزهای دیجیتال داره ریزش سنگین تجربه میکنه
ملت دارن نقد میکنن
به نظر من بخشی از این پول به بازار سرمایه برمیگردهآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/04/23, 09:22.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postمراقب این بیت کویین باشید و بیخودی احساس زرنگی نکنید وقتی بیت کویین بریزه تمام ارزهای دیجیتال را با خودش به گور میبره
اونجا با کسی شوخی نداره راحت نابود میکنه
ضمنا سازمان بورسم نداره که هر روز بری اونجا شیشه هاش بشکنی و فردا برات فرصت خروج ایجاد کنن
اونجا البته به فرصت خروج احتیاجی نداره چنان نابود میشی که نیازی به خروج نیست همونجا از زندگی خارجت میکنن و خلاص.
اگر فکر میکنی زرنگی و تو فیوچر پوزیشن سل میگیری و کلی سود میکنی بازم باید بگم آخرش همون کارگزاری که باهاش کار میکنی یه کاری میکنه که کال بشی و حسابت صفر بشه
در هر حال بازم احتیاط شرط عقل است
نظر
-
در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Postشما خودت که هفته پیش تازه وارد شدی! البته گفتی که قید سرمایه اتو زدی
کلا اون بازار ریسکش در حد نابودی است و اگر کسی رفت اونجا قبلش قید پولش بزنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر