تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • salehpq
    عضو عادی
    • Sep 2020
    • 102

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
    خیر
    هدف شیخ حسن به وضوح تامین بودجه برا دولت بعد است. !!! حتی فرصت استفاده از اوراق فروخته شده در بهمن و اسفند سال قبل را هم ندارد.
    این دولت و آن دولت ندارد اینها کلا هماهنگ هستن، مگر میشه حاکمیت از این وضعیت بیخبر باشه
    که صدایش را در نمی‌آورند و طوری وانمود میکنن که انگار خبری نیست
    چون برایشان سرمایه مردم که هیچ، حتی جانشان نیز اهمیتی ندارد
    وقتی چنین بازاری پیدا شده که به راحتی میشه بالا کشید
    حالا حالاها خواهند چاپید
    به نظر من با رفتن حسن و آمدن حسین فرقی نخواهد کرد

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

شاخص کل
      نظر شخصی من اینکه بازار از محدود 1.05 میلیون واحد برمیگرده
      حالا تا اونجا هم راهی نیست اگر شاخص سازها را رها کنن منفی 3 روز کاری است
      حالا فعلا سهام کوچیک که رها کردن و این ببیچاره ها حسابی با منفی های 30-50 درصدی جور شاخص کشیدن

خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3769

در اصل توسط salehpq پست شده است View Post
        دلتان را برای بعد انتخابات خوش نکنید که مثل قبل انتخابات بازار تعطیله
        جدیدا دوبار مصوب کردن ۱۲۵ هزار میلیارد اوراق بفروشن
        هر مثبتی غیر مستقیم پولهای مونده رو میبره برای اوراق
        خودتان رو گول نزنید
        اینها برایشان مهم نیست سهام ۹۹ درصد منفی بخورن
        هدف تامین هزینه‌ها با فروش اوراق هست
        ...امروز کدخدایی آب پاکی رو ریخت رو دست ملت ...فرمودن مشارکت پایین برای اعتبار و مشروعیت نظام و انتخابات مشکلی ایجاد نمی کند !!یعنی جماعتی که تصور می کردن نظام بعد از انتخابات از خجالت بازار درخواهد آمد یا احیانا به خاطر رودربایستی با مردم به خاطر بحث انتخابات تغییری در رویه اش خواهد داد ...باید در این‌تحلیل هایشان تجدید نظر کنند...

نظر

• دیباج
          ستاره‌دار (۹)
          • Aug 2018
          • 855

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          قبلا عده میگفتن سهام بزرگ چون هر روز منفی میزنن اصلاح خوبی کردن ولی سهام کوچیک اصلاح نکردن
          ولی با شیوه ای که سازمان در پیش گرفته سهام کوچیک تمام منفی های بازار را یه روزه تجربه کردن
          اگر افت سهام بزرگ در حد 50تا60 درصد شده افت بعضی سهام کوچیک 90 درصد رسیده
          هرجور حساب میکنم میبینم در نهایت سهام را به حدی افت دادن که دیگه چیزی برای از دست دادن نداشته باشن و شرایط را برای برگشت قدرتمند و با القای آمدن منجی (رئیس جمهور بعدی) ایجاد کرده اند
          من برای بعد از انتخابات رشد خوبی را برای بازار متصورم
          انشالله که تا بعد از انتخابات بتونیم دوام بیارم و زنده بمونیم
          درود بر تمام عزیز : چون سهامهای کوچک افت چندانی نداشتند بهترین حالت بازگشایی برداشتن دامنه نوسان است تا سریعتر و با کمترین سر و صدا بازار رو به حالت نرمال برگردانند -- شاخص همین چند روز در منفی بازی خواهد داشت و سپس بازار نرمال خواهد شد -- هر چند سهامداران ضررهایی از این لحاظ میکنند ولی در کل برای کلیت بازار و روان شدن بازار خوب است --- امیدوارم بعد از خرید های خودشون مجدد یک شوک مثبت به بازار بدهند و سهامداران از ضرر خارج شوند ---
          روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• shahin
            عضو فعال
            • May 2011
            • 2223

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
            درود بر تمام عزیز : چون سهامهای کوچک افت چندانی نداشتند بهترین حالت بازگشایی برداشتن دامنه نوسان است تا سریعتر و با کمترین سر و صدا بازار رو به حالت نرمال برگردانند -- شاخص همین چند روز در منفی بازی خواهد داشت و سپس بازار نرمال خواهد شد -- هر چند سهامداران ضررهایی از این لحاظ میکنند ولی در کل برای کلیت بازار و روان شدن بازار خوب است --- امیدوارم بعد از خرید های خودشون مجدد یک شوک مثبت به بازار بدهند و سهامداران از ضرر خارج شوند ---
            اصلا و ابدا اینگونه نیست.
            تنها کافی است تبه کاران و سگهای کثیفشان را از بازار بیرون ببرند دست از سر این بازار بر دارند.

با آتیشی که اینجا درست کرده اند سهام به قیمت یک ریال هم صف فروش می بندند.
            چشماتون رو باز کنید و خوب واقعیتها را ببینید.

این توجیهات فقط برا باز کردن درب سینما و ریختن بنزین روی باقیمانده مردم و متاسفانه با بیشرمی تمام درحال انجام است

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
              سازمان به شرکتها دستور داده که به هربهانه ای شده یه افشای الف بزنن و سهمو منفی باز کنن
              کلا نمیخوان سهمی در بازار وجود داشته باشه که کمتر از 50% افت کرده باشه
              و البته دارن یه تناسبی بین رشد و افتی که کرده پیدا میکنن و معیار اینم گذاشتن سقف سال 97
              یعنی اگر سهمی از سقف سال 97 بیشتر از 10 برابر شده دارن یه جوری اصلاحش میکنن که بیاد زیر 10 برابری قیمت
              واقعا افتهای دردناکی دارن تجربه میکنن
              ولی
              وقتی سهمی با منفی 30 یا 50 درصد باز شده و مجدد صف فروش میشه این دیگه از عدم ارزندگی اون سهم نیست این بخاطر جو روانی خیلی خراب بازار است
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mokhlas
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 301

تمام جان سلام واحترام،با وضعیتی که درست کردند،به نظر حضرتعالی تا کجا ریزش ادامه داره و کجا از فروش خسته می شوند.واقعا چه می خواهند بکنند؟
                هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• shahin
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 2223

سازمان به شرکتها دستور داده که به هربهانه ای شده یه افشای الف بزنن و سهمو منفی باز کنن
                  کلا نمیخوان سهمی در بازار وجود داشته باشه که کمتر از 50% افت کرده باشه
                  و البته دارن یه تناسبی بین رشد و افتی که کرده پیدا میکنن و معیار اینم گذاشتن سقف سال 97
                  یعنی اگر سهمی از سقف سال 97 بیشتر از 10 برابر شده دارن یه جوری اصلاحش میکنن که بیاد زیر 10 برابری قیمت
                  واقعا افتهای دردناکی دارن تجربه میکنن
                  ولی
                  وقتی سهمی با منفی 30 یا 50 درصد باز شده و مجدد صف فروش میشه این دیگه از عدم ارزندگی اون سهم نیست این بخاطر جو روانی خیلی خراب بازار است

میشه بفرمائید سهامی که سازمانهای دولتی مثل تامین اجتماعی در نیمه دوم سال و به اصطلاح برا حمایت از بورس عرضه کرده اند چرا با افتهای شدید و زیر قیمت عرضه اولیه باز می شوند ؟

همین الان دست از سر این بازار بردارند اغلب معاملاتی که در بازار رمز ارزها انجام می شود به بورس منتقل خواهد شد.
                  معاملاتی با گردش روزانه بالای 20000 میلیارد تومن . که نه اوراق هستند و نه کد به کد هستند و نه فریبکارانه و معاملات درون گروهی

متاسفانه هدف موضوعات دیگریست .
                  برای ثبت در تاریخ کثیفشان

نظر

• نیکا
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Nov 2011
                    • 2129

سلام الان بیشترسهام رااگرخرید میکنند فقط میزان حجم مبنا خرید تا منفی لازم بخورد تاکی ؟؟؟ فعلا بازی همین است

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

در اصل توسط mokhlas پست شده است View Post
                      تمام جان سلام واحترام،با وضعیتی که درست کردند،به نظر حضرتعالی تا کجا ریزش ادامه داره و کجا از فروش خسته می شوند.واقعا چه می خواهند بکنند؟
                      وقتی بازار هیحانی میشه چه در روند مثبت چه روند منفی پیشبینی اینکه ریزش تا کجاست سخت میشه
                      ولی من نظر شخصی خودم بالاتر عرضه کردم به نظر من شاخص میتونه از محدوده 1.05 میلیون واحدی یه برگشت داشته باشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                        ستاره دار (1)
                        • Apr 2020
                        • 1034

وقتی بازار هیحانی میشه چه در روند مثبت چه روند منفی پیشبینی اینکه ریزش تا کجاست سخت میشه
                        ولی من نظر شخصی خودم بالاتر عرضه کردم به نظر من شاخص میتونه از محدوده 1.05 میلیون واحدی یه برگشت داشته باشه
                        جناب تمام برگشت تا چه عددی ؟
                        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                          جناب تمام برگشت تا چه عددی ؟
                          شاخص کل
                          نظر شخصی من اینکه بازار از محدود 1.05 میلیون واحد برمیگرده
                          حالا تا اونجا هم راهی نیست اگر شاخص سازها را رها کنن منفی 3 روز کاری است
                          حالا فعلا سهام کوچیک که رها کردن و این ببیچاره ها حسابی با منفی های 30-50 درصدی جور شاخص کشیدن

تا 1.31 میلیون واحذ
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

جالبه امروز غپآذر با منفی 16 درصد باز شد ولی باطل کردن ظاهرا گفتن منفی زیر 25 درصد قبول نیست
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• hamed_seyd
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 104

شاخص زیر یک میلیون هم میره امسال.فقط به هر حمایتی که رسید واکنش مثبت موقتی نشان میدهد.رشد قوی شاخص موکول میشه به سالهای آینده و ورود نقدینگی قوی حقیقی.

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3769

در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Post
                                شاخص زیر یک میلیون هم میره امسال.فقط به هر حمایتی که رسید واکنش مثبت موقتی نشان میدهد.رشد قوی شاخص موکول میشه به سالهای آینده و ورود نقدینگی قوی حقیقی.
                                پارسال که ۱۳۰همت..حقوقی ها و گردن کلفت تومرداد نقد کردن ...بالای ۱۱۰همت هم که اوراق فروختن ...۱۲۵ همت دیگه هم میخوان دوباره اوراق بفروشن...بیشتر از ۱۳۰همت هم قراره اصل و فرع اوراق سررسید شده تسویه کنن..سهام و سرمایه سهامدارا هم که قفل شده...با چه پولی باید بازار رشد کنه ؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X