تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط تمام پست شده است View Postجالبه امروز غپآذر با منفی 16 درصد باز شد ولی باطل کردن ظاهرا گفتن منفی زیر 25 درصد قبول نیست
سهام چوب خزر کاسپین را همین دی ماه عرضه اولیه کردند. خیلی ها با تصور اینکه برا جبران زیان مردم این سهم را عرضه کرده اند خرید کردند .
چطور ناظر بی ....... بعد از مشارکت در اون همه تخلف شرکت و بازار گردان اجازه دا د با منفی 37 درصد باز شود و زیان 120 درصدی به عده زیادی وارد کند؟
در مورد چند شرکت دیگر هم به همین ترتیب بی حساب و کتاب و بند تنبانی عمل کردند .
متاسفانه فرابورس بی درو پیکر و دست آدم های ناکارآمد و دم و دستگاه نظارت بند تنبانی افتاده . لطفا در شکایات و اعتراضاتتون روی این موضوع پافشاری کنید بلکه یک روزی آدمهای لایق تری سر کار بگذارند.
اگر قرار باشد بورس درست و سالم عمل کند مهم ترین واحدش دستگاه نظارت با حضور افرادی است که ویژگی های یک ناظر کار آمد و سالم را داشته باشند.
پ. ن :
برا اثبات موضوع ؛ فقط پاسخگویی به تلفن های فرابورس را چک کنید ( و با بورس مقایسه کنید ) تا حساب کار دستتان بیاید.
فرابورس مدیر ندارد . خصوصا در واحد نظارت و ارزیابی و پذیرش شرکتها
از تمام تلفن هایی که معرفی کرده اند فقط یک نفر گوشی بر می دارد . اون هم با هدف ماستمالیآخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/05/19, 21:08.
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
انتظار من این بود که این برگشت چند روزی طول بشه حالا ببینیم چند روز میشه یا سرعت مثل دیروز بالا خواهد بود
در هر حال به نظر میرسه بیت تا 41 هزار هم میتونه بالا بیاد
و اگر برگرده و خط روند را بشکنه روزهای سیاه رمز ارزها شروع میشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
امروز بررسی بیشتری روی سهام بزرگ و سهام کوچیک انجام دادیم و نتیجه قابل توجه بود
در سهام بزرگ که به اعتقاد اکثر سهامدارن اصلاح لازم را انجام داده اند به میانگین رشد حدود 500% تا 600% از سال 97 رسیدیم (تقریبا هم تراز با شاخص کل)
و جالب اینکه خیلی از سهام کوچیک هم با اصلاحهایی که انجام دادن به همین حدود بازدهی رسیدن ویا اصلا از اول هم ماننده بعضی سهام کوچک که رشدهای 40برابری و 100 برابری کرده بودن رشد نکرده بودن که حالا نیاز به اصلاح های 80 و 90 درصد داشته باشن
به نظر من الان دیگه وقتشه هر کس هر سهمی داره بررسی کنه ببینه دلیلی داره که توی صف فروش قفل شده بشینه یا نه
یعنی اگر سهم شما از سقف سال 97 تا قیمت امروز معادل رشد شاخص کل رشد کرده حالا با 100-50درصد اختلاف پس این سهم اصلاح لازم را انجام داده و فروش هیجانی منطقی نیست
کمی بیشتر تعقل کنیم
این روزها هم تمام میشه و مثل تابستان گذشته که خریداران هیجانی ضررهای سنگین کردن حالا فروشندگان هیجانی هستند که در نهایت ضرر سنگین میکنن
دقیقا مشابه مطلبی که الان نوشتم را در اوج گرمی مرداد ماه سال گذشته در همین تاپیک هم نوشتم و دعوت به تعقل کردم و اینکه گفتیم قیمت سهام در بازار دیگه منطقی نیست که وارد صفهای خرید میشید...
ولی کسی گوش نکرد و در همین تاپیک هم مارو متهم کردن که مافیا است و نمی خواد کسی سود کنه
حالا دارم میگم که دیگه فروش خیلی از سهام ها واقعا توجیه نداره بازم فکر کنید هرچند که بازم ممکنه یه عده بیان بگن این مافیا است و ....
ولی شاخص 10-15 درصد دیگه بالا و پایین میشه و به تعادل میرسه
آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/05/20, 11:40.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
باسلام واحترام
خواستم بی زحمت بررسی بنیادی سهم ولتجار را نیز داشته باشید،سقف سال 97 حدود 610 تومان بوده،حداکثر رشد 1100 تومان بوده.والان قیمت سهم 740 تومان صف فروش هست.واگه بخواهیم بررسی کنیم از تعداد معدود سهم هایی که حقوقی خائنی داشته و میزان رشد سهم به نسبت جم بازار حدود 20 دردصد میشه داشته ودر حق سهامدارنش ظلم بزرگی کرده است.
در ضمن صورت سود وزیان قابل رشدی نیز داشته است و 727%رشد داشته که از 7 تومن به 58 تومن سود رسانده.(حسابرسی نشده)
صورتهای مالی 12 ماهه منتهی به 1399/12/30
تعداد سهم 600 میل سهم بوده،وارزش بازار460 میلیاردی داره
لطفا بررسی فرمایید باتشکرهيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)
نظر
-
در اصل توسط mokhlas پست شده است View Postباسلام واحترام
خواستم بی زحمت بررسی بنیادی سهم ولتجار را نیز داشته باشید،سقف سال 97 حدود 610 تومان بوده،حداکثر رشد 1100 تومان بوده.والان قیمت سهم 740 تومان صف فروش هست.واگه بخواهیم بررسی کنیم از تعداد معدود سهم هایی که حقوقی خائنی داشته و میزان رشد سهم به نسبت جم بازار حدود 20 دردصد میشه داشته ودر حق سهامدارنش ظلم بزرگی کرده است.
در ضمن صورت سود وزیان قابل رشدی نیز داشته است و 727%رشد داشته که از 7 تومن به 58 تومن سود رسانده.(حسابرسی نشده)
صورتهای مالی 12 ماهه منتهی به 1399/12/30
تعداد سهم 600 میل سهم بوده،وارزش بازار460 میلیاردی داره
لطفا بررسی فرمایید باتشکر
ولی قبلا در تاپیک تحلیلی تکنیکال سهم قرار دادمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
جناب تمام شاخص بخواد برگرده شستا تا ۱۴۰۰ تومن مقاومت های جدی و زیادی روبروشه بنظرتون میتونه گپ افزایش سرمایه رو پر کنه ؟بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postامروز بررسی بیشتری روی سهام بزرگ و سهام کوچیک انجام دادیم و نتیجه قابل توجه بود
در سهام بزرگ که به اعتقاد اکثر سهامدارن اصلاح لازم را انجام داده اند به میانگین رشد حدود 500% تا 600% از سال 97 رسیدیم (تقریبا هم تراز با شاخص کل)
و جالب اینکه خیلی از سهام کوچیک هم با اصلاحهایی که انجام دادن به همین حدود بازدهی رسیدن ویا اصلا از اول هم ماننده بعضی سهام کوچک که رشدهای 40برابری و 100 برابری کرده بودن رشد نکرده بودن که حالا نیاز به اصلاح های 80 و 90 درصد داشته باشن
به نظر من الان دیگه وقتشه هر کس هر سهمی داره بررسی کنه ببینه دلیلی داره که توی صف فروش قفل شده بشینه یا نه
یعنی اگر سهم شما از سقف سال 97 تا قیمت امروز معادل رشد شاخص کل رشد کرده حالا با 100-50درصد اختلاف پس این سهم اصلاح لازم را انجام داده و فروش هیجانی منطقی نیست
کمی بیشتر تعقل کنیم
این روزها هم تمام میشه و مثل تابستان گذشته که خریداران هیجانی ضررهای سنگین کردن حالا فروشندگان هیجانی هستند که در نهایت ضرر سنگین میکنن
دقیقا مشابه مطلبی که الان نوشتم را در اوج گرمی مرداد ماه سال گذشته در همین تاپیک هم نوشتم و دعوت به تعقل کردم و اینکه گفتیم قیمت سهام در بازار دیگه منطقی نیست که وارد صفهای خرید میشید...
ولی کسی گوش نکرد و در همین تاپیک هم مارو متهم کردن که مافیا است و نمی خواد کسی سود کنه
حالا دارم میگم که دیگه فروش خیلی از سهام ها واقعا توجیه نداره بازم فکر کنید هرچند که بازم ممکنه یه عده بیان بگن این مافیا است و ....
ولی شاخص 10-15 درصد دیگه بالا و پایین میشه و به تعادل میرسه
دقت کنید رشد شاخص کل و دلار تقریبا یکی است و هر دو حدود 480% رشد کردن
رشد اکثر سهام بزرگ و کوچک بازار هم در همین محدوده است
اگر قبلا حبابی داشتیم دیگه نداریم
از اینجا به بعد فقط فروش از روی ترس و هیجان است و دلیل منطقی برای فروش وجود ندارهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postجناب تمام شاخص بخواد برگرده شستا تا ۱۴۰۰ تومن مقاومت های جدی و زیادی روبروشه بنظرتون میتونه گپ افزایش سرمایه رو پر کنه ؟خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postفعلا از سهام بزرگ انتظار حرکتهای 40تا 50 درصدی نداشته باشید باید اول سهام کوچیک جمع بشن و پشت سرش سهام بزرگ حرکت کنن@};-شادی از خرد عاقل تر است@};-
نظر
-
-
در اصل توسط Shahin.khm پست شده است View Postفعلا تنها چیزی که مورد انتظاره حرکت 40-50 درصدی سهام کوچکه البته به سمت پایین.
منفی های سنگین قبلی در کوچک ها تازه رسیدند به ریزش های در حد نرمال بازار . یه تعدادی هم این وسط ممکنه به پای بقیه بسوزند
منفی کلوند و فمراد و غپاذر همگی سفته بازی ، به حق و به حق است . منفی کفرا و کاذر به حق است
در این تاپیک مدتهاست مطلبی نداشتم ولی الان بر ان شدم این کامنت را بنویسم
دلیلی نمی بینم وقتی سهم بزرگ نداریم ، بزرگ ها را بکوبیم و بر طبل غیر حبابی بودن کوچک ها بکوبیم . کوچک ها عمدتا حباب دارند
بازار سهام سود ساز و p/e های مناسب را هم نمیخرد ، مورد کم نداریم که سود ساز است و p/e های واقعی با سود عملیاتی و صف فروش و در حال درجا زدن و داغون ، وای به حال حبابی های با p/e های نجومی و رشدهای بسیار زیاد سالهای 97 و 98 و ادامه اش سال 99
اینها واقعیت های شهودی است که باید پذیرفت . با نپذیرفتن انها که دردی درمان نمیشود
این حساب کتابها که در جدول چند کامنت بالاتر اومده برای هیچ کدام ما درمان درد نیست و البته خطا هم داره
در جدول امده دلار سال 97 ، 4900 تومن بوده ؟؟؟!!!!!!!! واقعا سال 97 دلار 4900 تومن بود ؟ روز اول سال 97 فقط ؟ بجز روز اول سال 97 کدام روزی دلار 4900 بوده ؟ دلار مهر 97 تا 18-19 هزار هم رفت
متوسط دلار سال 97 هم فکر میکنم حدود 12 هزار تومان باشد
4900 ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
دلارا را با روز اول سال 97 حساب میکنید و سقف سهام را با مهر 97 ؟ مهر 97 دلار 18 هزار بود و البته ماه های بعد تا 10 هم اومد و باز اومد بالا تا 14
در جدول بالا موارد ذکر شده همه شون حباب دارند . سودسازی نسبت به قیمت فعلی شون یعنی p/e های همگی فاجعه است
این بازار ولساپا که الان دقیقا روی سقف شاخص مهر ماه 98 است با شاخص 330 هزاری را به زور میخره با سود سازی خوب و p/e 7
سهم روی سقف مهر ماه سال 98 و شاخص 330 هزاری است حتی 4% کمتر
اون وقت انتطار داریم سهمی که 5 برابر سقف 97 است دیگه نباید بریزه ؟؟؟!!!!!!!!!!
من در حال حاضر هیچ سهم بزرگی ندارم ولی بزرگان را بکوبیم که چی ؟ این بازار بخواد شاخصش جون بگیره با بزرگان است . با بزرگان میشه امید داشت که اگر رفتیم زیر 1100 ، دیگه یه وقت هوس 1 و زیر 1 نکنیم که مصیبت عظما نازل خواهد شد . اون وقت بزرگان اخ و اوخ است ؟ چون سهمی از بزرگان نداریم ؟؟؟ اگر وارد بزرگان شده بودیم که نظرمون یه چیز دیگه بود
در کوچک ها هم 3 ماه است بارها اعلام کردم در ثپردیس قفلم . حالا بیام سر خودم را شیره بمالم که نه ثپردیس ارزنده است و نباید بریزه ؟ من خودم را برای 30-40% منفی هم در این سهم اماده کردم . شانس بیارم منفی بالاتر نخوره چون نباید این سهم را میخریدم و حالا هم باید تاوانش را پس بدم . البته خریدم و با قوانین مزخرف نامتقارن یک باره و یهوئی قفلم کردند
در حالی که سقف ثپردیس سال 98 بالای 1800 تومن است و الان زیر 1000 قفل است . خب حالا بیام بگم نباید بریزه ؟
مسخره نیست سهمی سقف 98 ان 1800 باشد و الان قفل در صف فروش باشد زیر 1000 ؟ خب با چی باید من بجنگم ؟ واقعیت اینه که دارم می بینم وباید بپذیرم که سال 98 با سفته بازی رسیده به 1800
سهم کوچک داشته باشیم و بگیم کوچک ها خوبند و نباید بریزند و فلان ... یه روز هم بزرگ داشته باشیم یا قبلا داشتیم و بگیم بزرگها خوبند . چی بگم والا ....
در ضمن نسبت دلار الان مطرح نیست
بازار به سهام ارزنده تر و سود ساز تر اهمیت میده . الان نسبت دلار دیگه بحثی ندارد . سهام باید سود ساز و بنیاد داشته باشد . این حرف من نیست . این رفتار اهالی بازار است . این واقعیت ها است . فعلا که اینطور است باید پذیرفت و داستان سرائی را گذاشت کنارآخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/05/21, 00:32.
نظر
-
نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن ما سهام بزرگ را کوبیدیم
در حالی که الان مدتهاست داریم میگیم سهام بزرگ دیگه فروشی نیست و سهام کوچیک هم با دستور سازمان دارن بازگشایی های منفی سنگین میزنن و به حد سهام بزرگ اصلاح میکنن
انشالله دیگران وقتی اینجا مطلب نمیزنن هر وقت خواستم مطلبی بزنن حداقل دوتا مطلب همین صفحه را بخونن بعد نظر بدن
همینجا گفتم دیگه فروش اکثرا سهام بزرگ و کوچیک هیجانی است
اگر میگم اکثر اونها و نه تمام اونها بخاطر اینکه هنوزم بعضی سهام بزرگ و کوچیک باید اصلاح کنن
ولی به جرات میگم ما اواخر اصلاح هستیم
سهام بنیادی فروش نداره فولاد و فملی و.... هیچ کدوم منفی هاشون منطقی نیست
بازم روی این نکته تاکید میکنمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط Shahin.khm پست شده است View Postفعلا تنها چیزی که مورد انتظاره حرکت 40-50 درصدی سهام کوچکه البته به سمت پایین.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط Saba60 پست شده است View Postهر وقت سهام کوچیک جمع شد، میشه به کلیت بازار و شروع حرکتش امیدوار بود. اگر نه که سبز شدن تصنعی شاخص با ۴ تا شاخص ساز، نمیتونه ملاک شروع روند نرمال بازار باشه !
دقت کنید که میگم جمع بشن نه اینکه صف خرید بشن فقط متعادل بشن
وقتی سهام کوچیک در گرمی بازار سال قبلی رشدهای بدون دلیل کردن باید نگران این روزها میشدیم
وقتی با روش سازمان در بازگشایی سهام کوچیک با منفی سنگین سهام کوچیک متعادل شد بازار باید بشینه فکر کنه ببینه کدوم ارزش داره کدوم نداره ولی اکثر سهام بنیادی بزرگ واقعا اونجا ارزنده بودنشون مشخص میشه
بازار باید فکر کنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر