تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
نظر
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط ordeal پست شده است View Postدم وجود و حضور شما گرم
چند تا سهام برای سهامداری با افق بلندمدت 5 تا 10 ساله معرفی کنید
سپاس از دوستان
برای بلند مدت 5 تا 10 ساله چند تا آیتم باید در نظر بگیرید
1.شرکتی با طرحهای توسعه زیاد
2.شرکتی کاملا بنیادی و روند رو به رشد
3.تولیدات شرکت طبق نیاز جامعه و جهان در آینده
4.کوچک بودن ابعاد شرکت و داشتن شرایط برای بزرگ شدن
در خصوص آخری مثلا خرید یک شرکت فولادی تازه تاسیس با ظرفیت 200 هزار تن و طرح توسعه برای افزایش آن به 5 میلیون تن طی 10 سال به مراتب بهتر از خرید فولاد مبارکه با ظرفیت 11 میلیون تن خواهد بودآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/05/27, 05:58.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
دوستان توجه کنید در شرایط فعلی به هیچ عنوان بیشتر از 20 درصد از سرمایه را وارد بازار نکنید
اگر مثبت دیروز و احتمالا شنبه در غالب یه تجدید قوا برای ادامه اصلاح باشه پس بهتر خرید اصلی را در افت بعدی انجام بدیم
انتظار من افت تا 1.05 میلیون و برگشت بازار بود ولی حالا که اجازه ندادن این اصلاح تکمیل بشه اگرمجدد بازار ریزشی بشه ممکنه کف محکم 1.05 میلیون واحد از دست بره
کلا باید برای هر سناریویی آماده بودخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postدرود بر شما
در خصوص آخری مثلا خرید یک شرکت فولادی تازه تاسیس با ظرفیت 200 هزار تن و طرح توسعه برای افزایش آن به 5 میلیون تن طی 10 سال به مراتب بهتر از خرید فولاد مبارکه با ظرفیت 11 میلیون تن خواهد بود
با فاکتورهایی که فرمودید من یه سهم خدمت دوستی که سوال کردن معرفی میکنم.
فروی
همه مشخصه هایی رو که شما فرمودید برای نگهداری بلندمدت ۵ تا ۱۰ ساله داره!@};-شادی از خرد عاقل تر است@};-
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postدوستان توجه کنید در شرایط فعلی به هیچ عنوان بیشتر از 20 درصد از سرمایه را وارد بازار نکنید
اگر مثبت دیروز و احتمالا شنبه در غالب یه تجدید قوا برای ادامه اصلاح باشه پس بهتر خرید اصلی را در افت بعدی انجام بدیم
انتظار من افت تا 1.05 میلیون و برگشت بازار بود ولی حالا که اجازه ندادن این اصلاح تکمیل بشه اگرمجدد بازار ریزشی بشه ممکنه کف محکم 1.05 میلیون واحد از دست بره
کلا باید برای هر سناریویی آماده بود
طرف مقابل که صراحتاً خواسته هاشو گفته و تکرار میکنه و تغییری هم در حرفهاش نمیبینیم. خیلی صریح و رک میگن اگه ایران به برجام برگرده با اون شرایطی که میگیم تحریمها رو تعلیق میکنیم و این تازه میشه بستری برای مذاکرات بعدی. الانم دارن میگن هنوز پاسخی از ایران دریافت نکردند.
اما روحانی و تیمش میان میگن همه چی تمومه و فقط جزییات باقی مونده! با این حرف تونستن فعلاً جلو دلار رو بگیرن.
این مذاکرات به شکست برسه واضحه که رییسی و جلیلی کسانی نیستند که بتونن با کسی مذاکره کنن و دلار مثل فنر از جا در میره. پشتشم بورس حرکت صعودی سنگین.
اگرم پشت پرده زدو بند کردن و هرچی امریکایی گفتند میخوان قبول کنن و میخوان جام زهر رو سر بکشن (که ظاهراً چاره ای هم جز این ندارن) دلار چند سالی ،تا نزدیک انتخابات امریکا، بالایی نداره و بورسم روند نزولی و فرسایسی خواهد داشت.
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postدرود بر شما
در خصوص آخری مثلا خرید یک شرکت فولادی تازه تاسیس با ظرفیت 200 هزار تن و طرح توسعه برای افزایش آن به 5 میلیون تن طی 10 سال به مراتب بهتر از خرید فولاد مبارکه با ظرفیت 11 میلیون تن خواهد بود
خیلی دوست داشتم چند شرکت از چند صنعت رو بهم پیشنهاد کنید مثلا من نوری رو تو پتروشیمی ها انتخاب کردم
یا مثلا در تاپیک آقا میثم فباهنر رو مد نظر دارند
همچنین ممنون از Saba60 که فروی رو پیشنهاد دادند.
ممنون از دوستانی که پاسخ میدهند دلیل بنیادی هم اگه باشه عالی خواهد بود
بی دوست زندگانی ذوقی چنان ندارد. ممنون دوستاناول دفتر به نام ایزد دانا
صانع پروردگار حی توانا
نظر
-
در اصل توسط آقا سید پست شده است View Postمیشه بگید چرا ؟
نظر
-
هنوز بازار میترسه سهم را صف خرید سنگین کنه
ما روش خرید پله ای را ادامه میدیم
و خدارو شکر از این 20درصدی که وارد بازار کردیم در سود هستیم
امروز صف خرید شپنا هم عرضه بشه یه پله میخریمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Postجناب رییسی که مذاکراتش با زندانیان دهه 60 برای همه شناخته شده هست. جناب جلیلی هم که سابقاً وظیفه خطیر مذاکرات رو برعهده داشتند و طی اون دوره هر روز توی سازمان ملل برعلیه ما قطعنامه صادر میشد دیگه نیازی به توضیح اضافه نداره
نظر
-
احتمالا صف خرید خودرویی ها عرضه میشه و صف شپنا هم عرضه میکنن
فقط مراقب باشید سهم اشتباهی نخریدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
وارد هر صف خریدی نشید اگر امروز صف خرید شپنا عرضه بشه خیلی از سهام ها زیر پا له میشن
بازم تاکید میکنم سراغ سهام اشتباهی نریدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط جواد4159 پست شده است View Postجناب تمام منظور از خرید سهم اشتباهی کدام سهامه ؟خودرو و پالایش هستش؟
سهام اشتباهی همون سهامی است که حباب دارن حالا چه سهم بزرگ باشه چه سهم کوچیک ولی سهامی که بنیادی دارن و سود خوبی ساختن دیگه ریزش زیادی هم نمیکنن
این سهام بنیادی هم میتونن سهم کوچیک باشن یا بزرگ
فقط اگر دوستانی رفت توی صف خرید یه سهمی که هیچی تو دلش نداره و فقط با سفته بازی رشد کرده بعدا نباید تقصیر را گردن کسی بندازن از الان بهتره درست انتخاب کنن
...خدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر