کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عرضه های امروز بازار سنگین بود
انشالله عرضه های امروز موجب قرمزی بازار فردا نشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
جناب تمام شپنا خبرش گه خوب بود چرا تا -۳ رنج کشیدن ؟
کلیت بازار خراب بود اینم از دیروز شل کرده بود و امروز هم میتونست صف فروش بشه
فردا هم احتمالا بازار قرمز میشه
یعنی معاملات امروز اینو نشون میداد
انشالله که نشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
امروز شاخص گروه مواد غذایی به مقاومت رسید و شاید علت اصلی عرضه های زیاد در لیدرهای گرون ناشی از همین موضوع بوده
این مقاومت فردا میتونه شکسته بشه و هدف اولیه خودش را به دست بیاره
این شاخص هم دوام نیاورد و به سمت کف مثلث حرکت جدیدی را شروع کرد
خدا خواست و ما توانستیم
رد پای جمیلی ها در سه سهم فزرین،فگستر،فتوسا دیده میشه و در هر سه این نام به نحوی مدیریت میکنه
فتوسا و فگستر تا امروز خیلی عالی عمل کرده فقط مانده فزرین که اونم امروز حجم سنگین معامله شده باید دید آیا برنامه ای ماننده حمایت از فتوسا و فگستر برای این سهم هم دارن یا نه
...
فزرین
در صورتی که فردا بتونه با صف خرید بسته بشه میشه به 2600 تومان هم فکر کرد
در صورت ادامه اصلاح مقاومتهای بعدی سهم 1550 و 1000 تومان خواهد بود
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
چشم بازار دنبال صف خرید خگستر بود اونم که عرضه شد به نظر میاد از اینجا به بعد فشار فروش کلیت بازار بیشتر میشه
خدا خواست و ما توانستیم
رد پای جمیلی ها در سه سهم فزرین،فگستر،فتوسا دیده میشه و در هر سه این نام به نحوی مدیریت میکنه
فتوسا و فگستر تا امروز خیلی عالی عمل کرده فقط مانده فزرین که اونم امروز حجم سنگین معامله شده باید دید آیا برنامه ای ماننده حمایت از فتوسا و فگستر برای این سهم هم دارن یا نه
...
فزرین
در صورتی که فردا بتونه با صف خرید بسته بشه میشه به 2600 تومان هم فکر کرد
در صورت ادامه اصلاح مقاومتهای بعدی سهم 1550 و 1000 تومان خواهد بود
فزرین تا اینجا حمایت شده ولی این صف خرید 3.9 میلیونی براش کمه باید بازیگرش صف خرید سنگین کنه مگر نه اینم عرضه میشه
خدا خواست و ما توانستیم
وزیر خارجه چین: در آستانه پایان مذاکرات وین هستیم
@BourseNews
....
یه ریزش هیجانی طی هفته جاری ممکنه در بازار ارز ایجاد بشه
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
متاسفانه تعداد صفهای فروش داره بیشتر و تعداد صفهای خرید کمتر میشه
خپارس هم باز شد و احتمالا با صف فروش میبینه اونم با قیمت 98 تومان
دیگه واقعا امروز خبری نیست
فقط مسولین محترم یه لطفی بکنن اجازه ندن خودرو و شپنا و خساپا با صف فروش بسته بشه شاید فردا بشه حرکتی زد
خدا خواست و ما توانستیم
جناب تمام،به نظر شما غکورش روزهای دیگه می تونه رشد کنه یا این هم ممکنه به سرنوشت اپال دچار بشه و از یه جا، دیگه توان رشد نداشته باشه؟البته به نظرم تو همین بازار منفی هم تا الان خوب خریدنش
جناب تمام،به نظر شما غکورش روزهای دیگه می تونه رشد کنه یا این هم ممکنه به سرنوشت اپال دچار بشه و از یه جا، دیگه توان رشد نداشته باشه؟البته به نظرم تو همین بازار منفی هم تا الان خوب خریدنش
اگر رشدی نکنه افتی هم نمیکنه
سهم 29950 عرضه شده الان 3700 هست دیگه باید همینجا کف جدید بسازه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر