تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
    نگران نباشید هیچ کاری نمیتوانند بکنند

شنبه بازار ++++++++++++++

واسه چی منفی باز شود؟؟

سخت ترین روز بازار همین امروز بود

برخی افراد که تارگت 500هزاری برای شاخص کل میدهند و روحمایتها میایند سیگنال فروش میدهند تا سهامدار جژ با80درصد ضرر این قیمتها بفروشد همه سفته بازهایی هستند که مهره حقوقیها و رانتی ها هستند برای ایجاد جو منفی بازار و مفت خری سهام برای دانه درشتها تا بلوکهای شرکتها را تصاحب کنند

این افراد اگر راست میگویند رو حمایت فعلی شاخص سیگنال فروش چرا میدهند؟ یه بار گفتند نقد شدیم و شاخص میاد 500هزار!! دهها بار هم گفتند اتفاقا!!! خب بروند وقتی شاخص شد 500هزار برگردند ما از انها عذر خواهی میکنیم

این یعنی صداقت

کسی با این حرفها تحلیلگر نمیشود
    انشالله همین بشه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
      ستاره دار (1)
      • Apr 2020
      • 1034

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
      نگران نباشید هیچ کاری نمیتوانند بکنند

شنبه بازار ++++++++++++++

واسه چی منفی باز شود؟؟

سخت ترین روز بازار همین امروز بود

برخی افراد که تارگت 500هزاری برای شاخص کل میدهند و روحمایتها میایند سیگنال فروش میدهند تا سهامدار جژ با80درصد ضرر این قیمتها بفروشد همه سفته بازهایی هستند که مهره حقوقیها و رانتی ها هستند برای ایجاد جو منفی بازار و مفت خری سهام برای دانه درشتها تا بلوکهای شرکتها را تصاحب کنند

این افراد اگر راست میگویند رو حمایت فعلی شاخص سیگنال فروش چرا میدهند؟ یه بار گفتند نقد شدیم و شاخص میاد 500هزار!! دهها بار هم گفتند اتفاقا!!! خب بروند وقتی شاخص شد 500هزار برگردند ما از انها عذر خواهی میکنیم

این یعنی صداقت

کسی با این حرفها تحلیلگر نمیشود
      یک شنیده‌ی مهم؛
      شنبه روز سرنوشت ساز بازار

قبل از اینکه به موضوع بپردازم باید عنوان کنم که بازار از نظر نموداری کاملا آماده‌ی بازگشت است و نوسانات محدودی را تجربه می‌کند. کف مطلق شاخص با توجه به قیمت‌ها را می‌توان بین ۵ الی ۱۰ درصد پایین تر در نظر گرفت. بنابراین کف بازار برای بسیاری از بازیگران شناسایی شده است.

?خبری دست به دست می‌شود که ظاهرا صندوق توسعه‌ی بازار چندهزار میلیارد تومان منابع برای هفته‌ی بعد تجهیز کرده است که در بازار بسیار تاثیر گذار خواهد بود.(به نظرم در صورت انتخاب آقای رییسی به بازار تزریق خواهد شد)
      توصیه ام این است برای هر تصمیمی بهتر است تا اوایل هفته‌ی آینده صبر کنید.
      موفق باشید

#محسن_عباسی
      @emacoabbasi
      بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

درود دکتر میلاد عزیز

سازمان لطف کند در راه صعود بازار و نقد شوندگی ان سنگ اندازی نکند لطف کرده نمادها را بیدلیل متوقف نکند بازگشاییها را درست تایید کند

عرضه اولیه های بیمورد نگذارد عرضه اولیه ای که 200هزار تومان نقدینگی نیاز دارد نگوید یک میلیون تومان نقدینگی میخواهد

مگه این بازار دست سازمان هست مگه میشه روند این بازار را با این چندر غازها برگرداند!! دولت هم هیچکاره است در این بازار بخواهد بریزد هیچ منجی ندارد دیدیم که ریخت و بیشتر از همه نیز سهام دولتی و پالایشی ریخت و فقط دولت براش مرثیه خواند با تخفیف خوراک هم نتوانست نجاتش دهد

چیزی که من میبینم اینه که بازیگرهای بازار یکی پس از دیگری دارند برمیگردند مثل قبل که هر نماد خریدار و بازیگر خاص خودش داره معاملات داره کم کم شکل میگیرد و زیر بازار روز بروز داره سفت تر میشود

کف بازار همینجاست یا خیلی نزدیک به ان هستیم سهامداری میکنیم مگر اینکه مجددا حد زیان فعال کند و یا خلاف ان ثابت شود
        آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/06/16, 21:30.
        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          شبریز باز شد ولی با وجود منفی شدن شتران و شل شدن شپنا بازم صف خریدش سنگین تر شد
          با گزارش عالی که شبندر داد نشون میده بقیه گروه هم به زودی سوپر گزارشات خودشون ارسال میکنن
          خوب گزارش شپنا آمد ولی در حد سوپر گزارش نبود یا لااقل در حد شبندر نبود و 128 تومان سود ساخت شبندر واقعا عالی بود
          خساپا 625 ریال زیان ساخت
          خپارس با سرمایه قدیم 1205 ریال زیان ساخت که با سرمایه جدید حدود 210 ریال زیان میشه
          حالا باید منتظر زیان سنگین خودرو هم باشیم
          جالبه که بعضی شرکت‌ها مثل نوری سوپر گزارشات عالی میدن بعضی ها هم گند میزنن
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

نوری پی به ای 5.3
            وتجارت پی به ای 4.5
            واقعا بعضی از سهام ها گزارشات عالی به بازار دادن
            نوری خودش صف خرید میشه
            و وتجارت با زور اردر چینی میخوان صف خریدش حفظ کنن
            بازار باید خودش بفهمه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

بالاخره شاخص گروه پالایشی
              لرزون لرزون و یواش یواش روند نزولی را شکست
              میشه براش همیچین سناریویی هم دید

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                ستاره دار (1)
                • Apr 2020
                • 1034

مهم برای #شستا
                افزایش سرمایه شستا از محل تجدید ارزیابی دارایی ها تا دو هفته دیگر قطعی می‌شود.

محمد رضوانی فر مدیرعامل شستا در مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت که در تاریخ 26 اسفندماه برگزار شده بود در خصوص افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها گفته بود که تا دو ماه دیگر گزارشات آن نهایی خواهد شد.
                ضمن بیان این مطلب شستا در تاریخ 27 اسفندماه نیز طی اطلاعیه‌ای در این خصوص شفاف سازی کرد که متن شفاف‌سازی به شرح ذیل است:
                پیرو مصوبه هیئت‌مدیره محترم شستا مورخ 20 اسفندماه 99 و نیز افشای آن به تاریخ 23 اسفند در سامانه کدال در خصوص افزایش سرمایه شرکت‌ها و هلدینگ های تابعه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها، اعلام می‌دارد برنامه افزایش سرمایه از محل مزبور در شرکت اصلی نیز مدنظر بوده که پس از ثبت افزایش سرمایه از مبلغ ۸،۰۰۰ میلیارد تومان به مبلغ ۱۴،۲۰۰ میلیارد تومان از محل اندوخته سرمایه‌ای، انجام تشریفات قانونی، اخذ تأییدیه‌های لازم و طی مراحل مربوطه انجام خواهد شد.
                در جهت پیگیری این خبر جلال بهارستان، معاون برنامه‌ریزی و توسعه شستا به خبرنگار همفکران گفت:
                مجموعه شستا در این خصوص قبلاً افشاسازی کرده است. در حال حاضر مشغول کارشناسی هستیم و ظرف دو هفته آینده نتایج کارشناسی انتشار خواهد یافت و در کدال افشا خواهد شد.
                Tsepress
                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• ایران دوست
                  عضو عادی
                  • Nov 2020
                  • 81

تجدید ارزیابی شستا باعث میشه ارزش سهامهای زیر مجموعه اش بالا برن.

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

نقطه فشار مخالفان به دولت در جهت سیاست‌های انتخاباتی گروه پالایشی بود
                    امروز که این فشارها نتیجه داد و رئیسی انتخاب شد
                    دیگه دلیلی برای فشار وجود نداره
                    از امروز میشد فشار خرید بیشتری را در این گروه دید
                    و با گزارش عالی شبندر و شپنا و انتظار برای گزارش عالی در شبریز میشه انتظار یه بازدهی کوتاه مدت از این گروه داشت
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

انشالله شاخص کل اون بالایی که انتظار داریم را بزنه و به محدوده 1.36 میلیون واحد برسه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

شستا مجدد صف خرید شد
                        ببینیم این شستا میتونه بقیه بازار را هم بالا بیاره
                        صف خریدش بره روی 100 میلیون بقیه بازار هم میتونه فشار خرید بگیره
                        شاید اول پالایشی ها بالا بیان
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

خریدهای پر حجم و سنگین حقوقی در شپنا جای تامل دارد
                          این خرید ها یعنی بی دلیل داره انجام میشه؟؟!!!
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

با گزارشات عالی که گروه پالایشی و پترویی و بانکی و سنگی و فولادي روانه کدال کردن پی به ای کلی بازار آمده زیر 10 و این نشون میده خیلی از سهام بنیادی و سود ساز آماده یک بازدهی 10تا20 درصدی هستند
                            منفی های این گروه‌ها را به چشم فرصت خرید میبنیم
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Behzadgold
                              ستاره‌دار (۲)
                              • May 2020
                              • 172

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                              با گزارشات عالی که گروه پالایشی و پترویی و بانکی و سنگی و فولادي روانه کدال کردن پی به ای کلی بازار آمده زیر 10 و این نشون میده خیلی از سهام بنیادی و سود ساز آماده یک بازدهی 10تا20 درصدی هستند
                              منفی های این گروه‌ها را به چشم فرصت خرید میبنیم
                              سلام جناب تمام
                              مطالب خوبی در سایت مینویسید

نمیدونم سایر دوستان هم مطالب
                              شما رو به طور کامل میفهمند

من چون خیلی تیزم
                              مطالبتون واسم قابل فهمه و
                              دقیقا میدونم منظورتون چیه.

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

امروز نقدینگی کشور به مرز 3.6 میلیون میلیارد تومان رسید و با دلار 24 هزار تومانی میشه 150 میلیارد دلار
                                این نقدینگی تا آخر تابستان 4میلیون میلیارد تومان رد میکنه
                                و این یعنی دیگه دلار از نظر عد و رقم هیچ وقت نمیتونه اعداد زیر 20 تومان بیشتر از چند روز یا چند ساعت تجربه کنه
                                کف دلار امسال 24 تومان خواهد بود و پایین تر از این فقط فرصت خرید محسوب میشه خصوصا که اگر بعد از توافق برجام به طور هیجانی چند روز یا چند ساعتی زیر 20 تومان ببینه
                                حالا با این نقدینگی کشور میشه راحت و با خیال راحت سود سال بعدی سهام دلاری را برای یکسال کامل با دلار 24 هزار تومان حساب کرد.
                                قطعا خیلی از سهام پترویی و پالایشی و... امسال با دلار 24 هزار تومان پی به ای بین 3تا5 خواهند ساخت
                                این عجیب است اما واقعیست
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X