تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • میلاد سودی
    ستاره دار (1)
    • Apr 2020
    • 1034

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post

شستا
    متاسفانه نتونست مقاومت ۱۳۷۰ رو بشکنه و تا الان ۳ بار به خط روند قرمز واکنش نشون داده و مقاومت چیکو اسپن هم بهش اضافه شده اولین حمایت میتونه کیجونسن باشه با عدد ۱۲۱۰ الی ۱۲۲۰ تومن

الگوی هارمونیک رو هم تکمیل کرده که اولین حمایتش میشه ۳۸.۲ فیبو که برابر میشه با همون عدد ۱۲۱۰ الی ۱۲۲۰

دوباره وارد باند بولینگ شده که فشار فروش رو بیشتر میکنه و cci هم اومده زیر ۲۰۰
    فک کنم بازار منتظر بود من بفروشم و خلاص
    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

خساپا
      در حال شکستن مقاومت است در صورت شکسته شدن 200 تومان میتواند به محدوده 250 تومان وارد شود

خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

صف خرید خگستر سنگین شد
        الانه که نوبت خساپا و خودرو برسه
        اینها هم با وجود صف خرید خگستر باید صف خرید بشن
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

حفاری هم فرصت خرید داد
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• بورس باز قهار
            عضو فعال
            • May 2020
            • 1979

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            صف خرید خگستر سنگین شد
            الانه که نوبت خساپا و خودرو برسه
            اینها هم با وجود صف خرید خگستر باید صف خرید بشن
            خگستر محدوده ۲۷۵-۲۸۰ مقاومت سنگین داره و ایا پیشنهاد شما درسته

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
              خگستر محدوده ۲۷۵-۲۸۰ مقاومت سنگین داره و ایا پیشنهاد شما درسته
              کدوم پیشنهاد من؟؟؟
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                ستاره دار (1)
                • Apr 2020
                • 1034

بعضی وقتا تجربه ها بهای سنگینی دارن بابت این که خط تردلاین رو تو تحلیل شستا حساب نکردم از همه پوزش میخوام

بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

شاخص خودرویی
                  این شاخص در حال شکستن روند نزولی است در صورتی که فردا این گروه بتواند با کندل مثبت بسته شود این روند شکسته خواهد شد حرکت اصلی در نمودار با یک کف دوقلو ایجاد شده
                  در آراس آی نیز روند نزولی شکسته شده و امروز روی آن پولبک را تکمیل کرده است
                  در صورتی که این گروه فردا با قدرت روند نزولی را بشکند انتظار بازدهی 34% از کل گروه دور از ذهن نخواهد بود

آبدیت

تارگت اول تاچ شده
                  و وارد ابرهای ایچیموکو شده در صورت عبور از این ابرهای روند کلی گروه صعودی میشه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

خودرو
                    در حال عبور از ابرهای ایچیموکو در صورت تثبیت روی 220 تومان هدف 280 تومان خواهد داشت

خگستر
                    در حال عبور از ابرهای ایچیموکو در صورت تثبیت روی 270 تومان هدف 312 تومان خواهد داشت

خساپا
                    در حال عبور از ابرهای ایچیموکو در صورت تثبیت روی 200 تومان هدف 256 تومان خواهد داشت

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/06/30, 12:11.
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

دلار سبزه ⛳️ فردایی ⏳ 25,050 "خرید?
                      ..... دلار شل کرد
                      جلسه شورای امنیت در کل به نفع ایران بود
                      به نظر این هفته باز میرن مذاکره و ممکنه ایندفعه یه نیمچه توافقی بکنن تا رئیسی بیاد
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

بازار در انتظار انتخاب لیدر
                        بازار این روزها میخواد بین سهام دلاری و ریالی یک گروه را انتخاب کنه برای لیدری ماههای آینده.
                        در بین سهام ریالی
                        بانکی ها که با آگهی فروش بلوکی همراه شدن ممکنه تا زمان عرضه اونها شدیدا کنترل بشن تا بلوک ها به قیمت پایه معامله بشه
                        سهام خودرویی با دو بحث روبرو هستن
                        1.بحث آزادسازی قیمت ها و فروش در بورس کالا که منتظر تاییده مجلس هستن
                        2.بحث رفع تحریمها که میتونه تاثیر مثبت در این گروه بزاره
                        در سهام دلاری
                        این گروه در وضعیت خوبی قرار دارن فقط مواردی که باعث تردید بازار در خرید این گروه شده
                        یکی بحث رفع تحریمها و افت مقطعی دلار هست و دومی بحث اصلاح قیمتهای جهانی است که با وجود رشد شدید این بازارها طی یکسال گدشته و تقویت دلار در بازارهای مالی جهانی انتطار اصلاح و کاهش قیمتهای کامودیتی ها وجود داره
                        ...
                        به نظر من اگر فردا زدن زیر سهام خودرویی و صفهای خرید تشکیل شد میتونه نشون بده که بازار به برجام وتوافق خوشبین شده و یا از تایید طرح آزاد سازی قیمت خودرو در مجلس مطمین شده
                        و اگر سهام دلاری را خوب خریدن میشه نگاه بازار به تقسیم خوب در مجامع را یکی از دلایل اقبال بازار به این گروه دانست
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

بحث p/s دارای ابعادی گوناگونی است که تازه در سایت Tse فعال شده
                          این آیتم که داره مقدار فروش به مارکت شرکت را نشون میده از ابعاد مختلف قابل بررسی است
                          مثلا وقتی شرکتی p/s بالایی داره یعنی این شرکت حباب گرفته و قطعا نمیتونه سود زیادی بسازه ولی اگر بتونه بسازه و این سود عملیاتی باشه باید نگاه ویژه ای به سهم داشت
                          الان p/s منطقی در بازار بین 3 تا 6 میتونه باشه
                          ولی اگر شرکتی p/s پایین داشته باشه و نتونه سود بسازه اونجا باید دید تو شرکت چه خبره یا دچار قیمت گذاری دستوری شده یا دزدی زیادی تو شرکت در جریان هست
                          نمونه اش در مورد خودرویی ها که p/s زبر 2 دارن که نشون میده به اندازه مارکت شرکت و گاهی بیشتر از اون فروش دارن ولی سود نمیسازن و علت قیمت گذاری دستوری و احتمالا دزدی در شرکت است
                          اما نکته در این p/s پایین هست که باید بهش توجه کرد
                          اون اینکه این سهم خودرویی که به اندازه مارکت شرکت فروش داره اگر بتونه به نرخ آزاد بفروشه یه سود سنگین میتونه بسازه چون فروش شرکت خیلی بالاست
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• الکساندر آلخین
                            ستاره‌دار(4)
                            • Jun 2013
                            • 828

ذوب پی بر اس حدود یک داره... ذوب امسال سود خوبی خواهد ساخت..
                            هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

بازار هنوز نتونسته تصمیم بگیره کدوم سهم را بخره
                              کاملا معاملات از سرگمی سهامداران حکایت داره
                              امروز ما در منفی خساپا یه پله خریدیم
                              منفی حفاری هم یه پله خرید زدیم
                              صف فروش خساپا و خودرو روی کل بازار تاثیر میزاره
                              اگر جمع بشه مجدد کل بازار برمیگرده
                              آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/07/03, 09:22.
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

شاخص کل
                                سقف ابرهای ایچیموکو امروز بعد از دو مرتبه تلاش ناموفق شکست
                                البته باید منتظر فردا و پس فردا باشیم تا روی ابرها تثبیت بشه

شاخص کل روی ابرها تثبیت شده
                                و امروز هم یه نفسی تازه کرد و در نهایت 1.31 میلیون واحد را تاچ خواهد کرد
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X