تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
ظاهرا در این گروه خگستر لیدر شدهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
بازار در این دقایق فشار فروش گرفته
کمی احتیاط کنیم بد نیستخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبازار در این دقایق فشار فروش گرفته
کمی احتیاط کنیم بد نیست
نظر
-
در اصل توسط عطارد پست شده است View Postاحتمالا رسیدن شاخص به 1300 دو دلی در خریداران ایجاد کرده.البته نظر شخصی بنده این است که در کل ترس بازار ریخته و شاخص به رشد خود ادامه خواهد داد.آخر بازار اوضاع بهتر میشود.
به نظر من کسانی که تا امروز نخریدن امروز هم دست نگه دارن تا تکلیف این مقاومت مشخص بشه
اگر تونست رد کنه از روزهای آینده با دلی آسوده تر ورود کنن بهترهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
سلام جناب تمام
وقتتون بخیر
میشه لطفا یه تحلیلی از پدرخش بدید؟
تا الان که خیلی خیلی به درد نخورد بوده.
میخوام اگه خوب نیست با یه سهم خوب جابجاش کنم.اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
درود جناب تمام
لطفا نظرتون رو راجع به شرکت بورس و وضعیت شرکت برای نگهداری سهم با توجه به افزایش سرمایه پیش رو بیان بفرمائید.
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postسلام جناب تمام
وقتتون بخیر
میشه لطفا یه تحلیلی از پدرخش بدید؟
تا الان که خیلی خیلی به درد نخورد بوده.
میخوام اگه خوب نیست با یه سهم خوب جابجاش کنم.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط pezhmanyaghoobi پست شده است View Postدرود جناب تمام
لطفا نظرتون رو راجع به شرکت بورس و وضعیت شرکت برای نگهداری سهم با توجه به افزایش سرمایه پیش رو بیان بفرمائید.
با تشکر
من روی این نماد بررسی نداشتم ولی به نظرم با کلیت بازار حرکت میکنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postسلام پدرخش توی کف قرار داره ولی بازم شما حد ضرر 2500 قرار بدید انشالله که این کف شکسته نشه
میخوام توی رشد شاخص منم سبدم رشد کنه.
یکی از سبدهام تک سهم پدرخش هستم.
میخوام اگه به درد نخوره ردش کنم بره.
نمیخوام منتظر بمونم و حد ضرر و از این مسائل
در واقع میخوام اگه خبری توش هست که رشد خوب در انتظارش هست نگهش دارم.
اما اگه داره بازی در میاره ردش کنم بره.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postشاوان عحیب غریب خریدن
امروز در دقایق آخر بازار حقوقی 11 میلیون زد به کدهایی خاص به سرانه خرید 148 میلیون تومان
باید دید دلیل این حرکت چی بودهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postاگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
نظر