تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
اخبار استان ها اصفهان
تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۵
مینو محرز در سفر به اصفهان:
کووبرکت یک ماه دیگر به تولید انبوه می رسد
عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: واکسن کووبرکت تا یک ماه آینده به تولید انبوه می رسد و توزیع این واکسن برعهده وزارت بهداشت است.
به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، مینو محرز در حاشیه سفر به اصفهان در گفت و گویی اظهار کرد: کارخانه اصلی واکسن سازی کووبرکت به زودی راه اندازی می شود که یکی از افتخارات ملی در حوزه واکسن سازی محسوب می شود و پس از آن شاهد تولید انبوه این واکسن خواهیم بود.
وی افزود: تولیدات واکسن سازی کوبرکت به وزارت بهداشت تحویل داده می شود واین وزارت بهداشت است که درباره نحوه توزیع این واکسن در استانها تصمیم می گیرد. اینکه واکسن چه زمانی به اصفهان برسد برعهده تصمیم وزارت بهداشت است.
عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا روند واکسن سازی درکشور را علیرغم تحریم و کارشکنی های عدیده مایه مباهات دانست و گفت: اگر تولید واکسن در کشور ما با تاخیر همراه شده است به خاطر کمبود تکنولوژی بوده است وگرنه توان و تخصص جوانان ایرانی مایه افتخار است.
وی گفت: امیدواریم تایک ماه آینده به تولید انبوه واکسن کوبرکت دست یابیم چراکه اپیدمی کرونا باعث شد تا بتوانیم صنعت واکسن سازی در کشور را توسعه دهیم.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/07/20, 11:10.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
نظر
-
دوستان این چند روزی که بازار بورس تعطیل شده میشه روی بازار های ارز دیجیتال کار کرد
البته چون به نظر میاد کلیت بازار ریزشی است بهتره قالب پوزیشن های ما هم سل باشه
بالاخره اینم سرگمی خوبی برای روزهای تعطیل ما بورسی هاست
.....
برای شروع اگر شیبا رفت زیر 0.000005800 من یه سل اونجا باز میکنم
و یه بوی هم روی 0.000004100 آماده میزارمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postدر اصل توسط خوش نیت پست شده است View Postکی هستند ایشون ؟؟؟؟
تحلیل گر ارشد سبدهای سرمایه گذاری، نائب رییس سیتی بانک
سرپرست گروههای «مدیریت دارایی» و «پژوهش سهام»، شرکت سرمایه گذاری نیکانبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postمشاور بین المللی بانکداری، سرمایه گذاری و تأمین مالی
تحلیل گر ارشد سبدهای سرمایه گذاری، نائب رییس سیتی بانک
سرپرست گروههای «مدیریت دارایی» و «پژوهش سهام»، شرکت سرمایه گذاری نیکاناول دفتر به نام ایزد دانا
صانع پروردگار حی توانا
نظر
-
در اصل توسط ordeal پست شده است View Postاین شخص (علی سعدوندی) با کلی سمت دو ماه دیرتر کف شاخص اعلام کرده پس آقا بهرام نامدار که عکس یادگاریشم با کف شاخص گرفته کلی سمت داشته نمی گفته شیطون
وتعجبم از این جناب سعدوندی که الان کف بازار را تشخیص دادن بعد رشد 50درصدی برخی نمادها!!! یا تالار ما خیلی پیشرو هست یا ایشان خیلی عقب هستند از بازار!!شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
روی هوا بدون هیچ تحلیلی بیای بگی دوره رکود بازار تمام شده حرف توشه
روی استراتژی خودتان پیش برید(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
نظر