تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
    عضو فعال
    • Mar 2020
    • 1075

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
    اینها هر چی گفتن برعکس حرفشون عمل کن
    روی هوا بدون هیچ تحلیلی بیای بگی دوره رکود بازار تمام شده حرف توشه
    روی استراتژی خودتان پیش برید
    روی قیمت های بالا پالایشی ها رو تبلیغ میکرد
    این جمله ایشون ظن موج b بودن این صعود رو برای من بیشنر کرد!
    ادرس کانال تلگرامی ام:
    https://t.me/afkarboursei

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
      اینها هر چی گفتن برعکس حرفشون عمل کن
      روی هوا بدون هیچ تحلیلی بیای بگی دوره رکود بازار تمام شده حرف توشه
      روی استراتژی خودتان پیش برید
      تا حالا آبی از اینها برای مردم گرم نشده
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        شیبا
        کف کانال را شکسته و در حال تکمیل پولبک هست
        در صورتی که نتونه مجدد وارد کانال بشه هدف بعدی میشه 0.00000408

شیب تو تایم 5 و 15 دقیقه ای در حال ثبت کردن واگرایی منفی است
        اگر نتونه روی 640 تثبیت بشه. و کندل نزولی بزنه این واگرایی تایید شده است
        فعلا داره 640 تست میکنه
        آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/07/21, 13:40.
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ordeal
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 608

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
          احتمالا بهرام خان هم از یکی دیگه از اساتید همین سایت سیگنال برگشت را گرفتند البته منم همینطور!!!

وتعجبم از این جناب سعدوندی که الان کف بازار را تشخیص دادن بعد رشد 50درصدی برخی نمادها!!! یا تالار ما خیلی پیشرو هست یا ایشان خیلی عقب هستند از بازار!!
          دم شما هم گرم که همیشه راهنمایی میکنید
          بفرمایید کی بود اولش کف گفت ازش تشکر کنیم
          اول دفتر به نام ایزد دانا
          صانع پروردگار حی توانا

نظر

• میلاد سودی
            ستاره دار (1)
            • Apr 2020
            • 1034

قطعا اولین کسی که تو این تالار کف بازار رو تعیین کرد بهرام خان بود و بس و اگه شاخص بتونه این مقاومت بزرگ رو بشکنه که اتفاقا نظر بهرام خان هم باتوجه به الگوی کاپ شاخص کل همینه طبیعتا هیچ منافاتی با حرفای‌این آقا که پستش رو گزاشتم هیچ منافاتی نداره و از جبهه دوستان تعجب کردم مخصوصا بعد مجامع که رقیق شدن قیمت هم میتونه کمک مضاعفی برای رد شدن از این سد بکنه
            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

دوشنبه یه پله برکت خریدیم
              امروز جواب آزمایش کرونا ما مثبت شد
              نمیدونم زنگ بزنم برکت بگم ما سهامدار تیم به ما واکسن بزن میزنه یا نه/:.negaran.:/
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                ستاره دار (1)
                • Apr 2020
                • 1034

جناب تمام الان چند چیز رو اگه تو خونه هستید و بستری نشدید به شما توصیه میکنم

گونه جدید دلتا میتونه هرچه سریعتر بقیه اعضای خانواده رو هم مبتلا بکنه پس خودتون رو قرنطینه بکنید و پنجره اتاقتون رو باز بزارید
                این بیماری به غیر از کسایی که بیماری زمینه ای دارن میتونن بدون استرس به سلامت این دوره رو رد کنن
                یدونه پالس اکسی متر برای اندازه گیری اکسیژن خون حتما تو خونه داشته باشید
                و یک کپسول اکسیژن با مانومتر اگه امکانش باشه با اینکه زیاد لازم نیست تو خونتون باشه بهتره
                کسی که بتونه منفی های پارسال رو با اون همه فشار روحی رد کنه قطعا کرونا در مقابلش چیزی نیست

و خبر خوب اینکه اگه کرونای شما خفیف باشه سلول های تولید کننده آنتی بادی بدنتون تا اخر عمر زنده میمونن
                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                  جناب تمام الان چند چیز رو اگه تو خونه هستید و بستری نشدید به شما توصیه میکنم

گونه جدید دلتا میتونه هرچه سریعتر بقیه اعضای خانواده رو هم مبتلا بکنه پس خودتون رو قرنطینه بکنید و پنجره اتاقتون رو باز بزارید
                  این بیماری به غیر از کسایی که بیماری زمینه ای دارن میتونن بدون استرس به سلامت این دوره رو رد کنن
                  یدونه پالس اکسی متر برای اندازه گیری اکسیژن خون حتما تو خونه داشته باشید
                  و یک کپسول اکسیژن با مانومتر اگه امکانش باشه با اینکه زیاد لازم نیست تو خونتون باشه بهتره
                  کسی که بتونه منفی های پارسال رو با اون همه فشار روحی رد کنه قطعا کرونا در مقابلش چیزی نیست

و خبر خوب اینکه اگه کرونای شما خفیف باشه سلول های تولید کننده آنتی بادی بدنتون تا اخر عمر زنده میمونن
                  ممنونم آقای دکتر
                  یه قرصی تجویز شده به اسم هیدروکسی کلروکین سولفات
                  تو اینترنت خوندم این قرص اثر بدی داره درسته؟
                  یعنی مصرف نکنم؟
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                    ستاره دار (1)
                    • Apr 2020
                    • 1034

ممنونم آقای دکتر
                    یعنی مصرف نکنم؟
                    تمام جان اگه تو مراحل اولیه بیماری هستید و به موقع تشخیص دادید موثر هستش استفاده کنید و میتونه پیشرفت بیماری رو بگیره

نظر

• ali2
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 49

سلام جناب تمام اگه علائم شدید تنفسی ندارید جای نگرانی نیست و اما داروهای مورد استفاده که هیچکدامشان ثابت نشده که در بهبود بیماری نقش داشته باشند ولی مورد استفاده قرار میگیرند علاوه بر کلروکین داروی ناپروکسن هم میتوان استفاده کرد مایعات زیاد استفاده کنید و ویتامین سی هر روز استفاده شود استراحت و قرنطینه فراموش نشود

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

در اصل توسط ali2 پست شده است View Post
                        سلام جناب تمام اگه علائم شدید تنفسی ندارید جای نگرانی نیست و اما داروهای مورد استفاده که هیچکدامشان ثابت نشده که در بهبود بیماری نقش داشته باشند ولی مورد استفاده قرار میگیرند علاوه بر کلروکین داروی ناپروکسن هم میتوان استفاده کرد مایعات زیاد استفاده کنید و ویتامین سی هر روز استفاده شود استراحت و قرنطینه فراموش نشود
                        در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                        تمام جان اگه تو مراحل اولیه بیماری هستید و به موقع تشخیص دادید موثر هستش استفاده کنید و میتونه پیشرفت بیماری رو بگیره
                        بله من از روز دوشنبه علائم با بدن درد و سردرد و طب و به طور ناگهانی شروع شد و امروز روز سوم هست
                        ممنونم از شما بزرگواران
                        انشالله زنده بمونیم و بتونیم سالها در کنار شما عزیزان در بازار سرمایه فعالیت کنیم
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ordeal
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 608

ممنونم آقای دکتر
                          یعنی مصرف نکنم؟
                          پارسال من کرونا گرفتم و دو دوره 5 روزه کلروکین استفاده کردم تاثیری نداشت چونکه چون بعد از 10 روز بعلته بی حالی شدید بستری شدم و کلروکین منجر به کاهش دید موقتی هم میشه خودم یکم دور رو تار میدیدم
                          به نظرم چند تا نکته باید رعایت بشه ضعف و بی حالی رو با امپول نوروبیون از بین ببرید و اکسیژن پایین باید مدام تمرین تنفسی انجام بدید پرستار به من گفت انقدر اکسیژن نگیر تمرین تنفسی گل رو بو کنید و محکم شمع فوت کنید باعث شد یه شب تا صبح حالم خیلی بهتر کرد و زودتر اکسیژنم امد روی 94 که مرخص شدم مورد اخر بحث بی اشتهایی که اینو ذهنی باید حلش کنید یعنی باید بدونید یا بزور غذا میخورید یا میفتید بیمارستان روز اول اصلا میل نداشتم اما برای برگشت پیش خانواده ام و پسرام بزور غذا خوردم دیگه فرداش هیچی جلودارم نبود از همین جا از پرستاران و دکترای بیمارستان امام علی عظمیه کرج سپاس و قدردانی میکنم
                          آخرین ویرایش توسط ordeal؛ 2021/07/21, 16:19.
                          اول دفتر به نام ایزد دانا
                          صانع پروردگار حی توانا

نظر

• Mehrsana
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1191

بله من از روز دوشنبه علائم با بدن درد و سردرد و طب و به طور ناگهانی شروع شد و امروز روز سوم هست
                            ممنونم از شما بزرگواران
                            انشالله زنده بمونیم و بتونیم سالها در کنار شما عزیزان در بازار سرمایه فعالیت کنیم
                            نگران نباشید. من آذر پارسال کرونای چینی گرفتم و این هفته احتمالا نوع دلتارو! واکسن که نیومد اما من دو دوزم تکمیل شد!

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

در اصل توسط ordeal پست شده است View Post
                              دم شما هم گرم که همیشه راهنمایی میکنید
                              بفرمایید کی بود اولش کف گفت ازش تشکر کنیم
                              ببینید عرض کنم که بهرام خان تحلیلگر قابلی است و ما داریم از تحلیلهای زیبایشان استفاده میکنیم اما چون بحث شد که کی اول گفته طبق تحلیلهایی که من دنبال میکنم جناب خاکسار قیری قبل از همه گفتند

در این لینک ببینید در پست بیست اردیبهشت تحلیل کرده اند که از نظر زمانی موج بزرگ نزولی تمام شده و انتظار هست بازار به نقد شوندگی برگردد و با محوریت سهام دلاری صعود کند!!

که بعد از ان حتی بازار 70هزار واحد دیگه هم ریخت که من تعجب کردم!!

بعد در پست هفده خرداد نیز در همان صفحه الگوی صعودی مثلث گذاشتند و تارگت صعود تا مقاومت یک و پانصد داده اند

بهرام خان الگوی کاپ را در تاریخ بیست خرداد برای اولین بار رونمایی کردند

البته همه خوب بودند و استادند که در ان موقعیت از اعتبارشان گذاشتند و صحبت صعود کردند در حالیکه اکثرا ملت را دعوت به فروش سهام در کف میکردند و خرید بیت کوین 58هزار دلاری!! و تارگت ریزشهای بیشتر برای شاخص تا 600هزار میدادند!!

منم خیلی زحمت کشیدم و نذاشتم کسی سهامش در کف بفروشد و برود بیت کوین 58هزار دلاری بخرد!!

و سیگنالهای فروش در سقف و عدم خرید ارز دیجیتال معرکه ای میدادم که خیلی دقیق بود و این بازار کاذب ریخت پایین

در هر حال با وجود اساتید حرفه ای که در این تالار هست بنظرم اینجا پیشرو بوده در تحلیل بازار بنسبت همه اپلیکیشنهای پو.لی همچون تلگرام و اینستا و.......

تحلیلگرهای حرفه ای باز زیاد داره تالار که همه میشناسند عیار تحلیلها را و تحلیلگرها را که قدردان همه باید بود
                              آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/07/21, 21:36.
                              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• Captain Nemo
                                مدیر
                                • Dec 2010
                                • 2933

دوشنبه یه پله برکت خریدیم
                                امروز جواب آزمایش کرونا ما مثبت شد
                                نمیدونم زنگ بزنم برکت بگم ما سهامدار تیم به ما واکسن بزن میزنه یا نه/:.negaran.:/
                                امیدوارم مشکل خاصی نداشته باشید و سریع بهبود پیدا کنید .
                                من هم 2 ماه درگیر کرونا و عوارض بعدش بودم .
                                بعلت اینکه آسم داشتم خیلی اذیت شدم .

جناب تمام عزیز اصلا دست کم نگیرید کرونا را ... ممکنه چند روز ابتدایی علائم شما بهبود پیدا کنه ولی
                                هفته دوم شدت بگیره .... جسارتا حنما به پرشک متخصص و یا کلینیک های تخصصی مراجعه کنید .

من چون خیلی سختی و عذاب کشیدم خدمت شما عرض میکنم . اگر تهران تشریف دارید دکتر مرداتی که
                                جزو بهترین ها در درمان کرونا هستند در بیمارستان مهر بیماران را ویزیت میکنند .
                                یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

در حال کار...
                                X