تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط m.mola پست شده است View Post
    با سلام و آرزوی سلامتی برای جناب تمام
    جناب تمام تاثیر حذف ارز ۴۲۰۰ دارویی روبرای سهم برکت چطور میبینید
    در کل ممنون میشم تحلیلی از برکت ارایه بدین
    سلام و درود بر شما
    من انتظار داشتم برکت در صورت عبور از 4280 تومان الگوی پرچم ثبت کنه ولی خوب متاسفانه نتونست
    و حد ضرر را 3750 قرار دادم اگر این سطح بشکنه من با شناسایی ضرر خارج میشم
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

امروز بعد از هفته ها تعداد صفهای فروش خیلی زیاد شد و رفت روی 200 تا در حالی که صفهای خرید حدود 30 تا بود
      این نشونه خوبی نبود
      و البته طبق تحلیل‌های قبلی ما شاخص هم وزن در شکستن مقاومت 406 هزار ناکام بوده
      خیلی دقت کنید سهام بی بنیاد نخرید اگر قرار باشه بازار مجدد خاطره تلخ ماه‌های قبلی را تکرار کنه قطعا سهام کوچیک که سود سازی خاصی ندارن بازم میتونن ماهها در صف های فروش قفل بشن
      سهم بنیادی باز بهتره لااقل به یکی دوتا منفی 5 فرصت فروش میدن
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

مادامی که دلار صرافی سقف کانال در 26000 تومان نشکسته میشه امیدوار بود که دلار جهشی زیادی نداشته باشه
        و انشالله که نشکنه مردم طاقت جهش دوباره را ندارن
        ولی اگر شکست سقف 32 تومان هم شکسته میشه برای 41 تومان
        و انشالله اگر از خر شیطون پیاده شده و برگشت کف کانال در محدود 21 تومان هدف دلار میشه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

سکه
          نمودار هفته نشون میده پولبک به سقف کانال تکمیل شده و کم کم باید به هدف این کانال در 36 میلیون تومان فکر کرد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ordeal
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 608

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            مادامی که دلار صرافی سقف کانال در 26000 تومان نشکسته میشه امیدوار بود که دلار جهشی زیادی نداشته باشه
            و انشالله اگر از خر شیطون پیاده شده و برگشت کف کانال در محدود 21 تومان هدف دلار میشه

امیدواریم که فعلا نره بالاتر ...
            اول دفتر به نام ایزد دانا
            صانع پروردگار حی توانا

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

سپاها
              یکبار برای شکست سقف کانال تلاشی را انجام داده ولی ناموفق بوده فردا مجدد به این سقف حمله میکنه در صورت شکسته شدن ، این سهم هدف اولیه در محدود 1130 تومان را نشانه گرفته است
              (اخبار مثبت بنیادی سهم و گروه سیمان روند صعودی را تایید میکنه)

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

سه شنبه که رئیسی بیاد بستر لازم برای توافق برجام مهیاست
                توافقی که نیاز کشور است
                توافقی که اینبار بدون دلواپس و بدبین و کفن پوش و... تصویب میشه.
                کشور در حال حاضر به تجدید قوای اقتصادی نیازمند است
                سالها تحریم بنیاد اقتصادی کشور را در معرض فروپاشی قرار داده
                بهترین راه حل تجدید قواست تا بتونن مجدد جلوی آمریکا قد علم کنن
                حتی در جنگ رو در رو هم دو طرف زمانی را برای استراحت اعلام میکنن تا کشته ها و زخمی ها را جمع کنن
                الان آمریکا هم به خاطر چین نیازمند تجدید قواست
                ایران که خوب مشخصه.
                انشالله با تمام بد بینی ها نسبت به برجام این توافق انجام بشه
                البته به شخصه طول عمر این توافق را بیشتر از 6 ماه نمیبینم
                ولی همین 6 ماه هم برای مردم رنج کشیده مرهمی خواهد بود در هر حال دولت رییسی برای اداره کشور یا باید دلار نفتی بیاره و یا دست بکنه تو جیب شرکت‌ها و مردم کشور
                راه اول قطعا راحت تر خواهد بود اگر توافق کنن.
                در غیر اینصورت چنان مالیات سنگینی از ملک و ماشین و صادرات بگیرن که کمر همه چیز بشکنه
                آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/07/30, 17:18.
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mohsen55
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 379

با سلام
                  اول امیدوارم بخدا که رفع کسالت شده باشی دوم اینکه راجع به نکات مورد اشاره شما عقل سلیم میخاد که من چشم آب نمیخوره انشا الله که بروفق مراد پیش بره .
                  سه شنبه که رئیسی بیاد بستر لازم برای توافق برجام مهیاست
                  توافقی که نیاز کشور است
                  توافقی که اینبار بدون دلواپس و بدبین و کفن پوش و... تصویب میشه.
                  کشور در حال حاضر به تجدید قوای اقتصادی نیازمند است
                  سالها تحریم بنیاد اقتصادی کشور را در معرض فروپاشی قرار داده
                  بهترین راه حل تجدید قواست تا بتونن مجدد جلوی آمریکا قد علم کنن
                  حتی در جنگ رو در رو هم دو طرف زمانی را برای استراحت اعلام میکنن تا کشته ها و زخمی ها را جمع کنن
                  الان آمریکا هم به خاطر چین نیازمند تجدید قواست
                  ایران که خوب مشخصه.
                  انشالله با تمام بد بینی ها نسبت به برجام این توافق انجام بشه
                  البته به شخصه طول عمر این توافق را بیشتر از 6 ماه نمیبینم
                  ولی همین 6 ماه هم برای مردم رنج کشیده مرهمی خواهد بود در هر حال دولت رییسی برای اداره کشور یا باید دلار نفتی بیاره و یا دست بکنه تو جیب شرکت‌ها و مردم کشور
                  راه اول قطعا راحت تر خواهد بود اگر توافق کنن.
                  در غیر اینصورت چنان مالیات سنگینی از ملک و ماشین و صادرات بگیرن که کمر همه چیز بشکنه

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

در اصل توسط mohsen55 پست شده است View Post
                    با سلام
                    اول امیدوارم بخدا که رفع کسالت شده باشی دوم اینکه راجع به نکات مورد اشاره شما عقل سلیم میخاد که من چشم آب نمیخوره انشا الله که بروفق مراد پیش بره .
                    سلام
                    انشالله شما و خانواده محترم هم از بیماری در امان باشید
                    و انشالله که در کشور مغزی وجود داشته باشه تا با تعقل به منافع کشور فکر کنه نه منافع شخصی
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

نوری
                      همه سقفها را شکسته
                      اگر این جاها منفی نزنه و واگرایی منفی در آر اس آی ثبت نکنه هدف جالبی در 19 تومان داره

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

دلار صرافی خیلی خوب مقاومت کرده و امروز 25310 نگهش داشتن
                        و دلار آزاد هم به 25700 برگشته
                        البته سهام دلاری به نظر میاد دیگه دلار زیر 30 تومان قبول نداره
                        دوره های قبلی رشد دلار همیشه اول دلار رشد می‌کرد و بعد از یه تاخیر یکماهه تا دوماهه نوبت به سهام دلاری می‌رسید
                        اینبار سهام دلاری هم پای دلار بالا آمد اگر رشد سهام دلاری طی روزهای آینده ادامه دار بشه
                        باید شاهد یه سنت شکنی باشیم و اینبار سهام دلاری زودتر از خود دلار رشد کنه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

دلار صرافی خیلی خوب مقاومت کرده و امروز 25310 نگهش داشتن
                          و دلار آزاد هم به 25700 برگشته
                          البته سهام دلاری به نظر میاد دیگه دلار زیر 30 تومان قبول نداره
                          دوره های قبلی رشد دلار همیشه اول دلار رشد می‌کرد و بعد از یه تاخیر یکماهه تا دوماهه نوبت به سهام دلاری می‌رسید
                          اینبار سهام دلاری هم پای دلار بالا آمد اگر رشد سهام دلاری طی روزهای آینده ادامه دار بشه
                          باید شاهد یه سنت شکنی باشیم و اینبار سهام دلاری زودتر از خود دلار رشد کنه
                          درود

تقریبا این روزها اکثر فعالان به این باور رسیده اند که اگر دلار بالای 26 تثبیت بشه صعود خواهد کرد . و البته نمودارها هم نشان میده در آن صورت صعود شارپی را تجربه خواهد کرد .

منتهی مخلص به عنوان طرفدار سفت و سخت هماهنگی کلیت بازار با دلار باید یک مطلبی را مجددا یادآوری کنم.

عموما اینگونه نیست که نوسانهای کوتاه مدت دلار لزوما باعث تغییرات قیمتی در سهام هم بشود. بدیهی است هماهنگی قیمت دلار با سهام دلاری و صادراتی سریعتر رخ میدهد ولی برای کلیت بازار قاعده کلی تری برقرار است.

بیشتر نحوه تغییرات دلار است که در قیمت بورس اثر میگذارد و نه قیمت مطلق دلار! این نکته ای است که کمتر به آن توجه میشود.

به زبان ساده زمانی بورس بیشترین اثر را از افزایش قیمت دلار میگیرد که سیگنال تداوم قیمت دلار به بازار مخابره شود و نه قیمت مطلق دلار.

به تجربه ای که در بازار طلا دارم، این داستان در بازار طلای داخل هم دقیقا به همین گونه است. هروقت تداوم افزایش قیمت دلار به بازار طلا مخابره میشود معمولا حباب مثبت قیمت طلا افزایش پیدا میکنه.
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

های وب
                            امروز این سهم با حجم سنگین در کف قیمتی مواجه شده
                            اگر زیر عرضه های حقوقی دوام بیاره میتونه تا محدوده 1090 و 1600 تومان بالا بیاد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

واقعا چطور میشه سهام شاخص سازی مثل شستا و شپنا منفی باشن ولی شاخص کل مثبت باشه پارسال وقتی شاخص کل ۱۳۶۰ هزار واحد بود هر دوی این سهم ها بالای قیمت فعلیشون بودن
                              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                                واقعا چطور میشه سهام شاخص سازی مثل شستا و شپنا منفی باشن ولی شاخص کل مثبت باشه پارسال وقتی شاخص کل ۱۳۶۰ هزار واحد بود هر دوی این سهم ها بالای قیمت فعلیشون بودن
                                سهام بزرگ نگران دولت جدید هستن
                                دیشب یه نمونه از کارهایی که دولت جدید میخواد انجام بده رو شد
                                تعرفه سنگین روی سنگ آهن و فلزات
                                دولت جدید راهی نداره جز اینکه روی همین گزینه ها مانور بده
                                فعلا در مورد سهام صادراتی باید این گزینه را مد نظر داشت
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X