تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
سرانه خرید هر کد در وآیند از 30 میلیون اول وقت به 120 میلیون تومان رسید
دوستان کسی وارد صف خرید نشه و اگر کسی تو صف هست کنسل کنه تا فروشنده برای سهم بیاد روی تابلو
تنها راه خریدن امروز سهم همینهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
افغانستان در حال سقوط است هیچ درآمدی ندارد اقتصاد ندارد صادرات ندارد امنیت دارد نفت ندارد هیچی نداره
ولی واحد پولی این کشور از 320 تومان به 355 تومان امروز رسیده
حالا کشور ما توش چیکار میکنن که تقریبا همه چیز داره و کسی هم به پایتخت حمله نکرده ولی هر روز ریال داره بی ارزش تر میشه
چرا کسی در ایران جوابی برای این نداره
انصافا وضعیت ما از افغانستان بهتره ولی چرا باید ریال لحظه ای افت کنه
واقعا دیگه باید عوامل داخلی را دخیل دونست و باید اعتراف کرد که افت قیمت دلار 30 درصد مربوط به تحریم ها بود که دیگه اثرش گذاشته 70 درصدش دست دولت است که خودش قیمت بالا میاره تا کسری بودجه خودش تامین کنه
دولت روحانی تمام شده آیا سیاست دولت جدید هم ادامه راه روحانی در نوژه ارزی است؟!
این ظلم را پایانی هست؟!خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
صحنه های فرودگاه کابل قلب هر انسانی و بشری را به درد میاره
انگار آخرالزمان شده
ترس باعث میشه نشستن روی چرخ هواپیما را به بریده شدن سر توسط طالبان ترجیح بدن
مردم بیچاره ای که امیدی به زندگی نمیبینن دست به هرکاری میزنن تا شاید زنده بمونن و دخترانشون برده جنسی طالبان نشه
واقعا جای تاسف داره که کسی برای این مردم مظلوم کاری نکرد آمریکا هم فرار کرد.
همین طالبان که این روزها دارن سعی میکنن چهره بهتری از خودشون نشون بدن وقتی خوب سوار شدن کشتار را شروع میکنن و احتمالا به مرزهای شرقی ما حمله میکنن و یا لااقل بستر مناسبی به گروههای تروریستی میدن تا به مرزهای ما حمله کنن دقیقا کاری که 20 سال پیش قبل از حمله آمریکا به افغانستان انجام میداد
این حمایت مسولین از طالبان عواقب جبران ناپذیری برای ما خواهد داشت
باید بدونن همیشه دشمن دشمن ما دوست ما نیست
گاهی دشمن دشمن ما بعد از شکست دشمن مشترک تبدیل به بزرگترین دشمن مستقیم ما خواهد شدآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/08/16, 15:31.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postصحنه های فرودگاه کابل قلب هر انسانی و بشری را به درد میاره
انگار آخرالزمان شده
مردم بیچاره ای که امیدی به زندگی نمیبینن دست به هرکاری میزنن تا شاید زنده بمونن و دخترانشون برده جنسی طالبان نشه
همین طالبان که این روزها دارن سعی میکنن چهره بهتری از خودشون نشون بدن وقتی خوب سوار شدن کشتار را شروع میکنن و احتمالا به مرزهای شرقی ما حمله میکنن و یا لااقل بستر مناسبی به گروههای تروریستی میدن تا به مرزهای ما حمله کنن دقیقا کاری که 20 سال پیش قبل از حمله آمریکا به افغانستان انجام میداد
گاهی دشمن دشمن ما بعد از شکست دشمن مشترک تبدیل به بزرگترین دشمن مستقیم ما خواهد شد
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postصحنه های فرودگاه کابل قلب هر انسانی و بشری را به درد میاره
انگار آخرالزمان شده
گاهی دشمن دشمن ما بعد از شکست دشمن مشترک تبدیل به بزرگترین دشمن مستقیم ما خواهد شد
2-گلبدین حکمتیار که عضو شورای عالی انتقال قدرت در افغانستانه ،در زمان حمله امریکا به افغانستان، اومد ایران و تا سالیان متمادی در تهران زندگی می کرد
3- عبدالله عبدالله که این هم عضو شورای عالی انتقال قدرت در افغانستانه ،سخنگوی ائتلاف شمال و از نزدیکان احمد شاه مسعود بوده و همکاری نزدیک مسعود و سردار سلیمانی در زمان طالبان اول واضحه
4-چند سال قبل و در زمان اشغال افغانستان توسط امریکا، پدر معنوی طالبان یعنی مولانا سمیع الحق در کنفرانسی در تهران شرکت کرد و با آیت الله خامنه ای هم دیدار داشت.ملا عمر از شاگردان همین آدم بوده
5- سقوط کل ولایات افغانستان به دست طالبان ،که نه توپخانه داشته، نه نیروی زرهی و نه پشتیبانی هوایی ،هنوز هم جای سواله.کل کابل با هزار نفر نیرو فتح شده.
این مهره چینی ها و این سقوط ناگهانی افغانستان علیرغم هزینه 2.200 میلیارد دلاری امریکا در افغانستان،همه ناظران مسائل افغانستان را در حالت بهت و حیرت سیاسی قرار داده، سوالاتی مطرحه،آیا طالبان توسط خود امریکایی ها بر افغانستان مسلط شده؟آیا ایران با طالبان برای جلوگیری از قدرت گرفتن داعش در افغانستان مصالحه کرده است؟و ....
روزهای آینده و تحولات سیاسی پیش رو ،پاسخ خیلی از سوالات رو مشخص خواهد کرد
نظر
-
انگار آخرالزمان شده
بادرود
مادامی که مردم و بالاخص جوانان افغانستان دست از ترس و بیعرضه گی برندارند توسط یک مشت یک لاقبای متحجر نابود خواهند شد .
مگه تعداد نفرات طالبان چندنفر بود ؟ 1000 نفر ؟ ، 2000 نفر ؟ ، 10000 نفر ؟ ....... آیا این تعداد قابلیت اشغال یک کشور را دارند ؟
فرض میگیریم که سران مملکت طی یک تفاهم خائنانه کشور رو واگذار کردند ، مردم چرا فرار میکنند و از ناموس و کشورشون دفاع نمیکنند ؟ افغانها که
تجربه ی حکومت این ملاهای متوحش و خونریز را دارند پس چرا قد علم نمیکنند و مقابلشون نمی ایستند ؟ چرا توقع دارند که دیگران از سرتاسر
جهان جمع بشن و از اینها مراقبت کنند ؟ در زمان جنگ ایران و عراق مردم از کوچک و بزرگ به جبهه ها شتافتند و اجازه ندادند یک وجب از خاک کشور
توسط دشمن اشغال بشه ولی اینها به هر طریق ممکن از جلوی طالبان فرار میکنند و فکر نمیکنند که بعد از من چه کسی از مادر ، همسر ، دختر و
خواهر من در مقابل این قوم متوحش مراقبت خواهد کرد ؟ تنها کسی که میتونه مردم رو از دست قوم جبار نجات بده ، خود مردم هستند .
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postافغانستان در حال سقوط است هیچ درآمدی ندارد اقتصاد ندارد صادرات ندارد امنیت دارد نفت ندارد هیچی نداره
حالا کشور ما توش چیکار میکنن که تقریبا همه چیز داره و کسی هم به پایتخت حمله نکرده ولی هر روز ریال داره بی ارزش تر میشه
واقعا دیگه باید عوامل داخلی را دخیل دونست و باید اعتراف کرد که افت قیمت دلار 30 درصد مربوط به تحریم ها بود که دیگه اثرش گذاشته 70 درصدش دست دولت است که خودش قیمت بالا میاره تا کسری بودجه خودش تامین کنه
این ظلم را پایانی هست؟!
نظر
-
با سلام بنظر من مسئله افغانستان خیلی بوداره.چطور میشه با خروج امریکا از پایگاه بگرام تنها در کمتر از یکماه کل کشور بدست طالبان سقوط کنه؟اینکه کی از اونها حمایت کرده و چی شد وچی نشد برام مهم نیست مهم اینه که بعد از جاگیر پاگیر شدن دولت طالبان چه بلایی قراره سر مرزهای شرقیمون بیاد؟این طالبانیها اگر هوس کشورگشایی کردن مردم سیستان و بلوچستان و شرق نشینها که سالهاست توفقر و محرومیت بودن چه واکنشی خواهند داشت؟باید از حالا بفکر بود و علاج واقعه قبل از وقوع کرد وگرنه درگیر یک جنگ حتمی با طالبانی میشیم که از داعش و القاعده هم بدتر و وحشی تره .در کل میخواهم اینو بگم که بنظر من مسئله برجام انقدر طول خواهد کشید تا خود بخود بیخود بشه و انوقت با حمایت امریکا و اسراییل طالبان را میندازن بجونمون!پس الان وقت دست رو دست گذاشتن نیست باید هرچه زودتر با امریکا و بالاخص با اسراییل به سازش برسیم که فردا خیلی دیره!!!!!!!
نظر
-
با سلام
دوست من فعلا ظلم برقراره مگر اینکه مردم بخودشون بیان الان دیگه بقول خودشون همچی ی دسته ولی شما نقطه روشنی میبینی اگر دیدی آدرس بده .در اصل توسط تمام پست شده است View Postافغانستان در حال سقوط است هیچ درآمدی ندارد اقتصاد ندارد صادرات ندارد امنیت دارد نفت ندارد هیچی نداره
این ظلم را پایانی هست؟!
نظر
-
در اصل توسط aan پست شده است View Postبادرود
مادامی که مردم و بالاخص جوانان افغانستان دست از ترس و بیعرضه گی برندارند توسط یک مشت یک لاقبای متحجر نابود خواهند شد .
مگه تعداد نفرات طالبان چندنفر بود ؟ 1000 نفر ؟ ، 2000 نفر ؟ ، 10000 نفر ؟ ....... آیا این تعداد قابلیت اشغال یک کشور را دارند ؟
فرض میگیریم که سران مملکت طی یک تفاهم خائنانه کشور رو واگذار کردند ، مردم چرا فرار میکنند و از ناموس و کشورشون دفاع نمیکنند ؟ افغانها که
تجربه ی حکومت این ملاهای متوحش و خونریز را دارند پس چرا قد علم نمیکنند و مقابلشون نمی ایستند ؟ چرا توقع دارند که دیگران از سرتاسر
جهان جمع بشن و از اینها مراقبت کنند ؟ در زمان جنگ ایران و عراق مردم از کوچک و بزرگ به جبهه ها شتافتند و اجازه ندادند یک وجب از خاک کشور
توسط دشمن اشغال بشه ولی اینها به هر طریق ممکن از جلوی طالبان فرار میکنند و فکر نمیکنند که بعد از من چه کسی از مادر ، همسر ، دختر و
خواهر من در مقابل این قوم متوحش مراقبت خواهد کرد ؟ تنها کسی که میتونه مردم رو از دست قوم جبار نجات بده ، خود مردم هستند .
دوست عزیز اغلب اهل تسنن افغانستان طرفدار طالبان هستند. استادکار افغان داشتم می گفت طالبان برای ما مثل روحانیت برای شماست
نظر
-
سخنرانی چندی پیش اشرف غنی در هنگام بستن آب بروی مردم ایران+ فیلم - مشرق نیوز
نظر
-
[QUOTE=آقا سید;930845]سخنرانی چندی پیش اشرف غنی در هنگام بستن آب بروی مردم ایران+ فیلم - مشرق نیوز[/QUO
شما خیالت راحت ، این یکی ها خیلی بدتر از اشرف غنی خواهند بود ....
نظر
-
در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
برادر من ایران در سال های اینده هزینه های بدیو متحمل خواهد شد
چندصد میلیون دلار تجهیزات نظامی جدید دست طالبان افتاده همین الان
این خوش خیالیه که بگیم اره و طالبان با ایران هم دسته و کاری نخواهد داشت....
چشم این افراط گرایانو فقط خاک گور میتونه ببنده
و ایرانی که منبع ثروت کنارشون ... اینام گه سابقه حمله به شیعیانو دارن....
ما شهدای پاکی مثل حججی رو برای مقابله با تکفیری ها از دست دادیم اونوقت اظهار نظر بد راجب طالبان نکنیم؟!
مایه تاسفه....
نظر
نظر