تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
    جناب تمام در مورد وآیند نظر جدیدی ندارید بنظرتون موقع بازگشایی مثبت بازش میکنن یا منفی
    همه چی بستگی به روز بازگشایی داره
    بازار خوب باشه مثبت باز میشه جو خراب باشه منفی باز میشه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

سیگنال خطرناک وزارت صمت برای بورس / کدام نمادها در معرض خطر هستند؟ - تجارت‌نیوز

یک عامل جدید در پیش‌بینی بورس پاییز 1400
      سیگنال خطرناک وزارت صمت برای بورس / کدام نمادها در معرض خطر هستند؟
      بورس
      ۹ مهر , ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۰۰
      سیگنال خطرناک وزارت صمت برای بورس / کدام نمادها در معرض خطر هستند؟
      پس از آنکه وزارت صمت با سیاست دستوری خود در بخش سیمان، بازار سهام را متاثر کرد این بار گویا نوبت به گروه‌های دیگر بورسی رسیده است.

پینورست
      به گزارش تجارت‌نیوز، مدتی است که بازار سهام از اخبار سیاسی هم تاثیر نمی‌پذیرد؛ چه زمان سفر هیات بلندپایه عراقی به ایران و چه زمان جدی شدن احیای برجام در هیچ کدام بازار سهام آنچنان واکنشی نشان نداده است.

علاوه بر این در نیمه نخست امسال دلار بیش از ۱۰ درصد بازدهی مثبت داشت اما بازار سهام حتی به این عامل هم واکنش مثبت چندانی نداشته و به این میزان نتوانست رشد را تجربه کند. در شهریور ماه نیز تنها بازار مالی مثبت دلار بود و بورس بار دیگر به این عامل مثبت واکنش نشان نداد و بازدهی منفی از خود برجای گذاشت.

علت بی‌تفاوتی بورس به این اتفاقات مهم چیست؟ از نگاه برخی از کارشناسان نگاه دستوری به بازار سهام مانع از واکنش این بازار به عوامل مثبت است. حال نیز به نظر می‌رسد اتفاق بدتر دیگری در راه است.

پس از آنکه وزارت صمت با سیاست دستوری خود در بخش سیمان، بازار سهام را متاثر کرد این بار گویا نوبت به گروه‌های دیگر بورسی رسیده است.

yektanet.com
      رضا فاطمی امین، وزیر صمت در اظهار نظر جدید خود درباره ثبات قیمت محصولات پتروشیمی و فولاد گفته است: از دو هفته گذشته بر روی بازار اولیه پتروشیمی پلی اتیلن، پت و فولاد متمرکز شده‌ایم و تثبیت قیمت این محصولات زمان‌بر است که تا پایان فصل پاییز این موضوع انجام خواهد شد و امیدواریم این دو بازار که دربخش‌های تولید هم سهم دارند مدیریت شوند و ما شاهد ثبات در بازار باشیم. (ایرنا)

با این سخنان به نظر می‌رسد نمادهای مرتبط با این سه گروه بورسی احتمالا متاثر شوند که اگر این اتفاق بیفتد این برای دومین بار است که وزارتخانه صمت با سیاست‌های دستوری خود بازار سهام را متاثر کرده است. آیا این سیاست اجرا و بورس متاثر خواهد شد؟

این اتفاق عامل جدیدی در پیش‌بینی بورس پاییز امسال است که در صورت رخ دادن آن، احتمالا پیش‌بینی‌های رشد شاخص بورس طبق انتظار محقق نشوند.
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        فردا احتمالا کالا هم باز میشه و هنوز هم بازار به این اعتقاد داره که رشد بازار با باز شدن این دوتا شروع میشه و با بسته شدن این دوتا اصلاح شروع میشه
        فردا میتونه در بازار روز سبزی باشه
        دقيقا از زمانی که فرابورس و کالا باز شد بازار هم برگشت ومثبت شد
        به خاطر فشار روانی که روی مسولین آمد چند روزی فرابورس و کالا را منفی و صف فروش کردن تا حساسیت‌ها روی مثبت زدن این دوتا فروکش کنه قرار بود کالا را تا 10 تومان و فرابورس را تا 7 تومان بالا بیارن
        ولی دیدن ملت دارن اعتراض میکنن چند روزی منفی زدن تا مردم فراموش کنن.
        حالا هم که شنیده میشه میخوان نماد بورس و انرژی را هم باز کنن
        تا زمانی که اینها باز بشن بازار را مثبت نگه میدارن و احتمالا کالا و فرابورس هم صف خرید تجربه میکنن
        معامله فردا در نماد کالا برای کل بازار اهمیت داره
        الان ذهنیت بازار این شده که اگر کالا فردا صف خرید بسته بشه کل بازار در روند صعودی قرار میگیره
        متاسفانه این ذهنیتی است که طی چند ماه گذشته بر بازار قالب بوده و ما هم مجبوریم در کنار معاملات بقیه بازار این نمادها را هم به عنوان دماسنج بازار زیر نظر بگیریم
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

کالا
          نمودار خیلی روشنی داره یا سقف 4700 میشکنه و میره برای سقف کانال و یا در شکستن 4700 ناکام میمونه و میره برای کف کانال
          نمودار تعدیل شده:

نمودار تعدیل نشده:

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• m.mola
            عضو عادی
            • Dec 2020
            • 24

با سلام و سپاس از اینکه اطلاعاتتون رو به اشتراک میداریم
            به نظر شما و با توجه به شرایط بازار احتمال اینکه کالا سقف رو هدف گرفته باشه بیشتره یا اینکه کف کانال رو ؟

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

در اصل توسط m.mola پست شده است View Post
              با سلام و سپاس از اینکه اطلاعاتتون رو به اشتراک میداریم
              به نظر شما و با توجه به شرایط بازار احتمال اینکه کالا سقف رو هدف گرفته باشه بیشتره یا اینکه کف کانال رو ؟
              سلام و درود
              تابلوی سهم و کدهایی که خرید میزنن نشون میده سقف کانال هدف گرفته
              ولی بازم افراد کم ریسک باید صبر کنن تا سقف 4700 شکسته بشه
              ولی افراد ریسک پذیر میتونن در صورتی که فردا صف خریدش در حال محکم شدن بود خرید کنن
              حجم معاملاتی که طی چند روز گذشته معامله شده هم بین 4 تا 5 برابر بیشتر حجم معاملاتی تازیخی سهم است
              بیشترین حجم معاملاتی سهم 21 میلیون بوده اونم در قیمت 5200 تومان
              و طی 6 روز معاملاتی گذشته 182 میلیون سهم دست به دست شده
              کم حجم بودن صف خرید آخر وقت و عرضه شدن مقداری اون در اواخر بازار هم به نظر من در جهت بالاتر آمدن پایانی انجام شده
              آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/10/02, 17:59.
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

شاخص شیمیایی(پتروشیمی ها)
                سقف تاریخی خودش شکسته
                از اینجا به بعد باید مراقب بود که کندل منفی نزنه در این صورت واگرایی منفی در آر اس آی ثبت خواهد کرد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• m.mola
                  عضو عادی
                  • Dec 2020
                  • 24

سلام و درود
                  تابلوی سهم و کدهایی که خرید میزنن نشون میده سقف کانال هدف گرفته
                  ولی بازم افراد کم ریسک باید صبر کنن تا سقف 4700 شکسته بشه
                  ولی افراد ریسک پذیر میتونن در صورتی که فردا صف خریدش در حال محکم شدن بود خرید کنن
                  حجم معاملاتی که طی چند روز گذشته معامله شده هم بین 4 تا 5 برابر بیشتر حجم معاملاتی تازیخی سهم است
                  بیشترین حجم معاملاتی سهم 21 میلیون بوده اونم در قیمت 5200 تومان
                  و طی 6 روز معاملاتی گذشته 182 میلیون سهم دست به دست شده
                  کم حجم بودن صف خرید آخر وقت و عرضه شدن مقداری اون در اواخر بازار هم به نظر من در جهت بالاتر آمدن پایانی انجام شده
                  بسیار ممنون از لطفتون استاد

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

سهام افزایش سرمایه بورس در پرتفوی ها نشست
                    احتمال بازگشایی طی روزهای آینده زیاد تر شد
                    فراکابها بی علت صف خرید نشدن
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

قطب نمای بازار کالا است
                      ما امروز یه پله خریدیم اگر این صف خرید شد بازار برمیگرده
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

اگر امروز کالا و فرابورس را به بهانه ای بستن باید فهمید که به سنت همیشه بازار میخواد اصلاح کنه
                        ولی اگر این دوتا امروز آخر وقت صف خرید شدن یعنی سناریو افزایش بازار هنوز جاری است و میشه به بازار امید بست
                        پیشنهاد میکنم این دوتا را حتما در واچ لیست داشته باشید
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

قشرین

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

مجدد خبر ورود معاملات خودرو به بورس کالا قوت گرفته و امروز این گروه صف خرید شدن
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

قطب نمای بازار کالا است
                              ما امروز یه پله خریدیم اگر این صف خرید شد بازار برمیگرده
                              /:.mellowsmiley.:/ ؟!
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• m.mola
                                عضو عادی
                                • Dec 2020
                                • 24

جناب تمام با توجه به روند امروز سهم کالا . بنظرتون داشتن امروز خالی میکردن یا قضیه اینه که دارن جمع میکنن واسه صعود بعدی ؟
                                در کل روند سهم رو چطور ارزیابی میکنین

نظر

در حال کار...
                                X