تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • davoo
    ستاره‌دار(6)
    • Mar 2017
    • 299

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

سلام البنه با توجه به نزدیک بودن پایان سال میلادی این رفتار دلار قابل توجیه است همیشه یه بالایی داشتیم انتهای سال /ببینیم چه میشه.

نظر

• سرمایه گذار
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1925

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      یه اصل کلی که در بورس تجربه کردیم این بود که بعد رشد اگر با وجود پمپاژ اخبار مثبت سهام درجا زد و رشد نکرد باید متوجه شد که قصد اصلاح داره و بعد از اتمام اخبار افت و اصلاح را تجربه میکنه
      و همین اصل در روند نزولی هم ایجاد میشه یعنی اگر سهام با اخبار منفی بعد از اصلاح موجه شدن ولی درجا زدن و افتی نکردن بعد از اندک مدتی و کفسازی رشد خودش شروع میکنه.
      ......
      در خصوص دلار انتظار می‌رفت با مشخص شدن شروع مذاکرات برجام دلار افت محسوسی کنه(در اینجا اخبار مثبت برجامی خبر منفی برای دلار محسوب میشه)
      ولی فعلا داره درجا میزنه
      شاید روند دلار و واکنش اون کاملا شبیه بازار سهام نباشه
      ولی فعلا که در برابر اخبار مثبت برجامی افتی نکرده و فقط درجا زده
      امیدوارم توافقی بشه و دلار رشد نکنه
      ولی اعداد و نمودار ها زیاد به انشالله گفتن و امیدواری های ما اهمیت نمیدن
      اینکه بازار منتظر موفقیت برجام و افت دلار باشد به نظرم یک خوش بینی و احتمال هست برجام فعلی فقط مباحث هسته ای را مورد نظر ندارد - حذف موشک و موشک سازی در ایران- به قول غربی ها کاهش مداخلات در خاورمیانه هم در آن ادغام شده که حتما حتما با این شرایط توافقی رخ نخواهد داد مگر اینکه بخاطر وقایع چین و روسیه در مناسبات غرب فقط رضایت به مباحث هسته ای بدهند در مذاکرات برجام.بازار بهتر است فعلا به ارزندگی سهام و خرید و فروش بر پایه آن بپردازد
      آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
        اینکه بازار منتظر موفقیت برجام و افت دلار باشد به نظرم یک خوش بینی و احتمال هست برجام فعلی فقط مباحث هسته ای را مورد نظر ندارد - حذف موشک و موشک سازی در ایران- به قول غربی ها کاهش مداخلات در خاورمیانه هم در آن ادغام شده که حتما حتما با این شرایط توافقی رخ نخواهد داد مگر اینکه بخاطر وقایع چین و روسیه در مناسبات غرب فقط رضایت به مباحث هسته ای بدهند در مذاکرات برجام.بازار بهتر است فعلا به ارزندگی سهام و خرید و فروش بر پایه آن بپردازد
        بله قبلا عرضه کردم خیلی از سهام بنیادی دیگه فروش ندارن
        و قیمتی های فعلی را مجدد شکسته و رشد خواهند کرد
        بازار منتظر یه لیدر جدیده شاید اون شستا باشه شاید فارس شاید خودرویی ها شاید بانکی ها شاید....
        هر گروه یا سهمی که هست باید همین روزهای رونمایی بشه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Samk
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 447

مثل اینکه یک رو نمایی از فولاد شد....

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

در اصل توسط Samk پست شده است View Post
            مثل اینکه یک رو نمایی از فولاد شد....
            پی به ای تحلیلی فولاد الان به 4.5 رسیده
            دیگه خداییش میخواد چطوری اصلاح کنه
            وقتی سهمی جایی برای ریزش نداره پس باید رشد کنه و میکنه
            شستا 1165 تومان با تجدید 1172% قیمت بازگشایی 91 تومانی به خودش میگیره دیگه جایی برای اصلاح نداره پس اینم باید رشد کنه
            اگر چرخی در سهام بزرگ و مهم بازار بزنید متوجه میشید که خیلی از سهام ها دلایل رشد اونها از دلایل افت آنها به مراتب بیشتر است بازار از نظر فنی جایی برای ریزش بیشتر نداره مگر اینکه بخواد سیاسی و به دستکاری ریزش بیشتر را تجربه کنه و یا اینکه عوامل بنیادی بازار تغییر کنه در غیر اینصورت قیمتهای فعلی را می‌توان کف بازار در نظر گرفت
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

پی به ای تحلیلی فولاد الان به 4.5 رسیده
              دیگه خداییش میخواد چطوری اصلاح کنه
              وقتی سهمی جایی برای ریزش نداره پس باید رشد کنه و میکنه
              شستا 1165 تومان با تجدید 1172% قیمت بازگشایی 91 تومانی به خودش میگیره دیگه جایی برای اصلاح نداره پس اینم باید رشد کنه
              اگر چرخی در سهام بزرگ و مهم بازار بزنید متوجه میشید که خیلی از سهام ها دلایل رشد اونها از دلایل افت آنها به مراتب بیشتر است بازار از نظر فنی جایی برای ریزش بیشتر نداره مگر اینکه بخواد سیاسی و به دستکاری ریزش بیشتر را تجربه کنه و یا اینکه عوامل بنیادی بازار تغییر کنه در غیر اینصورت قیمتهای فعلی را می‌توان کف بازار در نظر گرفت
              یک نکته ای این وسط هست

طبق تحلیل شما اکثر سهام بزرگ که شاخص ساز هستند جایی برای ریزش ندارند. حال آنکه ما میدانیم طی چندماه اخیر این شاخص سازها بودند که باعث رشد شاخص شدند. یعنی سهام بزرگ عموما عملکرد بهتری نسبت به کوچکترها و شاخص هم وزن داشتند(به نظرم اینجوری میرسه شایدم اشتباه میکنم)

یعنی همچنان بر این باور باشیم که شاخص سازها عملکرد بهتری در آینده خواهند داشت؟
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• میلاد سودی
                ستاره دار (1)
                • Apr 2020
                • 1034

دوستان دیدن این عکس شاید خالی از لطف نباشه
                فیبو زمانی شاخص کل که به هریک از این خطوط وقتی برخورد کرده واکنش نشون داده شاخص در تایم هفتگی هستش و ۲ کندل فاصله داره تا برسه به سطح فیبو بعدی که میشه تاریخ ۲۲ آبان از اینجا احتمالا میشه منتظر تغییر مسیر شاخص کل شد و انتظار بازار بهتری رو داشت
                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                  یک نکته ای این وسط هست

طبق تحلیل شما اکثر سهام بزرگ که شاخص ساز هستند جایی برای ریزش ندارند. حال آنکه ما میدانیم طی چندماه اخیر این شاخص سازها بودند که باعث رشد شاخص شدند. یعنی سهام بزرگ عموما عملکرد بهتری نسبت به کوچکترها و شاخص هم وزن داشتند(به نظرم اینجوری میرسه شایدم اشتباه میکنم)

یعنی همچنان بر این باور باشیم که شاخص سازها عملکرد بهتری در آینده خواهند داشت؟
                  لزوما بهتر بودن را هدف قرار ندیم بهتره ثبات در سود سازی مد نظر باشه
                  یعنی مثلا همین فولاد با سود 240تا250 تومانی عملیاتی امسال و قیمت فعلی 1150 تومان ارزنده است و نمیشه انتظار داشت اصلاح کنه(حتی اگر سال بعدی هم همین سود را بسازد باز هم با این قیمت ارزنده است)
                  کلا سهام شاخص ساز درسته که رشد اصلی شاخص از کف گردن اینها بوده ولی این رشد منطقی و منطبق با افزایش سود سازی این شرکت‌ها بود و فرضیه حباب شدن و سفته بازی در این سهام مردود است
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post

دوستان دیدن این عکس شاید خالی از لطف نباشه
                    فیبو زمانی شاخص کل که به هریک از این خطوط وقتی برخورد کرده واکنش نشون داده شاخص در تایم هفتگی هستش و ۲ کندل فاصله داره تا برسه به سطح فیبو بعدی که میشه تاریخ ۲۲ آبان از اینجا احتمالا میشه منتظر تغییر مسیر شاخص کل شد و انتظار بازار بهتری رو داشت
                    انتظار یه واکنش مثبت از بازار دور از انتظار نیست
                    هرچند انتظار برگشت اصلی بازار را ندارم چون حجم معاملات چنگی به دل نمیزنه ولی نوسان شاخص و برگشت به محدود 1.5 میلیون واحد دور از ذهن نیست
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

بازار کاملا به دو دسته تقسیم شده
                      سهام بزرگ وسود ساز که منفی کم جون در حد 1-2 درصدی میزنن
                      و سهام کوچیک که بدون توجه به سود ساز بودن یا نبودن منفی کامل تجربه میکنن
                      این وسط سهام خوب این گروه کوچیک تر ها هم داره زیر دست و پا له میشه
                      کماکان عدد 372 هزار واحد در شاخص هم وزن و عدد 1.380 میلیون واحد در شاخص کل ارزش حیاتی برای بازار داره و در صورت از دست رفتن فشار فروش بازار بیشتر میشه
                      انشالله که این حمایت ها از دست نره
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• مدافع
                        ستاره‌دار(5)
                        • Oct 2020
                        • 2446

بازار کاملا به دو دسته تقسیم شده
                        سهام بزرگ وسود ساز که منفی کم جون در حد 1-2 درصدی میزنن
                        و سهام کوچیک که بدون توجه به سود ساز بودن یا نبودن منفی کامل تجربه میکنن
                        این وسط سهام خوب این گروه کوچیک تر ها هم داره زیر دست و پا له میشه
                        کماکان عدد 372 هزار واحد در شاخص هم وزن و عدد 1.380 میلیون واحد در شاخص کل ارزش حیاتی برای بازار داره و در صورت از دست رفتن فشار فروش بازار بیشتر میشه
                        انشالله که این حمایت ها از دست نره
                        درود

در گذشته سهام کوچک پی به ای بالاتری از سهام بزرگ داشتن.

با وضعیتی که پیش میرود انگار این داستان برعکس میشود!

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

رفتیم برای شاخص ۱۳۳۰ هزار واحد
                          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

متاسفانه هم حمایت شاخص هم وزن و هم حمایت شاخص کل شکست
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• hamed_seyd
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 104

تا پول مردم تو بورس ایران صفر نکنن دست بردار نیستن .
                              یعنی هر جا بفروشی فردا پایین ترش میتونی بخری
                              ته نداره این چاه

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

شاخص کل

شنبه اگر از کف 1.38 میلیونی برگشت نزنه راحت تا 1.31 واحد افت میکنه
                                شنبه سعی کنید هیچ سهمی را در مثبت 5 و یا حتی مثبت نخرید
                                کمی بالاتر خریدن بهتر از ضرر دادن است پس صبر کردن بهتر از اینکه شنبه شاخص دوام نیاره و مجدد در صف فروش گیر کنیم

فعلا صبر کنیم
                                و در محدوده 1.31 میلیون واحد پله ای خرید انجام بدیم
                                فعلا بازار وارد فاز هیجانی منفی شده و بهتر در این بازار مقاومت نکنیم

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X