تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

مفاخر
    قبلا تحلیل سهم را در 350 تومان ارایه کردیم و این سهم با موفقیت اهداف اعلام شده را یکی یکی شکسته و رشد کرد و تا امروز بازدهی 300% به ارمغان آورد آبدیت سهم نشان میدهد که
    سهم توانسته است از میان ابرهای ایچیمو عبور کرده و به روند صعودی بازگردد در صورت عبور از 1130 تومان در گام اول تا 1400 تومان رشد خواهد کرد
    هدف بعدی سهم 1800 تومان و هدف نهایی سهم 2900 تومان خواهد بود
    حد ضرر را 850 تومان در نظر بگیرید
    آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2019/11/25, 19:59.
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
      جناب تمام یه نمودار از شاخص قندی ها بزارید و همچنین قشیر ببینیم تت کجا جا دارن بالا برن
      میگن قشیر تا ۵هزار میره
      کجا بفروشیم؟
      قشیر سهمی که طی سالهای اخیر رشد 5 هزار درصدی تجربه کرده و از حدود 50 تومان به 2400-2500 رسیده تحلیل نداره فقط یه عده حال کردن چون پول دارن سهمو بالا بکشن انشالله که عده دست سوخته نشن همین .
      شاخص قند و شکر هم در موج 5 صعودی قرار داره که باید احتیاط کرد که آخراش نباشه
      آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2019/11/25, 20:14.
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• arman36
        ستاره دار(3)
        • Jan 2014
        • 962

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        قشیر سهمی که طی سالهای اخیر رشد 5 هزار درصدی تجربه کرده و از حدود 50 تومان به 2400-2500 رسیده تحلیل نداره فقط یه عده حال کردن چون پول دارن سهمو بالا بکشن انشالله که عده دست سوخته نشن همین .
        شاخص قند و شکر هم در موج 5 صعودی قرار داره که باید احتیاط کرد که آخراش نباشه
        ممنون از تحلیلتون
        بس تا صف قشیر نریخت سهامداری خواهم کرد

نظر

• arman36
          ستاره دار(3)
          • Jan 2014
          • 962

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
          ممنون از تحلیلتون
          بس تا صف قشیر نریخت سهامداری خواهم کرد
          بجای فروش بیشتر اضافه کردم خریدار پرقدرتی داره

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

تپکو
            خوب مدیریت کردن ساعت 12.15 دقیقه صف خرید به 24 میلیون رسید یه دستور خرید 25 میلیونی مال یه کد نشست روی سیستم دید عرضه نمیشه کنسل کرد
            تا صف خرید عرضه بشه و تا آخر بازار کم حجم صف خرید میکرد تا فروشنده بیاد کلا 543 میلیون خریده شده که باید دید هدفی که برای سهم دیدن چند است
            اول صبح هم صف خرید 100 میلیونی را عرضه کردن ولی بازم حدود 440 میلیون در صف خرید معامله شد
            سهم امروز بیشتر حجم معامله را روی 100 تومان انجام داد و میشه گفت خودش برای ساختن سقفهای جدید آماده کرده
            به نظر تمام حرکات سهم و نمودار سهم گواهی حرکت بزرگی را میدهد
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

شفارا هم میتونه به سمت 187 تومان حرکت کنه و در صورت شکستن 200 تومان هدف اولیه سهم 300 تومان خواهد بود
              شفارا به صف خرید نشست
              چندین روزه که دارن سهمو بازی میدن و جمع میکنن اگر این صف خرید نشانه اتمام خریدهای آنها و تکمیل شدن آن باشد باید فعلا باهاش سهامداری کرد
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

مادیران
                و هدف 2750 تومانی

قبلا مادیران را تحلیل کردیم و انشالله آبدیت تحلیل را همراه با نمودار تعدیل شده ارائه خواهیم داد
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

مادیران
                  چارت سهم بعد از تعدیل کمی تغییر کرده است
                  اما میتوان کندل برگشتی سهم را بعد از تکمیل پولبک مشاهده کرد
                  به نظر میرسد سهم در موج سوم از موج 5 اصلی بوده و این موج میتواند در اهداف 1340 تومان و 1460 تومان خاتمه یاید
                  به نظر میرسد موج 5 اصلی بتواند تا مجدود 2300 تومان ادامه یابد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

.....
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

دلار
                      در خصوص علت گرانی روزهای گذشته می‌توان به آشوب‌های عراق اشاره کرد عراق چند ماهی است که شاهراه ورود و خروج ارز در کشور شده است قطعا استعفای دولت عراق و آشوبها روند ورود دلار به کشور را کند کرده است
                      و در صورتی که دولت جدید عراق سازگار با ایران نباشد احتمال بسته شدن این روزنه امید ارزی هست
                      امروز دولت عراق استعفا داده پس حداقل 10-15 روزی تجار از انجام معامله با عراق خودداری خواهند کرد
                      حال جدای از بحث تکنیکال قیمت دلار به نظر می‌رسد دلار پیروی مسائل بنیادی بتواند در کوتاه مدت به محدوده 15 هزار تومان بازگردد
                      و اگر مجدد سیاست‌های دولت جدید عراق همراهی کرد و آشوبها به آرامش رسید می‌توان انتظار کاهش نرخ ارز را داشت
                      ضمن اینکه نزدیکی به انتخابات نیز دولت را ترغیب به کاهش دادن نرخ ارز خواهد کرد
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

دلار
                        در خصوص علت گرانی روزهای گذشته می‌توان به آشوب‌های عراق اشاره کرد عراق چند ماهی است که شاهراه ورود و خروج ارز در کشور شده است قطعا استعفای دولت عراق و آشوبها روند ورود دلار به کشور را کند کرده است
                        و در صورتی که دولت جدید عراق سازگار با ایران نباشد احتمال بسته شدن این روزنه امید ارزی هست
                        امروز دولت عراق استعفا داده پس حداقل 10-15 روزی تجار از انجام معامله با عراق خودداری خواهند کرد
                        حال جدای از بحث تکنیکال قیمت دلار به نظر می‌رسد دلار پیروی مسائل بنیادی بتواند در کوتاه مدت به محدوده 15 هزار تومان بازگردد
                        و اگر مجدد سیاست‌های دولت جدید عراق همراهی کرد و آشوبها به آرامش رسید می‌توان انتظار کاهش نرخ ارز را داشت
                        ضمن اینکه نزدیکی به انتخابات نیز دولت را ترغیب به کاهش دادن نرخ ارز خواهد کرد
                        سلام و عرض ادب، بنظرم شما ی فکت غلط دارین اونم اینکه بخاطر انتخابات دلار بکشن پایین، شاید برای انتخاباتدلار بکشن بالا تازه!
                        سیاست خیلی بی پدر مادرتر از این حرفاس که آنقدر راحت بشه تحلیلش کرد، دلار اگر بخواد حرکت صعودی انجام بده از اول بهمن ماه مشخص میشه، شروع به حرکت میکنه
                        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4718

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                          سلام و عرض ادب، بنظرم شما ی فکت غلط دارین اونم اینکه بخاطر انتخابات دلار بکشن پایین، شاید برای انتخاباتدلار بکشن بالا تازه!
                          سیاست خیلی بی پدر مادرتر از این حرفاس که آنقدر راحت بشه تحلیلش کرد، دلار اگر بخواد حرکت صعودی انجام بده از اول بهمن ماه مشخص میشه، شروع به حرکت میکنه
                          سلام
                          دلار هیچ راهی جز افزایش ندارد . جاده یکطرفه است . داستان دلار مثل داستان بنزین است . در واقع تصمیمات اقتصادی مسئولین کاملا واکنشی است . یعنی تحت تاثیر شرایط سیاسی و منطقه ای مجبور به اتخاذ این تصمیات هساند جای شک نیست که افزایش قیمت بنزین برای توزیع بین ۶۰ میلیون نفر افزایش پیدا نکرده است بلکه برای تامین بخشی از کسری بودجه است حالا شما حساب کنید ۳۰۰ هزار میلیارد تومن را با افزایش چه چیزهای دیگه ای باید تامین کنند .یک جمعه شب خوابیدم شنبه صبح بیدار خواهیم شد اعلام میشه دلار نرخ دولتی ۸ هزار تومان شایدم ۱۰ هزار تومان . البته مردم نگران نباشند برای دارو و کالاهای اساسی نرخ ۷۹۰۰ تومن تخصیص پیدا میکنه!/:.wacsmiley.:/

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                            اینها همش احتمالات است
                            که البته سعی میکنم در کنار تکنیکال احتمالات قوی تر را بیان کنم
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                              سلام
                              دلار هیچ راهی جز افزایش ندارد . جاده یکطرفه است . داستان دلار مثل داستان بنزین است . در واقع تصمیمات اقتصادی مسئولین کاملا واکنشی است . یعنی تحت تاثیر شرایط سیاسی و منطقه ای مجبور به اتخاذ این تصمیات هساند جای شک نیست که افزایش قیمت بنزین برای توزیع بین ۶۰ میلیون نفر افزایش پیدا نکرده است بلکه برای تامین بخشی از کسری بودجه است حالا شما حساب کنید ۳۰۰ هزار میلیارد تومن را با افزایش چه چیزهای دیگه ای باید تامین کنند .یک جمعه شب خوابیدم شنبه صبح بیدار خواهیم شد اعلام میشه دلار نرخ دولتی ۸ هزار تومان شایدم ۱۰ هزار تومان . البته مردم نگران نباشند برای دارو و کالاهای اساسی نرخ ۷۹۰۰ تومن تخصیص پیدا میکنه!/:.wacsmiley.:/
                              فعلا که دولت به شددت اعلام میکنه در بودجه 99 دلار کالای اساسی همون 4200 است اگر این کار بکنه شرکت‌هایی که رشد چند صد درصدی کردن به خاطر اینکه دلار میشه 8یا9 تومان افت میکنن
                              منتظریم بودجه رونمایی بشه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4718

فعلا که دولت به شددت اعلام میکنه در بودجه 99 دلار کالای اساسی همون 4200 است اگر این کار بکنه شرکت‌هایی که رشد چند صد درصدی کردن به خاطر اینکه دلار میشه 8یا9 تومان افت میکنن
                                منتظریم بودجه رونمایی بشه
                                دلار فعلا نمی تونه تک نرخی بشه ! در نوشته بالا منظورم افزایش نرخ ۴۲۰۰ تومانی است! وقتی اون بره بالای ۸ تومن. دلار آزار حداقل میپره بالای ۱۵ . حالا ممکنه این تصمیمات را با چند ماه تاخیر انجام بدهند ولی همه میدانیم جیب دولت خالی است . واقعیت مطلب را همه می دونند .

نظر

در حال کار...
                                X