تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

فردا بازار میتونه پر عرضه باشه به نظر من سهام شاخص ساز بنیادی خودتون(خصوصا اونهایی که پی به ای محدوده 5-6 دارن ) دو دستی بچسبید چون بازار باید یه حجم بزنه و دست به دست بشه بعدش مجدد صفهای خرید شکل میگیره
    آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/11/06, 22:26.
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
      ستاره دار (1)
      • Apr 2020
      • 1034

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      فردا بازار میتونه پر عرضه باشه به نظر من سهام شاخص ساز بنیادی خودتون(خصوصا اونهایی که پی به ای محدوده 5-6 دارن ) دو دستی بچسبید چون بازار باید یه حجم بزنه و دست به دست بشه بعدش مجدد صفهای خرید شکل میگیره
      جناب تمام بنظرتون چند روز می‌تونه این اتفاق دست به دست شدن بیفته
      بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
        جناب تمام بنظرتون چند روز می‌تونه این اتفاق دست به دست شدن بیفته
        فردا و پس فردا
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
          ستاره دار (1)
          • Apr 2020
          • 1034

.
          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

بازار بعد از عرضه و منفی شدن در حال برگشت و مثبت شدن است
            سهام سود ساز و بزرگ فعلا فروشی نیست
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

خودرو به اندازه کافی دست به دست شد
              و حجم لازم و معامله شد
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

? شیوه جدید قیمت گذاری #خودرو توسط وزارت صمت به خودروسازان اعلام می‌شود

?بنا به مصاحبه قبلی وزیر اقتصاد، مبنی بر نهایی سازی شیوه جدید قیمت گذاری خودرو توسط وزارت صمت، ابتدای هفته آینده این فرمول توسط وزارت صمت به خودروسازان اعلام شود.

?در شیوه جدید تاکید بر پایان زیان دهی تولید محصولات توسط خودروسازان هست. به عنوان مثال، اگر قیمت تمام شده پژو 206 تیپ 2 برای ایران خودرو حدود 175 میلیون تومان باشد، با احتساب 5 تا 10 درصد سود تولید کننده، قیمت نهایی برای مصرف کننده حدود 195 میلیون تومان می‌شود.

? در این روش قیمت های بازار تاثیری بر قیمت تولید کنندگان ندارد و با افزایش قیمت کارخانه، تیراژ تولید و عرضه خودروها به بازار افزایش می یابد و قیمتهای بازار آزاد کاهش می یابد.

.....
                این خبر اگر درست باشه یعنی خودرو سازها بالاخره به سود میشینن
                و یه افشای الف عالی خواهند داشت
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Samk
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 447

������ شیوه جدید قیمت گذاری #خودرو توسط وزارت صمت به خودروسازان اعلام می‌شود

������بنا به مصاحبه قبلی وزیر اقتصاد، مبنی بر نهایی سازی شیوه جدید قیمت گذاری خودرو توسط وزارت صمت، ابتدای هفته آینده این فرمول توسط وزارت صمت به خودروسازان اعلام شود.

������در شیوه جدید تاکید بر پایان زیان دهی تولید محصولات توسط خودروسازان هست. به عنوان مثال، اگر قیمت تمام شده پژو 206 تیپ 2 برای ایران خودرو حدود 175 میلیون تومان باشد، با احتساب 5 تا 10 درصد سود تولید کننده، قیمت نهایی برای مصرف کننده حدود 195 میلیون تومان می‌شود.

������ در این روش قیمت های بازار تاثیری بر قیمت تولید کنندگان ندارد و با افزایش قیمت کارخانه، تیراژ تولید و عرضه خودروها به بازار افزایش می یابد و قیمتهای بازار آزاد کاهش می یابد.

.....
                  این خبر اگر درست باشه یعنی خودرو سازها بالاخره به سود میشینن
                  و یه افشای الف عالی خواهند داشت
                  يعني مشكل اينها همين ٥٪‏. ١٠٪‏ بود؟؟؟!!....

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

در اصل توسط Samk پست شده است View Post
                    يعني مشكل اينها همين ٥٪‏. ١٠٪‏ بود؟؟؟!!....
                    دقت نکردید
                    اگر قرار باشه 10% یا 5% بالای هزینه تمام شده بفروشن
                    قیمت فروش خودروسازها از قیمت فعلی حداقل 100% بالاتر خواهد بود
                    و اینکه یه افشای الف سنگین برای این گروه به ارمغان میاره
                    البته این افشا شامل خبهمن و خکرمان و خودرو سازهایی که خودرو خارجی میفروشن نمیشه چون همین الان هم قیمت بالا میفروشن
                    این گزینه اول برای خودرو و بعدش برای خساپا عالی میشه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                      ستاره دار (1)
                      • Apr 2020
                      • 1034

جناب تمام در مورد بانک آینده اخیرا حواشی زیادی درست شده و تعلیق های پی در پی هم باعث شده جو منفی سنگینی برا این نماد حاکم شده در مورد ارزنده بودن این سهم تو این قیمت هیچ شکی نیست بنظر شما چه خوابی برا این سهم دیدن ؟ خبر های جدیدی در مورد این سهم دارید ؟

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                        جناب تمام در مورد بانک آینده اخیرا حواشی زیادی درست شده و تعلیق های پی در پی هم باعث شده جو منفی سنگینی برا این نماد حاکم شده در مورد ارزنده بودن این سهم تو این قیمت هیچ شکی نیست بنظر شما چه خوابی برا این سهم دیدن ؟ خبر های جدیدی در مورد این سهم دارید ؟
                        بله متاسفانه این سهم درگیر لج بازی علی انصاری و بانک مرکزی شده
                        نمیدونم این بازی احمقانه کی تموم میشه
                        ولی به قول شما تعلیق های پی در پی جو سنگین براش ایجاد کرده
                        و زمان باز گشایی متاسفانه باید منتظر کاهش قیمت باشیم مگر اینکه اخبار مثبت سهم زودتر رونمایی بشه
                        چاره ای نیست پشت پرده سهم دست ما نیست
                        من نقدینگی فراهم میکنم تا میانگین کم کنم
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

خودرو خیلی حجم خورد انتظار داشتم آخر بازار امروز 300تا400 میلیون صف خرید بزنه که نزد با حجمی که زده چند روزی استراحت دور از ذهن نیست
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

سمگا امروز در مچینگ صف خرید 650 میلیونی زد
                            ولی صف خریدش عرضه شد و بعد از 122 میلیون حجم معامله با صف خرید 50 میلیونی بسته شد
                            فردا زیر نظر باشه احتمالا فردا هم صف خرید عرضه خواهد شد
                            اگر مجدد صف خرید سنگین بست میتونه گزینه خوبی برای میان‌مدت باشه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• AIDIN90
                              ستاره‌دار (21)
                              • May 2011
                              • 1066

خودرو خیلی حجم خورد انتظار داشتم آخر بازار امروز 300تا400 میلیون صف خرید بزنه که نزد با حجمی که زده چند روزی استراحت دور از ذهن نیست
                              هیچ استراحتی در کار نیست راحت تا ۴۰۰میره بالا

نظر

• arsenal2009
                                عضو فعال
                                • Jun 2015
                                • 356

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
                                هیچ استراحتی در کار نیست راحت تا ۴۰۰میره بالا
                                چطور اتفاقی افتاده که شارپ میخواد بره بالا ؟ به خاطر عرضه خودرو در بورس ؟

نظر

در حال کار...
                                X