کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
منم امروز پله دوم وسدید اضاف کردم....
تمام جان حرهشا صفش جمع شد واس خرید خوبه؟خیلی اصلاح کرده
والا در این بازار بهتره روی سهام بازیگر دار خیلی احتیاط کنید
ممکنه خوب باشه ولی همه چیزش دست بازیگر است من ترجیح میدم سراغش نرم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
تو کف باید یه حجم خوب میزد که انجام شد
این سهم امروز و قبل از 5 درصدی شدن حجم خوبی زد فردا کارش راحت تر میشه
خدا خواست و ما توانستیم
وبرقم کمی دارم تو سبد صفش ریخت با وسدید تعویض کنم یا نگه دارم فعلا؟
وبرق به نظرم دیگه گین خودش داده
همین روزها باید کارش تمام بشه
من امروز اگر چیزی میفروختم تبدیل به وسدید میکردم
خدا خواست و ما توانستیم
به نظر میرسه بچه های بورس 24 روی وسدید فعال شدن
اگر بتونن خوب مدیریتش کنن رساندن این سهم به اهدافش کار راحتی است خصوصا که مارکت پایینی داره و با قیمت پایین 110 تومانی که داره راحت میشه صفهای خرید سنگین براش ایجاد کرد
خدا خواست و ما توانستیم
لکما هم امروز مشکوک بود
ممکنه بخواد یه حرکتی بزنه
فردا زیر نظر باشه
امروز باید لکما باز میشد ولی ناظر جان مطابق همیشه عشقی رفتار کرد و بازش نکرد
خدا خواست و ما توانستیم
به نظر میرسه بچه های بورس 24 روی وسدید فعال شدن
اگر بتونن خوب مدیریتش کنن رساندن این سهم به اهدافش کار راحتی است خصوصا که مارکت پایینی داره و با قیمت پایین 110 تومانی که داره راحت میشه صفهای خرید سنگین براش ایجاد کرد
وسدید خیلی خوب مدیریت میشه
البیته پایین بودن قیمت سهم هم مزید بر علت هست که راحت بتونن سهم صف خرید کنن
خدا خواست و ما توانستیم
بازار بی رمق هست و بی جون
و هنوز زهر فروش اوراق گرفته نشده
انشالله کم کم شرایط بازار بهتر بشه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر