تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Postمخالف.....۴مثبت ۲۵۳ دقیقا فروشی ست .....
.
اخبار برجام و رفع تحریم به نفع خودرویی ها در این بازه دقیقا تله ست....
.
بد گیر دادم به خودرویی ها نمیدونم چرا....:D
ولی امروز خگستر در حال شکستن مقاومت و تثبیت روی ابرهای کمو است و به نظر من حجم خوردن و گیج زدن هم طبیعی است
من نگهداری میکنمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Postمخالف.....۴مثبت ۲۵۳ دقیقا فروشی ست .....
.
اخبار برجام و رفع تحریم به نفع خودرویی ها در این بازه دقیقا تله ست....
.
بد گیر دادم به خودرویی ها نمیدونم چرا....:D
نظر
-
در اصل توسط BoursyL پست شده است View Postقهکمت و قزوین سهامدار عمده شون یکیه و قزوین معمولا دنبال قهکمت میره.
امروز بعد افزایش سرمایه 520 درصدی، قزوین باز شد و حجم مبنا رو پر کرد و صف خرید خوبی بسته.
هر دو سهمهای بنیادی خوبی هستند.
قهکمت هم از نبود فروشنده رنج میبره
خریدار میترسه بخره از فردا در صف خرید حجم مبنا پر نکنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
تو قندیها این قلرست هم بد جونوری هست!
بعد مجمع تقسیم سود، چند برابر سود مجمعش سقوط کرد. در حالیکه تو رشد 98 و 99 به اندازه بقیه قندیها رشد نکرده بود.
دو هفته پیش صف خرید بست بدون عرضه حجم مبنا!
بعد تو یه روز صف 4 میلیونیش رو عرضه کردند جند روز منفی و صف فروش شد.
امروز اومد صف خرید شد. صف رو عرضه کردند و یه مدت تا منفی هم رقت، بعد الان صف خرید بسته.
جزئ سهمای بنیادی گروه قندیه ولی سهامدار عمده بسیار ناخون خشک و تنگ نظری داره!
تابلو خوانیش رو هم اساتید بفرمایند.
نظر
-
خگستر داره میره صف خرید
قهکمت داره صف خریدش بیشتر میشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
......
تغییرات قیمتی شکر از ابتدای امسال
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی:
? قیمت شکر صنف و صنعت از ۶۶۵۰ تومان در فروردین ماه امسال به ۱۳ هزار و ۳۰۰ تومان در دی ماه رسیده است.
@BourseNewsخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
ما سبدی از سهام مختلف تشکیل دادیم برای بلند مدت و در این سبد درصد سهام دلاری خیلی بالاست
اگر زمزمه های برجام قوی تر بشه
قطعا درصد سهام ریالی را افزایش و درصد سهام دلاری را کاهش خواهیم داد
در سهام ریالی ها درگروه خودرویی
خودرو، خگستر
در سهام بانکی وبصادر، وتجارت
در قندی
قهکمت، قلرست
در بیمه ای
ودی
آسیا
ورازی
را میپسندمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
نظر
نظر