تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    سلام
    منم موافقم
    به نظرم قصد دارن این دو گروه خودرو و بانکی را بالا ببرن
    فردا اگر گروه خودرویی و بانکی را جمع کردن و با حجم‌های میلیاردی صف خرید کردن یعنی برنامه جاریست
    در غیر اینصورت هدف فقط گرفتن نوسان چند روزه از بازار بوده
    پول زیادی در بازار نیست و طی یکماه گذشته بغیر از یک روز تمام روزها خروج پول از بازار داشتیم
    در این بازار دست به عصا باید بود
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

دیروز کدهای سنگین حقیقی خساپا خریدن امروز بخوان خالی هم بکنن مجبورا صف خریدش کنن
      من منفی خساپا را میخرم برای نوسان روزانه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

خساپا خوب دوام اورده
        پایانی هم مثبت شده
        از اینجا به بعد باید منتظر رنج کشی باشیم
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 27,370 فروشنده?
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

خساپا
            صف خرید سهم بعد از عبور از 175 تومان شکل خواهد گرفت
            هدف اولیه بعد از آن 230 تومان خواهد بود
            حد ضرر در محدوده 150 تومان لحاظ کنید

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

مذاکرات وین در هفته های آینده به نتیجه ای خواهد رسید

رابرت مالی، مذاکره کننده ارشد آمریکا در مذاکرات هسته ای:
              ▫️گفتگوی خوبی امروز با نمایندگان شورای همکاری خلیج فارس، مصر و اردن درباره مذاکرات جاری ما برای بازگشت متقابل به پایبندی به برجام داشتیم. همانطور که مذاکرات در هفته های آینده به نتیجه می رسد، ما به رایزنی نزدیک با شرکای منطقه ای خود ادامه خواهیم داد
              ........
              این مذاکرات به زودی امضا خواهد شد
              دلار هرات دیشب وارد کانال 26 تومان شده ممکنه هفته بعدی وارد کانال 25 تومان بشه
              به زودی دلار نیمایی و دلار آزاد یک قیمت میشن
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

با عبور نفت از 93 دلار و فشار مالی و روانی به غرب قاعدتا تمایل آن برای حصول توافق برجام و بازگشت ایران به بازار جهانی نفت دوچندان شده است
                نفت ارزان ایران در حال حاضر فقط نسیب چین می‌شود و غرب از آن کاملا بی بهره است
                با رفع تحریم‌ها روزانه 4 میلیون بشکه نفت به بازار جهانی وارد می‌شود که موجب تعدیل قیمت نفت خواهد بود
                به زودی باید شاهد توافق برجام باشیم
                .....
                به نظر فردا بازار سبز پررنگی را تجربه خواهد کرد
                در منفی و صفر تابلوی فردا فروشنده نباشید چرا که انتظار داریم فرصت فروش به صفهای خرید زیاد ایجاد شود
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• امام قلی خان
                  عضو فعال
                  • Aug 2015
                  • 1542

با عبور نفت از 93 دلار و فشار مالی و روانی به غرب قاعدتا تمایل آن برای حصول توافق برجام و بازگشت ایران به بازار جهانی نفت دوچندان شده است
                  نفت ارزان ایران در حال حاضر فقط نسیب چین می‌شود و غرب از آن کاملا بی بهره است
                  با رفع تحریم‌ها روزانه 4 میلیون بشکه نفت به بازار جهانی وارد می‌شود که موجب تعدیل قیمت نفت خواهد بود
                  به زودی باید شاهد توافق برجام باشیم
                  .....
                  به نظر فردا بازار سبز پررنگی را تجربه خواهد کرد
                  در منفی و صفر تابلوی فردا فروشنده نباشید چرا که انتظار داریم فرصت فروش به صفهای خرید زیاد ایجاد شود
                  با سلام بر تمام خان
                  داشتم صبحانه می خوردم که نوشته ات را دیدم و عیش سر صبحم نا تمام گشت.این ها را می نویسی در انجمن شایع می گردد خدایی ناکرده برخی از اعضا موادی چیزی مصرف می نمایند. کدام 4 میلیون حاج تمام؟ من خودم متخصص نفت می باشم و آخرین بار که ما 4 میلیون بشکه نفت فروختیم قبل از انقلاب بود. حداکثر فروش نفت در برجام کذایی که آنهم جهشی بود حدود دو میلیون و پانصد هزار بشکه در روز بود که همان زنگنه کلی برایش جنگ بنمود.تازه الان آن زیرساخت مصیبت بیشتر دارد و همان هم بشود سخت می باشد و اوپک و کذا هم پشم در محاسباتت حساب نمودی؟
                  برای حفظ آبروی انجمن هم که می باشد این دست نوشتجات را پاک بنما. حالا سهم ها را وقتی می خری خوب باشند یا وقتی بفروشی نقد بودن خوب می باشد یک بحث است اما این دست مطالب را می آیند می گویند در بورسی دور از جان شما برخی نشئه جات مصرف می نمایند
                  با تشکر
                  مرگ بر زالوصفتان
                  نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                  از هم ندوشیم.
                  با هم بنوشیم.

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2020
                    • 2057

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                    با سلام بر تمام خان
                    داشتم صبحانه می خوردم که نوشته ات را دیدم و عیش سر صبحم نا تمام گشت.این ها را می نویسی در انجمن شایع می گردد خدایی ناکرده برخی از اعضا موادی چیزی مصرف می نمایند. کدام 4 میلیون حاج تمام؟ من خودم متخصص نفت می باشم و آخرین بار که ما 4 میلیون بشکه نفت فروختیم قبل از انقلاب بود. حداکثر فروش نفت در برجام کذایی که آنهم جهشی بود حدود دو میلیون و پانصد هزار بشکه در روز بود که همان زنگنه کلی برایش جنگ بنمود.تازه الان آن زیرساخت مصیبت بیشتر دارد و همان هم بشود سخت می باشد و اوپک و کذا هم پشم در محاسباتت حساب نمودی؟
                    برای حفظ آبروی انجمن هم که می باشد این دست نوشتجات را پاک بنما. حالا سهم ها را وقتی می خری خوب باشند یا وقتی بفروشی نقد بودن خوب می باشد یک بحث است اما این دست مطالب را می آیند می گویند در بورسی دور از جان شما برخی نشئه جات مصرف می نمایند
                    با تشکر
                    مرگ بر زالوصفتان
                    درود
                    کجایی حاجی
                    حاج بایدین تحریم فراره برداره/:.yead.:/
                    ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                      با سلام بر تمام خان
                      با تشکر
                      مرگ بر زالوصفتان
                      این 4 میلیون حرف من نیست
                      ادعای وزیر نفت است راست یا دروغش با خودش
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

بنده ریسک آخر سال 1400 را با خاور بازی میکنم
                        خصوصا روی حق تقدمش
                        تا روز آخر زمان حق تقدم ها هرچقدر بتونم سهام دیگه ای بفروشم بجاش 100 تومان های حق تقدم را واریز میکنم
                        و بقیه حق تقدمها را میزارم برای حراج شدن قصد دارم سانش آخر سالم روی حق تقدم های خاور امتحان کنم
                        خرید امروز در 164 ریال انجام شد
                        ...
                        من الگوی سرشونه کف در نماد اصلی خاور میبینم روی همین برگ میکشم
                        خط گردن در 132 تومان شکسته میشه و سقف نهایی 144 تومان خواهد بود
                        در صورت عبور موفق از این محدوده هدف بزرگی در پیش داره هدف این الگو عدد 320 تومان نشون میده
                        نمیدونم چه دلیل بنیادی میتونه باعث بشه که این الگوی تایید بشه ولی منتظر شکسته شدن 144 تومان میمونیم

خاور و خاورح تا اینجا خوب جلو رفته
                        اما باز هم تاکید می‌کنم کسی بدون برررسی و تصمیم خودش وارد این دوتا نشه
                        ما روی خاورح ریسک 100% را قبول کردیم
                        دیگران هم فقط با قبول ریسک 100% در این مورد تصمیم گیری کنن
                        قطعا عبور موفق از خط گردن سخت خواهد بود پس قبل از هر اقدامی بررسی لازم داشته باشید دوستانی که با ما از قیمت پایین خرید فردا نگرانی کمتری دارن و میتونن صبر کنن اگر تونست عبور کنه نگه داری کنن
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

این 4 میلیون حرف من نیست
                          ادعای وزیر نفت است راست یا دروغش با خودش

وزیر یه چیزی گفته دیگه!

البته یحتمل منظور وزیر تولید نفت بوده. فک کنم 2.5 میلیون مصرف داخل هست

بیشتر از همین یکی دو میلیون بخوان تولید کنند باید سرمایه گذاری بشه در نفت..که سرش گرده فعلا:D
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

مذاکرات وین در هفته های آینده به نتیجه ای خواهد رسید

رابرت مالی، مذاکره کننده ارشد آمریکا در مذاکرات هسته ای:
                            ▫️گفتگوی خوبی امروز با نمایندگان شورای همکاری خلیج فارس، مصر و اردن درباره مذاکرات جاری ما برای بازگشت متقابل به پایبندی به برجام داشتیم. همانطور که مذاکرات در هفته های آینده به نتیجه می رسد، ما به رایزنی نزدیک با شرکای منطقه ای خود ادامه خواهیم داد
                            ........
                            این مذاکرات به زودی امضا خواهد شد
                            دلار هرات دیشب وارد کانال 26 تومان شده ممکنه هفته بعدی وارد کانال 25 تومان بشه
                            به زودی دلار نیمایی و دلار آزاد یک قیمت میشن
                            ⚡️ #ویژه ⚡️

آنتونی بلینکن ؛ وزیر خارجه آمریکا #رفع یک سری از تحریمهای ثانویه علیه ایران را امضاء کرده است و دست شرکتهای بین‎المللی برای همکاریهای تجاری با ایران باز شده است.

آمریکا معافیت تحریمی برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را بازگرداند | خبرگزاری فارس
                            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2022/02/05, 02:00.
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

شسینا دفعه قبلی ضرر بدی به سهامداراش زد
                              امیدوارم امروز با صف خرید خوبی بسته بشه و مقداری از. ضرر قبلی را جبران کنه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

برخلاف انتظار ما حتی گروه خودرویی و بانکی هم پاسخ شایسته ای به رفع تحریم ها نداد
                                شاید باید در رابطه برجام و رشد گروه ریالی ها تجدید نظری صورت بگیره
                                شاید خاطره سال 92 و برجام اینبار تکرار نشه
                                ولی به چه دلیلی؟!
                                سال 92 که برجام تایید شد گروه های سهام دلاری قبلش به واسطه رشد دلار از 1000 تومان تا 4000 تومان رشد خوبی تجربه کرده بود
                                و سهام ریالی یعنی بانکی و خودرویی در این مدت هیچ رشدی نکردن
                                وقتی برجام تایید شد این گروه ها حسابی رشدکردن
                                ....
                                ولی چیزی که خود من و تقریبا تمام بازار بهش توجه نکرده این مطلبه که طی دو سال گذشته تمام سهامهای ریالی و دلاری رشد لازم کردن و الان که برجام مجدد در حال تایید شدن هست هیچ گروهی واکنش مناسب به این توافق نداره
                                مطلب بعد در مقایسه برجام سال 92 و برجام امسال در اینجاست که سال 92 تصویب برجام همزمان شده با عقد قرار داده‌ای مهم خودرویی با اروپا و تسهیل مراودات بانکی با جهان
                                ولی امسال هیچ خبری از این دو وجود نداره
                                شاید عدم توجه بازار امروز به خبر لغو تحریم‌ها را باید در این مطالب جستجو کرد
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X