تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    برخلاف انتظار ما حتی گروه خودرویی و بانکی هم پاسخ شایسته ای به رفع تحریم ها نداد
    شاید باید در رابطه برجام و رشد گروه ریالی ها تجدید نظری صورت بگیره
    شاید خاطره سال 92 و برجام اینبار تکرار نشه
    ولی به چه دلیلی؟!
    سال 92 که برجام تایید شد گروه های سهام دلاری قبلش به واسطه رشد دلار از 1000 تومان تا 4000 تومان رشد خوبی تجربه کرده بود
    و سهام ریالی یعنی بانکی و خودرویی در این مدت هیچ رشدی نکردن
    وقتی برجام تایید شد این گروه ها حسابی رشدکردن
    ....
    ولی چیزی که خود من و تقریبا تمام بازار بهش توجه نکرده این مطلبه که طی دو سال گذشته تمام سهامهای ریالی و دلاری رشد لازم کردن و الان که برجام مجدد در حال تایید شدن هست هیچ گروهی واکنش مناسب به این توافق نداره
    مطلب بعد در مقایسه برجام سال 92 و برجام امسال در اینجاست که سال 92 تصویب برجام همزمان شده با عقد قرار داده‌ای مهم خودرویی با اروپا و تسهیل مراودات بانکی با جهان
    ولی امسال هیچ خبری از این دو وجود نداره
    شاید عدم توجه بازار امروز به خبر لغو تحریم‌ها را باید در این مطالب جستجو کرد
    درود
    اول باید خبر رسمی بیاد.

بعد کم کم صحبت از قرارداد و .... به میان خواهد آمد.

تو بحث مراودات بانکی هم اصولا با تایید توافق! اتوماتیک مراودات بانکی هم تسهیل خواهد شد. منتها در کنار همه این ها اف ای تی اف هم داریم که اون هم از واجبات است.

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

برخلاف انتظار ما حتی گروه خودرویی و بانکی هم پاسخ شایسته ای به رفع تحریم ها نداد
      شاید باید در رابطه برجام و رشد گروه ریالی ها تجدید نظری صورت بگیره
      شاید خاطره سال 92 و برجام اینبار تکرار نشه
      ولی به چه دلیلی؟!
      سال 92 که برجام تایید شد گروه های سهام دلاری قبلش به واسطه رشد دلار از 1000 تومان تا 4000 تومان رشد خوبی تجربه کرده بود
      و سهام ریالی یعنی بانکی و خودرویی در این مدت هیچ رشدی نکردن
      وقتی برجام تایید شد این گروه ها حسابی رشدکردن
      ....
      ولی چیزی که خود من و تقریبا تمام بازار بهش توجه نکرده این مطلبه که طی دو سال گذشته تمام سهامهای ریالی و دلاری رشد لازم کردن و الان که برجام مجدد در حال تایید شدن هست هیچ گروهی واکنش مناسب به این توافق نداره
      مطلب بعد در مقایسه برجام سال 92 و برجام امسال در اینجاست که سال 92 تصویب برجام همزمان شده با عقد قرار داده‌ای مهم خودرویی با اروپا و تسهیل مراودات بانکی با جهان
      ولی امسال هیچ خبری از این دو وجود نداره
      شاید عدم توجه بازار امروز به خبر لغو تحریم‌ها را باید در این مطالب جستجو کرد

درود
      قبلا هم این مطلب را عرض کردم!

در رابطه با تاثیر توافق بر بورس...

یک تفاوت کاملا معنی دار وجود دارد بین سال 92 و اکنون! (منظورم اختلاف در کیفیت برجام 92 با برجام احتمالیه 1400نیست . منظورم نحوه اثر برجام در دو تاریخ هست.)

میدانیم که:

آن موقع! هر خبر مثبتی در ارتباط با احتمال توافق باعث صعود کلیت بازار میشد و بالعکس! (و در این صعودها بخصوص پس از تحقق برجام، گروه های ارزبر مثل خودرو و بانک و دارویی ها بیشترین اقبال را داشتند. دلیلش هم ساده بود! دلار ارزان به نفع واردکنندگان و به ضرر صادرگنندگان است.)

ولی!
      بتجربه داریم مشاهده میکنیم که ! برخلاف اون موقع!...

این روزها! هر خبر مثبتی که در ارتباط با احتمال توافق به بازار میخوره باعث نزول کلیت بازار میشه !

پس خاطره 92 قطعا نمیتونه تکرار بشه! (به نحو دیگری تکرار میشه احتمالا!)

پس چطور میتونیم نتیجه بگیریم که گروه هایی مثل خودرو واکنشی مشابه برجام 92 خواهند داشت؟

از همه جالبتر این هست که گروه دارویی رو اینبار اصلا مطرح هم نمیکنند که باید جز گروه های منتفع از برجام باشه!!!

مگه گروه دارویی واردات محور نیست؟ (مثل خودرو!) و دلار ارزان باید بنفع این گروه صنعت وارد کننده ارزبر هم باشه دیگه!!!!

ولی اکنون زمانه دیگری است!!
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14632

تکمبا
        بدون شرح

خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14632

شسینا دفعه قبلی ضرر بدی به سهامداراش زد
          امیدوارم امروز با صف خرید خوبی بسته بشه و مقداری از. ضرر قبلی را جبران کنه
          متاسفانه بازم نتوست دوام بیاره
          تا زمانی که چندین روز در قیمتی کفسازی نکرده نباید واردش شد
          باید سهم اجازه داد تا کفسازی کنه چیزی که مشخصه بدون کفسازی نمیتونه جایی بره
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14632

خاورح خم به ابرو نمیاره
            خاور هم با حجم بالا خط گردن را شکسته
            ببنیم این ریسک آخر سالی ما چند درصد سود نسیب ما خواهد کرد
            بیشتر خرید ما در خاورح انجام شده
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14632

خاورح خم به ابرو نمیاره
              خاور هم با حجم بالا خط گردن را شکسته
              ببنیم این ریسک آخر سالی ما چند درصد سود نسیب ما خواهد کرد
              بیشتر خرید ما در خاورح انجام شده
              خوب تک سهمی شده برای خودش

تکمبا امروز یه پله خرید زدیم شاید اینم در ادامه بازار جز تک سهمهای خاص بشه
              شاید.
              آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2022/02/06, 17:38.
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                ستاره دار (1)
                • Apr 2020
                • 1034

جناب تمام یکی از دوستام وام مسکن میخواست بگیره قیمت تسمه خیلی بالا هستش امکان داره قیمت بیاد پایین یا بخره ؟
                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• میلاد سودی
                  ستاره دار (1)
                  • Apr 2020
                  • 1034

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                  جناب تمام یکی از دوستام وام مسکن میخواست بگیره قیمت تسمه خیلی بالا هستش امکان داره قیمت بیاد پایین یا بخره ؟
                  منظورم تسه هستش این کیبورد یه روز آبروی مارو میبره
                  بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14632

منظورم تسه هستش این کیبورد یه روز آبروی مارو میبره
                    سلام
                    شرمنده من روی تسه ها بررسی نداشتم
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14632

با رنگ سیاستی که من در بازار میبینم یک بار دگر پرده بازار عوض خواهد شد
                      فعلا از سهام بزرگ باید فاصله گرفت و فقط دنبال بعضی تک سهم ها گشت تا بتونیم در این جو سیاست زده بازار به ساحل برسیم
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Davar
                        عضو فعال
                        • May 2017
                        • 3098

درود

بستگی داره که دوستتون چه تاریخی بخواد خرید مسکن رو انجام بده

تا آخر بهمن ماه بانک به کسایی که اقدام به خرید اوراق بکنند، تعداد اوراق مورد نیاز وام رو، 50 درصد تخفیف میده

یعنی اگه قبلا برای 100 میلیون وام 200 برگ اوراق میخواست الان 100 برگ ارواق میخواد

البته این مصوبه تا آخر دی ماه فرصت داشت که یک ماه دیگه تمدید کردند

شاید مجدد یک ماه دیگه تمدید بشه! شاید

شما درنظر بگیر کارمند بانک باشی و از این مصوبات قبل از دیگران مطلع! به این میگن رانت.

نظر

• مسعود.
                          عضو عادی
                          • Jan 2022
                          • 170

با رنگ سیاستی که من در بازار میبینم یک بار دگر پرده بازار عوض خواهد شد
                          فعلا از سهام بزرگ باید فاصله گرفت و فقط دنبال بعضی تک سهم ها گشت تا بتونیم در این جو سیاست زده بازار به ساحل برسیم

سلام
                          باحترام به شما با نظرتون کاملا مخالفم
                          اینطور که شناوری سهام شاخص ساز داره جمع میشه بازار صعود خوبی در نهایت خواهد داشت
                          امروز صف فروش مس باهنر زیرنظرتون باشه در این قیمت زیر ۲۵۰۰ مفته
                          خودم یک پله اول وقت میخرم اگر صف در حال جمع شدن باشه حداقل نصف نقدینگی را بهش اختصاص میدم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14632

تکمبا امروز یه پله خرید زدیم شاید اینم در ادامه بازار جز تک سهمهای خاص بشه
                            شاید.
                            پله دوم امروز در منفی 5 خریدیم
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14632

مشکل تکمبا نبود بازیگر و کم حجم بودن سهم است و همین باعث میشه میل و رغبت بازار بهش کم بشه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• بورس باز قهار
                                عضو فعال
                                • May 2020
                                • 1979

درود بر تمام عزیز

توصیه به دوستان / کسانی که از روی کاربر تمام خرید و فروش میکنند توجه داشته باشند تمام سهام معرفی شده توسط ایشان بسیار پریسک و سهام سفته بازی و دروپیت می باشد و اگر به موقع ورود و خروج نکنی بدبخحت میشی مثل معرفی سهام اینده و امثالهم که مرور کنید تاپیک رو متوجه خواهید شد

تمام عزیز خودش چون پرریسک کار میکنه و کارش رو بلد هست احتمالا به موقع ورود و خروج میکنه ولی دوستان زیادی ضرر کردند

کاربر تمام و سایر دوستان قابل احترام و سرمایه های تالار هستند فقط یک اخطار بود

نظر

در حال کار...
                                X