تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • talar
    عضو عادی
    • Dec 2013
    • 61

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
    درود بر تمام عزیز

توصیه به دوستان / کسانی که از روی کاربر تمام خرید و فروش میکنند توجه داشته باشند تمام سهام معرفی شده توسط ایشان بسیار پریسک و سهام سفته بازی و دروپیت می باشد و اگر به موقع ورود و خروج نکنی بدبخحت میشی مثل معرفی سهام اینده و امثالهم که مرور کنید تاپیک رو متوجه خواهید شد

تمام عزیز خودش چون پرریسک کار میکنه و کارش رو بلد هست احتمالا به موقع ورود و خروج میکنه ولی دوستان زیادی ضرر کردند

کاربر تمام و سایر دوستان قابل احترام و سرمایه های تالار هستند فقط یک اخطار بود
    ایضا" سهم شلیا که در قیمت 4700 گفتند فرصت خریده و در دو هفته 52% سقوط کرد

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
      درود بر تمام عزیز

توصیه به دوستان / کسانی که از روی کاربر تمام خرید و فروش میکنند توجه داشته باشند تمام سهام معرفی شده توسط ایشان بسیار پریسک و سهام سفته بازی و دروپیت می باشد و اگر به موقع ورود و خروج نکنی بدبخحت میشی مثل معرفی سهام اینده و امثالهم که مرور کنید تاپیک رو متوجه خواهید شد

تمام عزیز خودش چون پرریسک کار میکنه و کارش رو بلد هست احتمالا به موقع ورود و خروج میکنه ولی دوستان زیادی ضرر کردند

کاربر تمام و سایر دوستان قابل احترام و سرمایه های تالار هستند فقط یک اخطار بود
      مطلبی که شما گفتید در امضا بنده زیر تمام پستهای من نوشته شده
      بنده بارها عرض کردم که 20% از سبدم را همیشه در سهام پر ریسک سرمایه گذاری میکنم و قطعا این گونه سهام ممکنه سود بالایی بده و حتی ممکنه ضرر سنگین بده
      مثل شلیا که بنده خودم با 50% ضرر خارج شدم
      یا حق تقدم خاور که فعلا تا اینجا حدود 25% سود داد و فعلا باهاش هستم ولی بارها اعلام کردم که کسی که اهل ریسک نیست اصلا سراغش نیاد و ممکنه سود عالی بده ولی ممکنه سرمایه را صفر کنه
      در مورد وآیند هم بنده در این سهم سهامدارم و دلیل من برای خرید سهم عوض نشده و براش صبر میکنم
      آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2022/02/07, 16:04.
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

در اصل توسط talar پست شده است View Post
        ایضا" سهم شلیا که در قیمت 4700 گفتند فرصت خریده و در دو هفته 52% سقوط کرد
        شما مطلب بنده را برام بیار با لینک اون صفحه که بنده این سهمو به کسی توصبه به خرید کرده باشم
        قول میدم دیگه توی این تالار وارد نشم
        دوست عزیز بنده روی هیچ سهمی سیگنال خرید یا فروش نمیدم و فقط گاهی خرید و فروش های خودم اعلام میکنم
        من شلیا خریدم با ضرر 50 درصدی ازش خارج شدم
        ضررش سنگین بود ولی من قبل از خرید سهام پرریسک پی ضرر را به تنم میمالم و بیخودی هم کسی را مقصر نمیدونم
        دیروز تکمبا خریدم و اعلام کردم امروز هم خریدم واعلام کردم این تکمبا را گفتم ممکنه جز تک سهم ها بشه ولی امروز واقعا ضعیف بود
        به کسی توصیه بخریدش نمیکنم اگر حد ضرر منو فعلا کرد بدون تعارف شناسایی ضرر میکنم
        ولی کسی را مقصر اعلام نمیکنم
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          خساپا
          صف خرید سهم بعد از عبور از 175 تومان شکل خواهد گرفت
          هدف اولیه بعد از آن 230 تومان خواهد بود
          حد ضرر در محدوده 150 تومان لحاظ کنید

این نمودار از خساپا را چند روز پیش زدیم ولی نتونست 175 رد کنه
          دوستان لطفا حد ضرر هاتون رعایت کنید
          بعدا باز کسی نیاد این تاپیک و شاکی باشه
          کلا بدون داشتن حد ضرر وارد هیچ سهمی نشید
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

انقدر بازار خراب هست که 80% از تحلیلها فیل میشه
            تو تحلیلهایی که طی دوهفته گذشته انجام دادیم که البته هیچ کدوم با قطعیت اعلام نکردیم که حتما به اهداف میرسه
            فقط خاور و کمنگنز خود جواب داده و خاور از قبل افزایش سرمایه خریدیم و حق تقدمش از 164 ریال سنیگن خریدیم
            محدود 132-144 را براش مهم اعلام کردیم که ممکنه از این محدوده برگرده و منفی بشه و هر روز هم کامنت میزارم که ملت مراقب این سهم باشید حق تقدمش ریسک بالایی داره
            کسی فکر کرده جرا باید هر روز این مطلب عنوان کنم؟؟
            چون میدونم وقتی کسی تحلیل میبینه که داره جواب میده و در ضرر سنگین هم هست میره روی اون سهم تک سهم میشه تا ضررهاش کمتر بشه ولی وقتی میاد روی سهم که ممکنه اون سهم بخواد از انجا پولبک بزنه و شایدم اصلا اون تحلیل محقق نشده منفی بشه
            اون وقت میاد و شاکی میشه که این تمام خاور تو پاچه کرده
            ولی نمیگه خاور 40% پایین تر اعلام کرده خریدم و باهاش مجمع رفته
            فقط ضرر خودش میبینه
            دوستان بازار در کل خراب هست پس توی هر سهمی رفتید حد سود و ضرر حتما داشته باشید
            دوران سودهای چند صد درصدی تمام شده به فکر سودهای 10-30 درصدی باشید تا به سودهای بزرگتر هم برسید
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ordeal
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 608

جناب تمام اگه ممکنه یکی از استراتژی تون برای انتخاب کمنگز رو بگید ؟ ماهی گیری کمی هم یادمون بدید
              سپاس
              اول دفتر به نام ایزد دانا
              صانع پروردگار حی توانا

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

در اصل توسط ordeal پست شده است View Post
                جناب تمام اگه ممکنه یکی از استراتژی تون برای انتخاب کمنگز رو بگید ؟ ماهی گیری کمی هم یادمون بدید
                سپاس
                دوست عزیز بهتره الان در مورد کمنگنز چیزی نگم چون باز یه عده شاکی میشن که چرا الان در مورد سهم حرف زدی

تکنیکالی و بنیادی و بخاطر بازی حق تقدمش خریدم
                و الان توی سقف کانالش هست و ممکنه بازم اصلاح کنه و بیاد کف کانال و شایدم بتونه سقف کانال بشکنه من هیچ توصیه ای به کسی ندارم
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

ضمنا قیمت خرید من در کمنگنز زیر 1000 تومان و در حقش حدود 800 بوده لطفا کسی وارد این مدل سهام ها نشه این سهامها ریسک بدجوری داره ممکنه سرمایه را نابود کنه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

بنده ریسک آخر سال 1400 را با خاور بازی میکنم
                    خصوصا روی حق تقدمش
                    تا روز آخر زمان حق تقدم ها هرچقدر بتونم سهام دیگه ای بفروشم بجاش 100 تومان های حق تقدم را واریز میکنم
                    و بقیه حق تقدمها را میزارم برای حراج شدن قصد دارم سانش آخر سالم روی حق تقدم های خاور امتحان کنم
                    خرید امروز در 164 ریال انجام شد
                    ...
                    من الگوی سرشونه کف در نماد اصلی خاور میبینم روی همین برگ میکشم
                    خط گردن در 132 تومان شکسته میشه و سقف نهایی 144 تومان خواهد بود
                    در صورت عبور موفق از این محدوده هدف بزرگی در پیش داره هدف این الگو عدد 320 تومان نشون میده
                    نمیدونم چه دلیل بنیادی میتونه باعث بشه که این الگوی تایید بشه ولی منتظر شکسته شدن 144 تومان میمونیم

در مورد خاورح یه مطلبی بگم بعدا مدیون کسی نشم و کسی شاکی نشه
                    از فردا هر روزی که صفش عرضه ‌شد منم خارج میشم
                    و منتظر اصلاحش میشم
                    سهام نماد اصلی را هم خواهم فروخت و منتظر اصلاح میشم
                    انشالله هرکس از ما میخره سود خوبی ببره دعا به جون ما نکنه از قدرت ریسک خودش تشکر کنه
                    ولی خدا وکیلی اگر کسی ضرر کرد دیگه توی تاپیک و خصوصی گله و شکایت نکنه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

وساخت تجدید 4090% گذاشت روی کدال قیمت سهم بعد از تجدید میشه 67 تومان و سرمایه شرکت هم به محدوده سرمایه کرمان در این گروه میرسه
                      قیمت کرمان الان هست 73 تومان
                      باید دید بازار واکنشی نشون میده یا بیخیال صف خرید شدن این سهم میشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

سهام استانی باید به زودی حدودا 5 تومان سود تقسیم کنن شاید تو همین اسفند ماه،
                        ناو سهام استانی که حدود 40 تومان است بالای 110 تومانه
                        یعنی الان با 40% ناو دارن معامله میشن
                        جای بررسی دارن مثلا وسکرد با ناو 114 تومانی خودش الان داره 35% از ناو معامله میشه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

درود..
                          یک نفر سهام عدالتی...یک میلیون تومانی اش را...دو روز پیش از طریق تعاونی استانی...60% سهامش را به مبلغ 54000000 ریال فروخته!!..

کسایی که سهام عدالت 500 هزار تومانی داشتند...و روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند...تعداد 124 هزار سهم...تعلق گرفته...و یک میلیون تومانی ها تقریبا....248 هزار سهم...به قیمت روز 37 تومان حساب کنیم...60% با کسر کارمزد...مبلغ 5.400 میشود...

خریدار این سهم کیا هستند؟...
                          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                            درود..
                            یک نفر سهام عدالتی...یک میلیون تومانی اش را...دو روز پیش از طریق تعاونی استانی...60% سهامش را به مبلغ 54000000 ریال فروخته!!..

کسایی که سهام عدالت 500 هزار تومانی داشتند...و روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند...تعداد 124 هزار سهم...تعلق گرفته...و یک میلیون تومانی ها تقریبا....248 هزار سهم...به قیمت روز 37 تومان حساب کنیم...60% با کسر کارمزد...مبلغ 5.400 میشود...

خریدار این سهم کیا هستند؟...
                            متاسفانه عده ای از نا آگاهی مردم سو استفاده میکنن
                            ارزش سهام 1 میلیون تومانی الان بالای 22 میلیون تومان هست
                            و جالبه کسی هم جلوی این مفت خری عده ای خاص را نمیگیرد
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

مطلبی که شما گفتید در امضا بنده زیر تمام پستهای من نوشته شده
                              بنده بارها عرض کردم که 20% از سبدم را همیشه در سهام پر ریسک سرمایه گذاری میکنم و قطعا این گونه سهام ممکنه سود بالایی بده و حتی ممکنه ضرر سنگین بده
                              مثل شلیا که بنده خودم با 50% ضرر خارج شدم
                              یا حق تقدم خاور که فعلا تا اینجا حدود 25% سود داد و فعلا باهاش هستم ولی بارها اعلام کردم که کسی که اهل ریسک نیست اصلا سراغش نیاد و ممکنه سود عالی بده ولی ممکنه سرمایه را صفر کنه
                              در مورد وآیند هم بنده در این سهم سهامدارم و دلیل من برای خرید سهم عوض نشده و براش صبر میکنم
                              در مورد بانک‌ آینده گزارش کارشناسان دادگستری تا آخر امسال میاد و بانک ۶ ماه وقت داره بعد اون تجدید بده
                              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                                در مورد بانک‌ آینده گزارش کارشناسان دادگستری تا آخر امسال میاد و بانک ۶ ماه وقت داره بعد اون تجدید بده
                                اگر نماد وآیند باز میبیود تا الان مثل بقیه بازار قیمتش نصف شده بود
                                پس تا اینجا بسته بودن سهم به نفع ما تمام شده
                                انشالله در بازاری خوب باز بشه تا افت زیادی نکنه و خدا کنه درصد تجدیدش در محدوده ای که ما انتظار داریم باشه
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X