تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

یه مقداری وسکرد در منفی ها اضافه کردیم
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

دلار روبه بالا شد

دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 26,320 فروشنده?
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

سود سهام عدالت چه روزی واریز می شود؟ | اقتصاد آنلاین
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

یه نکته ای عرض کنم همینجا در مبحث جناب تمام تا بماند یادگار

یکی از مشکلات همه ما این هست تا یک روند صعودی شکل میگیرد و صعود خوبی هم میکند به جای انکه مقاومتهای ان را پیدا کنیم یا با سایر تکنیکها و خروج سرمایه ها پایان روند را پیدا کنیم همه مجذوب صعود میشویم و تارگتهای چند برابر از همان قله را میدهیم!!

یا در روندهای نزولی یا اصلاحی تا به اصلاح بر میخوریم و منفی میشود بجای انکه نقاط حمایتهای مهم پیدا کنیم کفها را تشخصی بدهیم و.... می اییم از همان نقطه کف میگیم باز تا 70درصد دیگه میریزد!! یا باز یک دوم یک سوم میشود!!!

این چنین دیدگاههایی ایا میتوانند کفها و سقفها را پیدا کنند؟؟!!!

حالا حکایت دلار به ریال هست تا چند تا خبر از توافق میاد و کمی به اصلاح برمیخورد بجای پیدا کردن حمایتهای مهم می اییم تارگتهای 15 و 10هزار و حتی برخی تارگت 5هزارتومانی برای دلار میدهند!!!!

یادتان هم باشد که این بنده هستم که میگم زیر 20 تومن نمیاد یعنی دقیقا فردی که زمانیکه دلار صعودی شده بود مجددا در 31معامله میشد و نیما ازادی اکثر افراد چارت شکستن مقاومتها گذاشته بودند با هدف 40 و 50 امدم و گفتم تا اخر سال 1400 زیر سقف 32 خواهد بود و خواهد ماند

این حمایتها و مقاومتهای مهم را باید کنیم درس عبرت!! و یادمان باشد که نه سهام نه کالایی انقدر با ارزش میشود که همیشه صعودی باشد نه انقدر بی ارزش میشود که همیشه نزولی باشد و بی ارزش شود!!

و روندها همگی چه نزولی چه صعودی نقطه پایان دارند ....
          نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

محمد باغستانی مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه:
            در مورد سهامداران سهام عدالتی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده‌اند، باید گفت از آن جایی که تاریخ مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذای استانی مشخص نیست در جلسه اخیر شورای عالی بورس تصویب شد که اول اسفند امسال، تاریخ مجمع شرکت‌های سرمایه گذاری استانی( وسکرد، وسکرماح،وسکرشا، وسگیلا و...) در نظر گرفته شود؛ بنابراین افرادی که تا اول اسفندماه سهام خود را نگه داشته باشند، می‌توانند سود را دریافت کنند و اگر قبل از این تاریخ سهام خود را به فروش برسانند، سودی دریافت نخواهند کرد.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

سهام استانی امروز بسته میشن تا سود تقسیم کنن
              ما همچنان در حال خرید این گروه هستیم با لیدری وسکرد
              در این بازار خراب این گروه را جای امن تری برای سرمایه گذاری دیدیم
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• nima3
                عضو عادی
                • Apr 2013
                • 208

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                سهام استانی امروز بسته میشن تا سود تقسیم کنن
                ما همچنان در حال خرید این گروه هستیم با لیدری وسکرد
                در این بازار خراب این گروه را جای امن تری برای سرمایه گذاری دیدیم
                سلام
                سوالی داشتم ، ممنون میشوم دوستان جواب بدهند تا از این سردرگمی رها شویم.
                باتوجه به اینکه سود فعلی از محل سود مجمع نبوده ، از کجا پرداخت میشود؟
                کم کردن از ناو آیا به معی فروش بخشی از دارایی میباشد؟
                روند مجمع و پرداخت سود با این شرایط در سالهای آینده به چه صورت خواهد بود؟

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

در اصل توسط nima3 پست شده است View Post
                  سلام
                  سوالی داشتم ، ممنون میشوم دوستان جواب بدهند تا از این سردرگمی رها شویم.
                  باتوجه به اینکه سود فعلی از محل سود مجمع نبوده ، از کجا پرداخت میشود؟
                  کم کردن از ناو آیا به معی فروش بخشی از دارایی میباشد؟
                  روند مجمع و پرداخت سود با این شرایط در سالهای آینده به چه صورت خواهد بود؟
                  درود
                  ابهامات سهام استانی فعلا زیاده
                  ولی در حال حاضر شرکت‌های اصلی سرو شکل درستی نگرفته و به همین خاطر سازمان وجوه سپرده گذاری مرکزی خودش مستقیم سودهای شرکت‌های زیر مجموعه را جمع آوری و به حساب سهامداران واریز میکند
                  اصلا بحث فروش سرمایه گذاری ها مطرح نیست
                  در واقع میشه گفت این گروه جزء بهترین سرمایه گذاری ها با سود عملیاتی است ناو این گروه هم ناو واقعی است
                  و اصلا قابل قیاس با ناو بقیه سرمایه گذاری ها نیست
                  مثلا وخارزم را ملاحظه کنید
                  کل ارزش دارایی های به ازای هر سهم حدود 240 تومان است
                  ولی این وسط نیروگاه قائم را با ارزش جایگذینی حساب میکنن و میگن ناو سهم بالای 1200 است و p/nav سهم را 32% اعلام. میکنن در حالی که اگر بخوان اون نیروگاه را با پی به ای قیمت بزنن ناو وخارزم به 500 تومان میرسه که p/nav سهم میشه 80% ناو.
                  ولی سهام استانی قیمت روی تابلو را حساب میکنن نه ارزش جایگذینی اونها را ولی با همین وجود هم این گروه دارن با 40% ناو معامله میشن و هنوز چندتا شرکت خارج بورس دارن که ارزش اسمی براشون میزان و بازار اینو هنوز درک نکرده
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• nima3
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 208

درود
                    ولی در حال حاضر شرکت‌های اصلی سرو شکل درستی نگرفته و به همین خاطر سازمان وجوه سپرده گذاری مرکزی خودش مستقیم سودهای شرکت‌های زیر مجموعه را جمع آوری و به حساب سهامداران واریز میکند
                    در واقع میشه گفت این گروه جزء بهترین سرمایه گذاری ها با سود عملیاتی است ناو این گروه هم ناو واقعی است
                    ولی این وسط نیروگاه قائم را با ارزش جایگذینی حساب میکنن و میگن ناو سهم بالای 1200 است و p/nav سهم را 32% اعلام. میکنن در حالی که اگر بخوان اون نیروگاه را با پی به ای قیمت بزنن ناو وخارزم به 500 تومان میرسه که p/nav سهم میشه 80% ناو.
                    ولی سهام استانی قیمت روی تابلو را حساب میکنن نه ارزش جایگذینی اونها را ولی با همین وجود هم این گروه دارن با 40% ناو معامله میشن و هنوز چندتا شرکت خارج بورس دارن که ارزش اسمی براشون میزان و بازار اینو هنوز درک نکرده
                    سلام مجدد و تشکر از توضیحتان
                    با این حساب بنظر میرسه برای دوستان پیرمردی مثل ما بهترین سهم ها برای سود مجمع هستند و ناو خوبی هم دارند که با رشد قیمت سهام زیر مجموعه میتوان انتظار رشد مطلوب قیمت هم داشت.
                    انشاالله در طول سال تدریجی اضافه میکنم

نظر

• اشکان2010
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 684

درود
                      تمام عزیز...درمورد این دوجمله تون درمورد وخارزم توضیح بدین که محاسباتش ازکجا اومده :

1-کل ارزش دارایی ها به ازای هر سهم حدود 240 تومان است
                      2- اگر بخوان اون نیروگاه را با پی به ای قیمت بزنن ناو وخارزم به 500 تومان میرسه

بانگاهی به آخرین گزارشهای موجوددرکدال هردوجمله ای که ذکر کردین کاملا غلطه
                      و ظاهرا آشنایی چندانی با نحوه محاسبه nav ندارین وبهتره درموردش مطالعه کنین...

پ.ن:وخارزم ندارم!

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
                        تمام عزیز...درمورد این دوجمله تون درمورد وخارزم توضیح بدین که محاسباتش ازکجا اومده :

1-کل ارزش دارایی ها به ازای هر سهم حدود 240 تومان است
                        2- اگر بخوان اون نیروگاه را با پی به ای قیمت بزنن ناو وخارزم به 500 تومان میرسه

بانگاهی به آخرین گزارشهای موجوددرکدال هردوجمله ای که ذکر کردین کاملا غلطه
                        و ظاهرا آشنایی چندانی با نحوه محاسبه nav ندارین وبهتره درموردش مطالعه کنین...

پ.ن:وخارزم ندارم!
                        نه من هیچ وقت ادعایی ندارم که چیزی بلدم
                        ولی برای اون 240 تومان که گفتید شما این صفحه را مطالعه کنید
                        گزارش فعالیت ماهانه دوره 1 ماهه منتهی به 1400/10/30

و برای اون 500 تومان هم بهتره ارزش گذاری نیروگاه‌ها را بررسی کنید
                        ارزش جایگذینی با ارزش بازار زمین تا آسمان فرق داره
                        مثل ارزش جایگذینی حکشتی که زمانی تا 20 برابر قیمتی فعلی براش محاسبه میکردن
                        پی نوشت
                        منم یک دونه هم وخارزم ندارم
                        آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2022/02/21, 22:12.
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

بازار را برای ورود و بازگشایی شستا آماده میکنن
                          احتمالا شستا شنبه یا یکشنبه باز بشه
                          بازار داره آماده میشه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                            ستاره دار (1)
                            • Apr 2020
                            • 1034

جناب تمام خبری دارید از بازگشایی ؟ من پیگیر شدم گفته بودن قصد دارن بندازن اول سال بعد
                            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                              جناب تمام خبری دارید از بازگشایی ؟ من پیگیر شدم گفته بودن قصد دارن بندازن اول سال بعد
                              اگر بازار خوب باشه حتما بازش میکنن
                              من انتظار باز شدن دیروز داشتم ولی نشد
                              انشالله در بازار خوبی باز بشه و سود خوبی به سهامداراش بده
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• فین
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1158

نه من هیچ وقت ادعایی ندارم که چیزی بلدم
                                ولی برای اون 240 تومان که گفتید شما این صفحه را مطالعه کنید
                                گزارش فعالیت ماهانه دوره 1 ماهه منتهی به 1400/10/30

و برای اون 500 تومان هم بهتره ارزش گذاری نیروگاه‌ها را بررسی کنید
                                ارزش جایگذینی با ارزش بازار زمین تا آسمان فرق داره
                                مثل ارزش جایگذینی حکشتی که زمانی تا 20 برابر قیمتی فعلی براش محاسبه میکردن
                                پی نوشت
                                منم یک دونه هم وخارزم ندارم
                                جناب تمام . همان صفحه شما را دوباره و دقیق نگاه کردم. فقط حدود 410 تومان پورتفوی بورسی دارد و حدود 130 تومان پورتفوی غیر بورسی ( با قیمت دفتری) . فکر کنم ستونهای انتهای گزارش که جمع سرمایه گذاری ( بهای تمام شده ) را می نویسد باعث سوء تفاهم شده است. وخارزم با بدترین ارزش گذاری هم nav بالای 700 تومان دارد.( با ارزش گذاری منصفانه nav حدود 1000 تومان و با ارزش گذاری خوش بینانه nav حدود 1300 تومان دارد ) ضمن من حدود 600 هزار سهم وخارزم دارم و افزایش هم خواهم داد.

نظر

در حال کار...
                                X