کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
یه نکته ای عرض کنم همینجا در مبحث جناب تمام تا بماند یادگار
یکی از مشکلات همه ما این هست تا یک روند صعودی شکل میگیرد و صعود خوبی هم میکند به جای انکه مقاومتهای ان را پیدا کنیم یا با سایر تکنیکها و خروج سرمایه ها پایان روند را پیدا کنیم همه مجذوب صعود میشویم و تارگتهای چند برابر از همان قله را میدهیم!!
یا در روندهای نزولی یا اصلاحی تا به اصلاح بر میخوریم و منفی میشود بجای انکه نقاط حمایتهای مهم پیدا کنیم کفها را تشخصی بدهیم و.... می اییم از همان نقطه کف میگیم باز تا 70درصد دیگه میریزد!! یا باز یک دوم یک سوم میشود!!!
این چنین دیدگاههایی ایا میتوانند کفها و سقفها را پیدا کنند؟؟!!!
حالا حکایت دلار به ریال هست تا چند تا خبر از توافق میاد و کمی به اصلاح برمیخورد بجای پیدا کردن حمایتهای مهم می اییم تارگتهای 15 و 10هزار و حتی برخی تارگت 5هزارتومانی برای دلار میدهند!!!!
یادتان هم باشد که این بنده هستم که میگم زیر 20 تومن نمیاد یعنی دقیقا فردی که زمانیکه دلار صعودی شده بود مجددا در 31معامله میشد و نیما ازادی اکثر افراد چارت شکستن مقاومتها گذاشته بودند با هدف 40 و 50 امدم و گفتم تا اخر سال 1400 زیر سقف 32 خواهد بود و خواهد ماند
این حمایتها و مقاومتهای مهم را باید کنیم درس عبرت!! و یادمان باشد که نه سهام نه کالایی انقدر با ارزش میشود که همیشه صعودی باشد نه انقدر بی ارزش میشود که همیشه نزولی باشد و بی ارزش شود!!
و روندها همگی چه نزولی چه صعودی نقطه پایان دارند ....
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
محمد باغستانی مدیر عامل شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه:
در مورد سهامداران سهام عدالتی که روش غیرمستقیم را انتخاب کردهاند، باید گفت از آن جایی که تاریخ مجامع شرکتهای سرمایهگذای استانی مشخص نیست در جلسه اخیر شورای عالی بورس تصویب شد که اول اسفند امسال، تاریخ مجمع شرکتهای سرمایه گذاری استانی( وسکرد، وسکرماح،وسکرشا، وسگیلا و...) در نظر گرفته شود؛ بنابراین افرادی که تا اول اسفندماه سهام خود را نگه داشته باشند، میتوانند سود را دریافت کنند و اگر قبل از این تاریخ سهام خود را به فروش برسانند، سودی دریافت نخواهند کرد.
خدا خواست و ما توانستیم
سهام استانی امروز بسته میشن تا سود تقسیم کنن
ما همچنان در حال خرید این گروه هستیم با لیدری وسکرد
در این بازار خراب این گروه را جای امن تری برای سرمایه گذاری دیدیم
خدا خواست و ما توانستیم
سهام استانی امروز بسته میشن تا سود تقسیم کنن
ما همچنان در حال خرید این گروه هستیم با لیدری وسکرد
در این بازار خراب این گروه را جای امن تری برای سرمایه گذاری دیدیم
سلام
سوالی داشتم ، ممنون میشوم دوستان جواب بدهند تا از این سردرگمی رها شویم.
باتوجه به اینکه سود فعلی از محل سود مجمع نبوده ، از کجا پرداخت میشود؟
کم کردن از ناو آیا به معی فروش بخشی از دارایی میباشد؟
روند مجمع و پرداخت سود با این شرایط در سالهای آینده به چه صورت خواهد بود؟
سلام
سوالی داشتم ، ممنون میشوم دوستان جواب بدهند تا از این سردرگمی رها شویم.
باتوجه به اینکه سود فعلی از محل سود مجمع نبوده ، از کجا پرداخت میشود؟
کم کردن از ناو آیا به معی فروش بخشی از دارایی میباشد؟
روند مجمع و پرداخت سود با این شرایط در سالهای آینده به چه صورت خواهد بود؟
درود
ابهامات سهام استانی فعلا زیاده
ولی در حال حاضر شرکتهای اصلی سرو شکل درستی نگرفته و به همین خاطر سازمان وجوه سپرده گذاری مرکزی خودش مستقیم سودهای شرکتهای زیر مجموعه را جمع آوری و به حساب سهامداران واریز میکند
اصلا بحث فروش سرمایه گذاری ها مطرح نیست
در واقع میشه گفت این گروه جزء بهترین سرمایه گذاری ها با سود عملیاتی است ناو این گروه هم ناو واقعی است
و اصلا قابل قیاس با ناو بقیه سرمایه گذاری ها نیست
مثلا وخارزم را ملاحظه کنید
کل ارزش دارایی های به ازای هر سهم حدود 240 تومان است
ولی این وسط نیروگاه قائم را با ارزش جایگذینی حساب میکنن و میگن ناو سهم بالای 1200 است و p/nav سهم را 32% اعلام. میکنن در حالی که اگر بخوان اون نیروگاه را با پی به ای قیمت بزنن ناو وخارزم به 500 تومان میرسه که p/nav سهم میشه 80% ناو.
ولی سهام استانی قیمت روی تابلو را حساب میکنن نه ارزش جایگذینی اونها را ولی با همین وجود هم این گروه دارن با 40% ناو معامله میشن و هنوز چندتا شرکت خارج بورس دارن که ارزش اسمی براشون میزان و بازار اینو هنوز درک نکرده
خدا خواست و ما توانستیم
درود
ولی در حال حاضر شرکتهای اصلی سرو شکل درستی نگرفته و به همین خاطر سازمان وجوه سپرده گذاری مرکزی خودش مستقیم سودهای شرکتهای زیر مجموعه را جمع آوری و به حساب سهامداران واریز میکند
در واقع میشه گفت این گروه جزء بهترین سرمایه گذاری ها با سود عملیاتی است ناو این گروه هم ناو واقعی است
ولی این وسط نیروگاه قائم را با ارزش جایگذینی حساب میکنن و میگن ناو سهم بالای 1200 است و p/nav سهم را 32% اعلام. میکنن در حالی که اگر بخوان اون نیروگاه را با پی به ای قیمت بزنن ناو وخارزم به 500 تومان میرسه که p/nav سهم میشه 80% ناو.
ولی سهام استانی قیمت روی تابلو را حساب میکنن نه ارزش جایگذینی اونها را ولی با همین وجود هم این گروه دارن با 40% ناو معامله میشن و هنوز چندتا شرکت خارج بورس دارن که ارزش اسمی براشون میزان و بازار اینو هنوز درک نکرده
سلام مجدد و تشکر از توضیحتان
با این حساب بنظر میرسه برای دوستان پیرمردی مثل ما بهترین سهم ها برای سود مجمع هستند و ناو خوبی هم دارند که با رشد قیمت سهام زیر مجموعه میتوان انتظار رشد مطلوب قیمت هم داشت.
انشاالله در طول سال تدریجی اضافه میکنم
درود
تمام عزیز...درمورد این دوجمله تون درمورد وخارزم توضیح بدین که محاسباتش ازکجا اومده :
1-کل ارزش دارایی ها به ازای هر سهم حدود 240 تومان است
2- اگر بخوان اون نیروگاه را با پی به ای قیمت بزنن ناو وخارزم به 500 تومان میرسه
بانگاهی به آخرین گزارشهای موجوددرکدال هردوجمله ای که ذکر کردین کاملا غلطه
و ظاهرا آشنایی چندانی با نحوه محاسبه nav ندارین وبهتره درموردش مطالعه کنین...
تمام عزیز...درمورد این دوجمله تون درمورد وخارزم توضیح بدین که محاسباتش ازکجا اومده :
1-کل ارزش دارایی ها به ازای هر سهم حدود 240 تومان است
2- اگر بخوان اون نیروگاه را با پی به ای قیمت بزنن ناو وخارزم به 500 تومان میرسه
بانگاهی به آخرین گزارشهای موجوددرکدال هردوجمله ای که ذکر کردین کاملا غلطه
و ظاهرا آشنایی چندانی با نحوه محاسبه nav ندارین وبهتره درموردش مطالعه کنین...
و برای اون 500 تومان هم بهتره ارزش گذاری نیروگاهها را بررسی کنید
ارزش جایگذینی با ارزش بازار زمین تا آسمان فرق داره
مثل ارزش جایگذینی حکشتی که زمانی تا 20 برابر قیمتی فعلی براش محاسبه میکردن
پی نوشت
منم یک دونه هم وخارزم ندارم
خدا خواست و ما توانستیم
بازار را برای ورود و بازگشایی شستا آماده میکنن
احتمالا شستا شنبه یا یکشنبه باز بشه
بازار داره آماده میشه
خدا خواست و ما توانستیم
جناب تمام خبری دارید از بازگشایی ؟ من پیگیر شدم گفته بودن قصد دارن بندازن اول سال بعد
اگر بازار خوب باشه حتما بازش میکنن
من انتظار باز شدن دیروز داشتم ولی نشد
انشالله در بازار خوبی باز بشه و سود خوبی به سهامداراش بده
خدا خواست و ما توانستیم
و برای اون 500 تومان هم بهتره ارزش گذاری نیروگاهها را بررسی کنید
ارزش جایگذینی با ارزش بازار زمین تا آسمان فرق داره
مثل ارزش جایگذینی حکشتی که زمانی تا 20 برابر قیمتی فعلی براش محاسبه میکردن
پی نوشت
منم یک دونه هم وخارزم ندارم
جناب تمام . همان صفحه شما را دوباره و دقیق نگاه کردم. فقط حدود 410 تومان پورتفوی بورسی دارد و حدود 130 تومان پورتفوی غیر بورسی ( با قیمت دفتری) . فکر کنم ستونهای انتهای گزارش که جمع سرمایه گذاری ( بهای تمام شده ) را می نویسد باعث سوء تفاهم شده است. وخارزم با بدترین ارزش گذاری هم nav بالای 700 تومان دارد.( با ارزش گذاری منصفانه nav حدود 1000 تومان و با ارزش گذاری خوش بینانه nav حدود 1300 تومان دارد ) ضمن من حدود 600 هزار سهم وخارزم دارم و افزایش هم خواهم داد.
نظر