کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
زشگزا احتمالا پروژه میشه
قیمت قابل خرید امروز 546 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام دوستان من وآیند دارم دارم دیوونه میشم. به نظرتون چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
سلام
فعلا چاره ای جز صبر کردن نداریم
انشالله روزهای سختی که برای سهامداراش ایجاد کرده را با بازگشایی خوبی جبران کنه و مشکل تجدید ارزیابی سهم حل بشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
زشگزا احتمالا پروژه میشه
قیمت قابل خرید امروز 546 تومان
کم کم میخواد صف خرید بشه
کمی صبر کنیم
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
24
.
به سهام خوب خودتون اجازه بدید رشد کنن و برای شما سود ایجاد کنن
.
اوج بازار امسال با بازگشایی نمادهايی با +100% خواهد بود که انشالله به اون روزها هم خواهیم رسید
سوال اینجاست که کدام سهام این قابلیت را دارند تا این پرچم در قله بازار نصب کنن؟
بازار روند گرفته بی خودی تعداد معاملات خودتون زیاد نکنید
و نوسانگیری نکنید
کمی صبوری کنید تا سود خوبی کسب کنید
منتظر بازگشایی سهام مفت بازار که با قیمت 43 تومان بسته شدن میمانیم
بازگشایی میتواند باشکوه و در خور توجه باشه
خدا خواست و ما توانستیم
درود کاوه نیز یکی از بنیادیهای بازاره که جلوی رشدش را گرفتند و حقوقی در این مدت خوب میخرید و یواش یواش داره میره به جایگاهی که لیاقتش را داره.
ضمنا افزایش حدود 100% ی از انباشته نیز بزودی اجرائی میشه.
سلام و درود
کاوه همیشه جز بهترین های گروهش بوده
ولی متاسفانه گرفتار تعرفه ناجوانمردانه دولت شده
کاوه بهترین صادرات را داره
خدا خواست و ما توانستیم
این شاخص تا پایان فروردین 1401 میتونه خودش به 1.5 میلیون واحد برسونه
شایدم بالاتر
به قیمتهای جهانی و عدم افت دلار توجه کنید
سرنخ را زودتر از بقیه پیدا کنید
فصل جدیدی برای بازار ایجاد خواهد شد
روزهای تاریک بورس تمام خواهد شد
بهار 1401 مجدد شاهد بازگشایی بعضی سهام با گپ 100% مثبت خواهیم بود و روزهای تلخ بازگشایی با منفی 50 و 60 درصد را محو خواهد کرد
الوعده وفا
18 اسفند سال پیش این وعده به دوستان داده شد و امروز
شاخص 1.5 میلیونی مبارک سهامداران
خدا خواست و ما توانستیم
بازار باید کم کم آماده شکستن سقف 1.58میلیون واحد بشه
ولی عبور از آن مستلزم کسب انرژی لازم است
به نظرم بازار چند روزی متعادل خواهد بود تا قوای لازم برای شکستن این سقف مهیا بشه
شاخص تا آخر اردیبشهت روی این سقف تثبیت خواهد شد
خدا خواست و ما توانستیم
ودی
اول از همه باید بتونه از 440 عبور کنه مسیر و هدف خوبی داره اینکه چقدر از این مسیر را میتونه بالا بره به کلیت بازار و استمرار عملکرد خودب شرکت بستگی داره
بالاخره 440 شکست شد
بریم هدف بعدی در محدوده 640 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
ختوقا صف خریدش عرضه شد
یه پله خریدیم قیمت 300 تومان به نظرم خیلی مناسب برای خرید بود
خدا خواست و ما توانستیم
ختوقا صف خریدش عرضه شد
یه پله خریدیم قیمت 300 تومان به نظرم خیلی مناسب برای خرید بود
نمیدونم توی ختوقا چه خبره
ولی با این حجم سنگین که داره از منطقه تراکمی خارج میشه و نسبتهای خوبی که داره اگر دوام بیاره و با صف خرید بسته بشه روزهای آینده به راحتی فرصت خرید نخواهد داد
خدا خواست و ما توانستیم
ختوقا داره از منطقه تراکمی سنگین خودش عبور میکنه کسانی که ریسک گریز هستن باید صبر کنن تا 320 تومان شکسته بشه
بعد از تثبیت روی 320 تومان هدف بعدی محدوده 500 تومان خواهد بود
خدا خواست و ما توانستیم
نظر