تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    دلار این روزها کنترل میشه
    دیگه دولت برای توافق برجام فرصت زیادی نداره
    یکی از ایرادها و انتقادهای اساسی به دولت قبلی این بود که همه چیز را به برجام گره زده و در واقع علت 80درصد از گرانی ها اوضاع کشور را همین سیاست اشتباه دولت عنوان میکردند
    ولی خوب دولت جدید از روز اول اعلام کرد هیچ چیزی را به برجام گره نزده و نخواهد زد
    ولی رزومه 10 ماه گذشته این دولت نشون داده که شرایط بسیار بدتر از قبل شده که این خود تایید کننده این مطلب است که برجام اصلا بحث ایران. آمریکا نیست
    برجام در واقع همان راه تعامل با جهان است
    به قولی از قدیم گفتند با دوستان مروت با دشمنان مدارا.
    انشالله این دولت بتونه با تصمیم به موقع در خصوص برجام و بازگشت به جامعه جهانی کمی شرایط اقتصادی و روحی و روانی مردم را بهتر کند
    بدون برجام دولت هیچ راهی نخواهد داشت جز اینکه دلار 100 هزار تومانی را به مردم هدیه دهد.
    شرایط به قدری خراب هست که در حال حاضر با تصویب برجام هم دلار زیر 25 تومان نخواهد رفت
    ولی خوب همین که قیمتها چند سالی افزایش نداشته باشد باز هم برای مردم تحت فشار غنیمت است
    درود

از جمله حرفهای بی معنی و بی خودی که شعار دولت رئسی شد همین بود که : ما اقتصاد رو به برجام گره نمیزنیم!!!!

از این حرف بی معنی تر نمیشه زد!

انگار که اختیاری هست که اقتصاد به برجام گره بخوره یا نخوره!

با تضعیف احتمال توافق زودهنگام به نظرم از هفته آتی دلار به سمت سقف جدید حرکت خواهد کرد
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4718

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
      درود

از جمله حرفهای بی معنی و بی خودی که شعار دولت رئسی شد همین بود که : ما اقتصاد رو به برجام گره نمیزنیم!!!!

از این حرف بی معنی تر نمیشه زد!

انگار که اختیاری هست که اقتصاد به برجام گره بخوره یا نخوره!

با تضعیف احتمال توافق زودهنگام به نظرم از هفته آتی دلار به سمت سقف جدید حرکت خواهد کرد
      درود
      اتفاقا می خواستم در مورد همین مطلب بنویسم شما نوشتید! اینکه می گویند اقتصاد را به برجام گره نمی زنیم!!! شاید یک سخن عوام پسند باشد !!! و صدالبته نشانه اوج بیسوادی است! تو این سالها همه مردم تجربه کردند که با رشد نرخ دلار ختی سبزی خوردن هم گرون میشه !! دلیلش هم ساده است برای آنانکه بخواهند بدانند !! در اقتصاد قیمتها نسبی است . افزایش نرخ ارز به زبان ساده یعنی کاهش ارزش پول ملی ! وقتی ریال تضعیف بشه دارندگان ریال سعی در تبدیل اون به سایر داراییها و کالاها خواهند نمود! و اتفاقی که می افتد افزایش تقاضا و رشد قیمتها !!! پس این سخنان صرفا عوام فریبی است .

نظر

• عابد - زاهد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 333

سلام ودرود
        برجام میتونه بخشی از مشکل باشه .منظور از گره نزدن اقتصاد به برجام, مدیریت اقتصاد است که ایا مدیران ما میتوانن بدون برجام اقتصاد را مدیریت وبرنامه ریزی کنن یا نه ... که تا الان ناتوان بودند

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

دلار به نظر میاد صعودی شده
          اولیانوف باز زر زده
          فردا بازار بورس میتونه یه مثبت درست حسابی بزنه
          البته اگر آقای بازار چوب لا چرخش نکنه
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• naderi1
            ستاره‌دار(26)
            • Sep 2020
            • 792

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
            درود
            اتفاقا می خواستم در مورد همین مطلب بنویسم شما نوشتید! اینکه می گویند اقتصاد را به برجام گره نمی زنیم!!! شاید یک سخن عوام پسند باشد !!! و صدالبته نشانه اوج بیسوادی است! تو این سالها همه مردم تجربه کردند که با رشد نرخ دلار ختی سبزی خوردن هم گرون میشه !! دلیلش هم ساده است برای آنانکه بخواهند بدانند !! در اقتصاد قیمتها نسبی است . افزایش نرخ ارز به زبان ساده یعنی کاهش ارزش پول ملی ! وقتی ریال تضعیف بشه دارندگان ریال سعی در تبدیل اون به سایر داراییها و کالاها خواهند نمود! و اتفاقی که می افتد افزایش تقاضا و رشد قیمتها !!! پس این سخنان صرفا عوام فریبی است .
            به مطلب خوبی اشاره کردید. قبلا این تاپیک گفتند که مسکن به هیچ وجه به تحریم ربط ندارد!! همان موقع گفتم مگر میشود ربط نداشته باشد. برفرض مواد ساخت مسکن همه اش در داخل باشد ولی وقتی تورم و کاهش ارزش پول رخ داد لبو فروش هم قیمت فروشش را تغییر میدهد چه رسد به مسکن!! البته از تحلیل های عجیب و غریب اینجا کم ندیدیم یک زمان که به ظاهر نفع در عدم رشد دلار باشد زمین و زمان به هم دوخته میشود از افغانستان و سوریه و بورکینافاسو مثال زده میشود که اصلا چرا باید در ایران بالا رود! و زمانی مصلحت چیز دیگر باشد حرف از دلار صدهزاری میشود! یک زمان میگفتند روسیه دوست ایران است! حالا البته خوشبختانه اگاهی بالاتر رفته است
            اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

سود ۱۳ شرکت غیربورسی سهام عدالت در آینده نزدیک واریز خواهد شد

حدادی، دستیار رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

?سود شرکت‌های غیربورسی سهام عدالت عمدتا توسط سازمان خصوصی‌سازی در حال وصول است، که در آینده نزدیک به حساب سهامداران واریز خواهد. البته که ارزش این سود بسیار کمتر از واریزی‌های قبلی است.
              ........
              اگر ارزش این 13 تا شرکت را هم در ناو سهام استانی محاسبه کنیم ارزش ناو سهام این گروه به محدوده 150 تومان میرسه(هرچند که بعضی ها میگن این 13 شرکت مال استانی ها نیست)
              و با این حساب باید گفت p/nav سهام 43 تومانی این گروه میشه به 28% رسیده و هر روز داره کمتر میشه و یا به عبارتی دیگه هر روز ارزنده تر میشن
              یکی از دلایل عدم بازگشایی نماد های استانی همین موضوع 13 شرکت غیر بورسی سهام عدالت است و با وجود قوانین پر ابهام هنوز هم بین علما اختلاف هست که آیا این سهام به استانی ها تعلق دارد یا خیر و فقط زمانی این مورد مشخص میشه که سود این سهام غیر بورسی را بخوان پرداخت کنن
              اگر به استانی ها هم دادن یعنی این شرکت‌ها به استانی ها تعلق داره اگر ندادن یعنی تعلق نداره

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2022/05/28, 06:34.
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

دلار به نظر میاد صعودی شده
                اولیانوف باز زر زده
                فردا بازار بورس میتونه یه مثبت درست حسابی بزنه
                البته اگر آقای بازار چوب لا چرخش نکنه
                امروز واقعا تمام شرایط برای مثبت شدن بازار فراهم بود
                ولی به ذائقه آقای بازار خوش نیامد با برنامه ریزی بازار را منفی کرد
                اول تعیلق گسترده نمادهاي مثبت و صف خرید در بازار پایه
                دوم صف فروش کردن خودرویی ها
                ....
                ناظر ها هم همیشه در زمین مخالفین بازار فعال هستن
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• azad.
                  عضو فعال
                  • Jun 2019
                  • 962

جناب تمام سلام و عرض ادب
                  میشه لطف کنید سنیر رو یه بررسی بفرمایید.ممنون

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                    جناب تمام سلام و عرض ادب
                    میشه لطف کنید سنیر رو یه بررسی بفرمایید.ممنون
                    سلام و درود
                    واگرایی منفی قوی زده و با یک کندل نزولی قوی شروع شده
                    اگر امروز نتونن جمع و جورش کنن واگرایی منفی تایید میشه و حداقل تا 3250 تومان افت میکنه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

سهمی که پایانی نداره رو تو صف خرید نخرید
                      اونم توی این بازار
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

بازار امروز از سمت خودرویی ها میل به برگشت داشت
                        به نظر میرسه فردا خودرو و خگستر صف خرید بشن
                        انشالله در صورت تحقق این امر بقیه بازار هم مثبت بشه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

سکه تمام
                            اگر نتونه سقف 15.2 میلیون رد کنه واگرایی منفی میزنه و میتونه تا کف کانال اصلاح کنه
                            در صورتی که روی سقف کانال تثبیت بشه تا محدود 18.6 میلیون رشد میکنه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• shabah
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 764

سکه تمام
                              اگر نتونه سقف 15.2 میلیون رد کنه واگرایی منفی میزنه و میتونه تا کف کانال اصلاح کنه
                              در صورتی که روی سقف کانال تثبیت بشه تا محدود 18.6 میلیون رشد میکنه

سکه مگه سهامه که اصلاح کنه

آخه همه چی رو که نمیشه تحلیل تکنیکال کرد این چه دردی هست افتاده به جون بازار!!!

سکه یعنی دلار + انس طلا.
                              افت سکه یعنی افت یکی یا هر دو اینها

انس که تغییراتش جهانی هست ربطی به بازار ایران نداره که نمودار ایرانیش رو بزاریم. موند دلار!! به نظر شما دلار میتونه 10 درصد افت کنه؟

حتی تحلیل تکنیکال شاخص ها درست نیست. چون وقتی صف وجود داره هیجان تخلیه نمیشه

به نظر من تنها دلیلی که بعضی ها فکر میکنن تکنیکال شاخص جواب داده برای این هست که همه فکر میکنن درسته و باید بهش عمل کنن

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                                سکه مگه سهامه که اصلاح کنه

آخه همه چی رو که نمیشه تحلیل تکنیکال کرد این چه دردی هست افتاده به جون بازار!!!

سکه یعنی دلار + انس طلا.
                                افت سکه یعنی افت یکی یا هر دو اینها

انس که تغییراتش جهانی هست ربطی به بازار ایران نداره که نمودار ایرانیش رو بزاریم. موند دلار!! به نظر شما دلار میتونه 10 درصد افت کنه؟

حتی تحلیل تکنیکال شاخص ها درست نیست. چون وقتی صف وجود داره هیجان تخلیه نمیشه

به نظر من تنها دلیلی که بعضی ها فکر میکنن تکنیکال شاخص جواب داده برای این هست که همه فکر میکنن درسته و باید بهش عمل کنن
                                اجازه بدید بعدا جواب شما را کامل عرض میکنم
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X