تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
سلام
یه زمانی متانیر شرکت خیلی خوبی بود. نمی دونم الان چه شرایطی داره ولی قبلا متخصصین خوبی داشت و توان فنی خوبی داشت. این شرکت رو به نیرو سرمایه واگذار کردن که مستقیم 30 درصد و 30 درصد هم غیر مستقیم، مجموعا 60 درصد به نیرو سرمایه تعلق داره با بهتره بگم داشت، چونکه از وضعیت حال حاضر اطلاعی ندارم.
نظر
-
آسیاتک یه عرضه اولیه موفق بوده
که 331 میلیون شناوری داره
که بعد از رشد عالی درمحدوده 1500 تا 1600 تومان باز هم 406 میلیون حجم زده و بیشتر از شناوری سهم جابجا شده
اینم میتونه یکی از پربازده ترین های سال 1401 باشه
ممکنه به زودی روی 2000 تومان هم تثبیت بشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postآسیاتک یه عرضه اولیه موفق بوده
که 331 میلیون شناوری داره
که بعد از رشد عالی درمحدوده 1500 تا 1600 تومان باز هم 406 میلیون حجم زده و بیشتر از شناوری سهم جابجا شده
اینم میتونه یکی از پربازده ترین های سال 1401 باشه
ممکنه به زودی روی 2000 تومان هم تثبیت بشه
تقریبا تا این لحظه در محدوده 1500تا1600 بیشتر از 125% از شناوری سهم دست به دست شد
انتظار دارم امروز با صف خرید خوبی بسته بشه و از فردا هم صف خریدش قفل کنهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postحجم معامله رفت سمت 47 میلیون
تقریبا تا این لحظه در محدوده 1500تا1600 بیشتر از 125% از شناوری سهم دست به دست شد
انتظار دارم امروز با صف خرید خوبی بسته بشه و از فردا هم صف خریدش قفل کنه
حالا باید دید فردا هم طبق پیش بینی ما قفل صف خرید میشه
امروز هم یه حقوقی جدید به لیست عمده ها اضافه شده
شركت گسترش الكترونيك تدبيرايران-سهامي خاص-
21 mخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postحجم معامله رفت سمت 47 میلیون
انتظار دارم امروز با صف خرید خوبی بسته بشه و از فردا هم صف خریدش قفل کنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
کف کانال هدف گرفته
و جالب تر اینجاست که همیشه سکه باهوش بوده و جهت را خوب نشون میده
در حالی نمودار سکه روند اصلاحی را نشون میده که اوضاع سیاسی و قیمت دلار روند صعودی گرفته
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در این صورت سقف کانال در 2400 را میتونه لمس کنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
مبادا کسی فکر کنم بچه های سازمان هم این سهمو خریدن که کاری به کارش ندارن/:.nono.:/خدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر