کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برای فردا سهام زیر بررسی کنید
مادیرا
فنفت
کقزوی
فاهواز
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
امیدوارم خودم امروز سرخطی زدم ولی قطعا امروز نمیدن
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
برای فردا سهام زیر بررسی کنید
مادیرا
فنفت
کقزوی
فاهواز
امروز یه فرصت رویایی برای خرید سهام معرفی شده فراهم شد
اونم از صف فروش
به نظرم امروز خرید و خصوصا خرید از صف فروش یه نعمت الهی بود
خدا خواست و ما توانستیم
امروز یه فرصت رویایی برای خرید سهام معرفی شده فراهم شد
اونم از صف فروش
به نظرم امروز خرید و خصوصا خرید از صف فروش یه نعمت الهی بود
حتی شفارا که فکر نمیکردیم هم عرضه شد
به نظرم فردا
فنفت صف خرید
کقزوی از منفی به صف خرید
فاهواز صف خرید
شفارا صف خرید
مادیرا از صفر تابلو به صف خرید
همین چندتا سهم بتونیم فردا اول وقت بخریم ما رو رستگار میکنه بقیه بازار مال دیگران
خدا خواست و ما توانستیم
مثبت است
تحلیلهای اون در تاپیک هست
حفاری هم باید 900 تومان را تاچ کند
فاراک هم 500 را میزند
خدا خواست و ما توانستیم
حتی شفارا که فکر نمیکردیم هم عرضه شد
به نظرم فردا
فنفت صف خرید
کقزوی از منفی به صف خرید
فاهواز صف خرید
شفارا صف خرید
مادیرا از صفر تابلو به صف خرید
همین چندتا سهم بتونیم فردا اول وقت بخریم ما رو رستگار میکنه بقیه بازار مال دیگران
تا این لحظه همان شده که دیروز عرض کردم
فقط مانده فنفت که اونم تا دقایقی دیگه صف خرید میشه
خدا خواست و ما توانستیم
جناب تمام لطفا نظرتون در مورد رتکو بگید؟اگه مثبته تو چه رنجی بعد بازگشایی خوبه واس خرید؟
به نظرم اجازه بدید باز بشه و اخبار منتشر بشه بعد نظر بدیم نهایت با 5درصد بالاتر یا پایین تر بخرید ولی مطمئن بخرید
خدا خواست و ما توانستیم
در نماد ونیرو انتشار خبر افزایش سرمایه مجدد کافی بود تا سهم منفی بشه
هرچند مقدار این افزایش سرمایه کم است ولی خوب کسی انتظار نداشت سهم به این زودی افزایش سرمایه بخواد بده و اونم مجدد از آورده
سهم خسته از افزایش سرمایه های متعدد و پی در پی و از آورده نقدی است
چه صبری داره سهامدار عمده سهم
از نظر تکنیکال حمایتهای سهم 235 تومان و 217 تومان و 205 تومان است
شخصا انتظار ندارم سهم زیر 205 ببینه
ولی خوب بازی حق تقدمها همیشه خاص بوده و قابل پیش بینی نیست
و در نهایت هنوز هم ونیرو را برای بلند مدتی خوب میدونم و هدفش را بالا میبینم
خدا خواست و ما توانستیم
فنفت میخوان ببرن تا 4 تومان ولی ما با تحلیل خودمون تا 3 تومان باهاش هستیم
کقزوی براش لفظ 1000 تومان میان ولی تحلیلی ما میگه 800 تومان بسه
شفارا میگن 600 تومان ولی تحلیل ما عدد 350 نشون میده
فاهواز میگن 1000 تومان ولی تحلیل ما 400 نشانه گرفته
مادیرا هم در محدود 1700تا1800 برای ما کافیه
خدا خواست و ما توانستیم
همین فنفت که در 1500 نمیخرن
در 3000 تومان براش صف خرید میلیونی میزارن
کمی صبر میکنیم
هفته قبلی ملت برای خرید کقزوی و مادیرا هم ناز میکردن ولی حال....
فنفت هم روزایی را میبینم که روزی 10 هزار تا هم فروشنده نداشته باشه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر