کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
ارتباط برجام با خودروسازی رو درک نمیکنید واقعا؟
بدیهی ترینش کاهش و تثبیت دلاره
امکان مراودات با خودرووسازی هم سابق و ...
الان به خاطر قطعه خط تولید خودروهایی مثل ال نود و ساندرو تقریبا تعطیله
مهمتر از برجام و دلار،آزاد سازی قیمت خودروها هست که با برجام هم با این قیمتا بازم زیان سنگین میسازن چون دلار افت خاصی نمیکنه ولی قیمت اینا از دلارهم کمتر رشد کرده
اگر میبینی خاور و زامیاد سودده شدند بخاطر اینه که از دلار هم بیشتر محصولاتشون رشد قیمتی داشتند چیزی که در سایپا و خودرو و خپارس هرگز اتفاق نیفتاده
در ازای ساندرو و النود هم خپارس داره کوییک میزنه،همانطور که ایرانخودرو چینیا را مونتاژ میکنه...بنظرم مهمتر از بلوک و توافق برای اینا فقط آزادسازی قیمت هست
تیبا سال 96 حدودا25 تومن بوده باید امروز شرکت جداقل 200تومن بفروشه که بشه گفت مثل دلار رشد کرده که داره زیر130 میلیون تومن میفروشه
پژو پارس سال 96 حدودا40 تومن بوده و امروز باید بیشتر از 320 بفروشه که بشه گفت شرکت سود خوبی میکنه که داره دز فولترین مدلش زیر200 میلیون تومن میفروشه ولی فعلا دولت اجازه این کار را نمیده،چرا و به چه دلیلش واقعا برای من عجیبه درجاییکه
این بنزهای جنگ جهانی دوم که خاور میفروشه،سال 96 حوالی 200تا220 میلیون تومن بوده که امروز داره 2میلیارد به طور میانگین میفروشه یعنی رشد بیشتر از دلار!!!دلیل سود سازی همچین افزایش نرخهایی هست وگرنه نه خبری از طرح توسعه خاصی بوده نه برجامی
به نظرم بد نیست برای فردا یه سهم خودرویی و بانکی در سبد داشته باشید
بازار منفی امروز روی پاشنه خودرویی وبانکی چرخید
قاعدتا اخبار مثبت برجام سنگین تر شده و این دو گروه بیشترین نفع از برجام خواهند برد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
من ختوقا و خگستر بالاتر میبینم
وساپا و ورنا روی سقف کوتاه مدت
خودرو و خساپا روی سقف کوتاه مدت
خپارس روی سقف کوتاه مدت
وپارس وتجارت وبصادر روی سقف کوتاه مدت
خدا خواست و ما توانستیم
به گمانم اینبار توافق میکنن
هم ایران مجبور است و نیازمند توافق
هم غرب مجبور است و نیازمند توافق
اگر توافق نشود غرب باید با خطر وقوع جنگ در خاور میانه و رشد قیمت نفت به 200 تا 300 دلار عادت کند
و ایران هم به استقبال جنگ و شورشهای شهری برود
در رینگ بوکس هم وقت استراحت وجود دارد
اکنون تایم استراحت دو طرف رینگ بوکس رسیده
خدا خواست و ما توانستیم
در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است
View Post
این هم نتیجه خبرهای مثلا مثبت بر خودرویی ها و بانکی ها
با وجود برجام بازار هیچ راهی بغیر از گروه بانکی و خودرویی نخواهد داشت
ما امروز
ختوقا
وساپا
خپارس
وپارس خریدیم
فردا مشخص میشه ما اشتباه کردیم که خریدیم یا فروشنده اشتباه کرده که فروخته
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
تفارس خوب گردن کلفتی شده بازم صف خرید شد
ختوقا و وساپا مثبت شدن
وپارس و خپارس هم باید امروز مثبت بشن
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر