تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
نظر
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
خچرخش مشکوک به سرشونه معکوس هست
ولی باید روی 1725 تومان تثبیت بشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخچرخش مشکوک به سرشونه معکوس هست
ولی باید روی 1725 تومان تثبیت بشه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
اگر این حمایت عمل کنه میتونه نقطه برگشتی باشه
در غیر این صورت همون 1840 را برای حد ضرر باید در نظر گرفت
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
چیزی که امروز برای ریشمک جالب بود
باز شدن اختیار معامله برای این سهم کوچیک بود
سابقه نداشته برای سهام کوچیک اختیار معامله باز کنن
و تا حالا (البته تا جایی که بنده اطلاع دارم) اختیار معامله فقط برای سهام بزرگی مثل فولاد شستا خودرو و..... باز میشده ولی حالا در کمال تعجب شاهد شروع این معاملات برای ریشمک بودیم
البته این نوع معامله برای اهل فن نکات قابل توجهی خواهد داشت میتواند تیغه دولبه باشد
ولی انتظار دارم کسانی که برای این سهم کوچیک اختیار معامله را باز کردن باید اهداف شارپ و بزرگی برای سهم داشته باشن(حالا یا روبه پایین یا روبه بالا)
همین روزها باید سهم یه حرکت شارپ داشته باشه یا به سمت 6000 تومان حرکت میکنه و یا به سمت 1000 تومان و شاید 500 تومان
بازی این سهم بعد از معاملات اختیار معامله دست بازیگرش هست و به راحتی میتونه دو لبه به این سهم بازی کنه
فقط عجیبه که ناظر اجازه داده سهم به این کوچیکی که میتونه دستخوش سفته بازی بشه وارد معاملات اختیاری بشه و آپشن دار بشه
انشالله که بازیگر قصد بالا بردن داشته باشه تا از اختیار خودش در این جهت استفاده کنه نه در جهت منفی
در کل سهم اینقدر کوچیک هست که بازیگر میتونه هرجوری خواست با سهم رفتار کنه
حالا اگر سمت خریدار ظاهر بشه چه حالی به خودش و سهم میدهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
شروع 1400 تا 3000 برای ریشمک هم جالب توجه است
اختيارخ ريشمك-14000-14010920 (ضريشمك900) - -
اختيارخ ريشمك-30000-14010920 (ضريشمك908) -خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
نظر
-
پیمان حدادی دستیار ویژه رییس سازمان بورس:
برای کسانی که سهام عدالت استانی را از بازار خریده اند قطع یقین هیچ محدودیت فروشی ایجاد نخواهد شد
اما کسانی که سهام عدالت استانی را از دولت گرفته اند(سهامداران اولیه) قطعا محدودیت فروش ایجاد خواهد شدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postپیمان حدادی دستیار ویژه رییس سازمان بورس:
برای کسانی که سهام عدالت استانی را از بازار خریده اند قطع یقین هیچ محدودیت فروشی ایجاد نخواهد شد
اما کسانی که سهام عدالت استانی را از دولت گرفته اند(سهامداران اولیه) قطعا محدودیت فروش ایجاد خواهد شد
کل حجم معامله از زمان بازگشایی حدود 3.85 میلیارد سهم بوده
و تعداد کل فروشنده ها از آن زمان حدود 70 هزار نفر است
و تقریبا قالب افرادی که سهم از دولت گرفتن 12514 عدد سهم دارن اگر فرض کنیم تمام فروشنده ها از اول بازگشایی همین افراد بوده اند الان 875 میلیون سهم شناوری این شرکت است
در حالی که تعداد زیادی از فروشنده ها همین فعالین بازار بوده اند (و شناوری واقعی باید حدود 500 میلیون سهم باشه)
با فرض همون 875 میلیون سهم باید گفت ارزش کل شناوری این سهم 37 میلیارد تومان است
یعنی با وجود محدودیت عرضه از جانب بقیه سهامداران این شناوری ناچیز میشه یک روزه از بازار جمع کردخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
بازی برجام تمامی ندارد
باز امروز زدن تو برجک همدیگه
دلار هم کشیده بالا
فردا هم طبیعتا سهام دلاری بهتر معامله میشن و سهام ریالی خودرویی و بانکی تحت فشار قرار میگیرن
دیگه واقعا از این بازی مسخره خسته شدیم
خدا وکیلی به ما هم بگید چطوری برجام را به اقتصاد گره نزده اید ولی تا یکی عطسه میکنه بازار و اقتصاد ما خودش خیس میکنه
بله قطعا شما آقایون برجام را به جیب خودتون گره نزدید ولی به جیب مردم بدجور گره زده اید مردم بیچاره دیگه توان ندارن قیمتها رشد کنه
چرا هرچی خوشی هست مال شما آقازاده ها و مسولین است و هرچی نکبت و بدبختی است برای ما ملت.
گفتید اگر برجام تایید هم بشود کسی امیدوار به ارزانی نباشد
بخدا کسی امیدوار به ارزانی نیست ما فقط آرزو میکنیم قیمتها پرواز بعدی را شروع نکند.
چرا باید مستاجر بیچاره هزینه برجام را از جیبش پرداخت کند
کسی توجه کرده کارمندی که تمام دریافتی اش ماهی 9 میلیون تومان است ماهی 6 میلیون از آن را بابت اجاره پرداخت میکند
حالا شما که پشت خودت به مردم گرم میدونی اصلا میدونی فردا بگی برجام رفت رو هوا این مستاجر بدبخت باید بجای 6 میلیون تومان 12 میلیون اجاره پرداخت کند و در حالی که شما لطف کرده و حقوق را 20% افزایش داده ایدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر