تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
جهانی ها امروز رکوردهای خوبی خواهند زد
کروی یکیاز معدود سهمهای خشک بازاره که از سقف مردادش خیلی افت کرده بدون افزایش سرمایه!
مرداد ۹۹ بالای ۶۵۰۰ بوده الان زیر ۲۰۰۰
مرداد هم ۳۰۰ درصد افزایش سرمایه از انباشته
امان از این زنجانی ها
نظر
-
به نظر میرسه فردا در گروه پتروشیمی بازار خراب و در بقیه بازار سبز در سبز باشیمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postاختیار فزر
ما یک ریال میخریم یا این یک ریال صفر میشه یا چند 10 برابر میشه
یعنی 120 برابر
هرچند حجم معاملات پایین هست و منم حجم زیاد نتونستم بخرم ولی واقعا این بازار ناشناخته جای بررسی های زیادی دارهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط TARGET پست شده است View Postجهانی ها امروز رکوردهای خوبی خواهند زد
کروی یکیاز معدود سهمهای خشک بازاره که از سقف مردادش خیلی افت کرده بدون افزایش سرمایه!
مرداد ۹۹ بالای ۶۵۰۰ بوده الان زیر ۲۰۰۰
مرداد هم ۳۰۰ درصد افزایش سرمایه از انباشته
امان از این زنجانی ها
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
از کارزار ایجاد شده برای تعیین تکلیف وضعیت سهامداران خرد بانک آینده حمایت کنید
امضا کنید: کارزار تعیین تکلیف وضعیت ۷۵ هزار سهامدار خرد بانک آیندهبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
نماد متوقف سهام عدالت چه زمانی بازگشایی میشوند؟
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار:
?بازگشایی نمادهای سهام عدالت حتما باید پس از برگزاری مجامع شرکت های سرمایه گذاری استانی باشد که اکنون در حال تدارک بحث مقرراتی و قوانین هستیم.
?اختلاف نظرهایی در خصوص نحوه تشکیل مجامع آنها وجود داشت که با رایزنی با مجلس و وزارت اقتصاد، سازمان خصوصی سازی و دیگر دست اندرکاران در حال رفع آن هستیم. مجامع آنها که برگزار شود، بازگشایی نمادها نیز صورت خواهد گرفت.
✅ ?خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
تمام جان این نامه جدید چه صیغه ای هستش برا بانک آینده امکانش هست راهنمایی بکنید یک زمانی اطلاعات دست اول بانک رو میدادید لطفا بعد از یکسال و اندی اگه اطلاعات جدیدی دارید ما رو بی نصیب نگذاریدبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postتمام جان این نامه جدید چه صیغه ای هستش برا بانک آینده امکانش هست راهنمایی بکنید یک زمانی اطلاعات دست اول بانک رو میدادید لطفا بعد از یکسال و اندی اگه اطلاعات جدیدی دارید ما رو بی نصیب نگذارید
سهمی که بسته است را ترجیح میدم اخبارش را هم دنبال نکنم چون تاثیری برای من نداره
زیاد برای بازگشایی پیگیری کردم ولی خوب فایده نداشت
مجبورم فقط صبر کنم و ذهن خودم درگیر این سهم از پرتفوی نمیکنمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
این شاخص کل عجب دروغ بزرگ و شاخداریه اکثر سهم ها بالای ۳ درصد منفی هستن شاخش ۰.۶ درصد برعکس بود میشد ۳ درصدبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
آینده بعد از روزها و هفته ها و ماهها صف فروش بودن بالاخره جمع شد و صف خرید بستخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر