کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
من سمت فروش و ط ها نیستمالان شما 200 پیش بینی تون هست تو خودرو تا 3 اسفند؟ تا ط ها به سود سنگین برسد؟
خیر
من نظرم یکی دوتا منفی است شاید تا محدوده 236 تومان
ولی اگر خودرو همین دوتا منفی را هم بزند طخودی که قیمت 3 تومانی دارن حداقل 100درصد رشد خواهد کرد
در واقع اختیار معامله هایی که قیمت ارزان دارن این حسن دارن که در یک منفی سهم اصلی بازدهی 100 درصدی ثبت کنن
امروز در طخود 1065 حدود 55% مثبت ثبت کرد
در طخود1205 هم امروز انتشار اختیار فروش که توسط حقییی انجام میشد تمام شد و بازار از فردا باید این اختیار را از بازار جمع آوری نماید
من فکر میکنم اگر خودرو یکی دوتا منفی بزنه این طخود بیاد روی 6 تومان و حتی اگر خودرو منفی هم نزند باز هم این طخود روی 4 تومان خواهد رسید
چون انتشار این طخود که به نظر کدبه کد هم بوده تمام شده است
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سقف مثلث با حجم بالایی شکست و امروز بهش پولبک زده
به نظر میاد بازیگر این سهم خیلی تکنیکالی صف خرید امروز را عرضه کرد تا پولبک کامل گردد
خدا خواست و ما توانستیم
در مورد اختیار خرید و فروش ها نمودار اصلا معنی نداره! اگر هم میخواهید بررسی اش کنید باید خود سهم رو بررسی کنید
آپشن ها نمی توانند مستقل باشند! و با هر درصد سهم چندین برابر تغییر می کنند
الان همین طخود رو که نمودارش رو گذاشتید فکر کنم البته، ببینید خود خودرو تو چند روز گذشته حتی کاهشی هم نبوده ولی ببینید چی سر طخود اومده!
باسلام و شب خوش
کدوم سهم ها اختیار خرید وفروش دارن :-/یا فقط برای خودرو و خساپا هست:-/ آیا هر روز معامله مشه:-/ چقدر وقت دارن:-/ اصلا چی هستن ... با تشکر@};-
دلار امشب وارد کانال 40 تومان نشود فردا میشود
ظاهرا هیچ کس در کشور هم پاسخ گو نیست و دلار را به امان خدا رها کرده اند
در این بین سهام دلاری به سنت گذشته باید رشد کنه سهام ریالی منفی بشه
ولی امروز برعکس بود و سهام دلاری منفی و ریالی مثبت بودند
انتظار میرود از فردا اقبال با سهام دلاری باشد و این گروه بازار را مثبت کنند
خدا خواست و ما توانستیم
دلار امشب وارد کانال 40 تومان نشود فردا میشود
ظاهرا هیچ کس در کشور هم پاسخ گو نیست و دلار را به امان خدا رها کرده اند
در این بین سهام دلاری به سنت گذشته باید رشد کنه سهام ریالی منفی بشه
ولی امروز برعکس بود و سهام دلاری منفی و ریالی مثبت بودند
انتظار میرود از فردا اقبال با سهام دلاری باشد و این گروه بازار را مثبت کنند
نمیدونم چرا ماشین قراضه داغون فکسنی ۴۰-۵۰ درصد رشد کردن تو این یکی دو ماهه، حالا انتظار منفی شدن بازار سهام رو داریم!
همین تارا و ۲۰۷ های اتومات ایرانخودرو دارن ۱۵۰-۲۰۰ میلیون بیشتر از صورتهای مالی میفروشه!
خداییش منفی چرا؟ اونم تولید کننده ایی مثل ایرانخودرو که داره ماهی ۵۰ هزار ماشین میفروشه با این قیمت های رقابتی فجیع!
نمیدونم چرا ماشین قراضه داغون فکسنی ۴۰-۵۰ درصد رشد کردن تو این یکی دو ماهه، حالا انتظار منفی شدن بازار سهام رو داریم!
همین تارا و ۲۰۷ های اتومات ایرانخودرو دارن ۱۵۰-۲۰۰ میلیون بیشتر از صورتهای مالی میفروشه!
خداییش منفی چرا؟ اونم تولید کننده ایی مثل ایرانخودرو که داره ماهی ۵۰ هزار ماشین میفروشه با این قیمت های رقابتی فجیع!
جسارت نباشه ...من البته امروز یه مقدار پول دوباره وارد بازار کردم !!خارج ازین بازار دیگه قدرت خریدی براش نیست !!!!شاید هم یه نوع اعتیاد باشه ...اما اگر این رو بپذیریم که در بازار سهام این سودها پیشخور میشن چرا نباید الان تو قیمت ها منعکس بشن ؟؟فقط اخبار بد رو پیشخور می کنن؟؟؟
جسارت نباشه ...من البته امروز یه مقدار پول دوباره وارد بازار کردم !!خارج ازین بازار دیگه قدرت خریدی براش نیست !!!!شاید هم یه نوع اعتیاد باشه ...اما اگر این رو بپذیریم که در بازار سهام این سودها پیشخور میشن چرا نباید الان تو قیمت ها منعکس بشن ؟؟فقط اخبار بد رو پیشخور می کنن؟؟؟
بخاطر بی فرهنگی جامعه است
بخاطر عدم مدیریت مسولان نظام هست
بورس اونم سهام خوب بهترین سرمایه گذاری است
ولی شما یه سهم خوب رو در بلند مدت با یه ماشین اوراق چینی مقایسه کنید
بلند مدت رشد سهام همیشه بیشتر بوده حتی از دلار و ملک و سکه
فکر کن شما ۱۳ میلیون سهم خبهمن داشته باشید برای سرمایه گذاری یا یک دیگنیتی در پارکینگ خونه؟؟؟کدوم امنه؟
کدامش قابل استفاده تر و نقد شونده تر هست ؟؟؟کدامش بازدهی بیشتری ممکنه داشته کدامش قیمتش ممکنه بالاتر بره...کدامش ریسک نگهداری و افت ارزش رو داره...خیلی سوالا هست که هرکسی ممکنه با توجه به طبیعت و شخصیت و شرایطش بهش جواب بده ..ولی انصافا این بازار خودرو دیگه خیلی خرکی شده .....
جالبه دو ماهه پیش میخواستم ماشین خانمم که کوییک هست را با یه 206 را عوض کنم هی کار پیش اومد و عقب افتاد اونموقع 206 تیپ 2 صفر را میشد با 300 خرید، امروز 206 تیپ 2 را 430 هم پای معامله نمیفروختن و تیپ 3 را هم 460 میگفتن ولی حاضر به فروش نبودن و منتظرن تا اخر هفته قیمتش بالاتر بره/:.sadsmiley.:/
[COLOR=#ff0000][B]مرکز اُتیسم فریحا[/B] [/COLOR]/:.Heart.:/، [COLOR=#b22222]تنها [/COLOR]مرکز مجوز دار غربالگری اختلال طیف اتیسم مجوزدار شهر تهران ، غربالگری ، ارزیابی و تشخیص بصورت [COLOR=#ff0000][B]رایگان[/B][/COLOR]/.:blinksmiley.://:.Heart.:/
چند حقیقی حدود 800 هزار تا اختیار فروش در نماد طخود 1205 ایجاد کرده و اونها را با میانگین 3 تومان فروخته
ایشون باید برای هر یک دونه قراردادی که ایجاد کرده مبلغ سنگین وجه تضمین پرداخت نماید
برای 800 هزار تا قرار داد فروشی که ایجاد کرده باید هر روز بنابر قیمت روز تابلو سهم وجه تضمین در حساب داشته باشد
حالا این حقیقی باید هر روز مبلغ چند 10 میلیاردی در حسابش به عنوان وجه تضمین نگه داری کند
حالا بابت پول اندکی که برای فروش این اختیار فروش گرفته اصلا منطقی هست که این رقم بزرگ را در این بازار بلوکه نماید؟؟
حالا جواب این سوال کمی سخته
یا از اول اشتباه کرده که همچین قراردادی را با این قیمت پایین ایجاد کرده و مجبوره مجدد همین مقدار از بازار جمع کنه تا دچار عواقب نشه که در این صورت هم نمیتونه اون مقدار زیاد را به قیمت 3 تومان جمع کنه و مجبوره رنج بالا بکشه
و یا اینکه مطمئن هست که قیمت خودرو میاد زیر 200 تومان( که البته این هم درست نیست چون ارزش چنین ریسک بزرگی را نداشته) اونم به خاطر 3 تومان که میشه 2.4 میلیارد تومان سود در قبال 160 میلیارد تومان زیان احتمالی
در کل رفتار شناسی در بازار آپشن به شددت سخت است
خدا خواست و ما توانستیم
جالبه دو ماهه پیش میخواستم ماشین خانمم که کوییک هست را با یه 206 را عوض کنم هی کار پیش اومد و عقب افتاد اونموقع 206 تیپ 2 صفر را میشد با 300 خرید، امروز 206 تیپ 2 را 430 هم پای معامله نمیفروختن و تیپ 3 را هم 460 میگفتن ولی حاضر به فروش نبودن و منتظرن تا اخر هفته قیمتش بالاتر بره/:.sadsmiley.:/
احتمالا پس فردا تو بورس شاهین عرضه بشه ...اگر کد داشته باشی یه دونه ثبت نام کن ضرر نمی کنی ...احتمالا حداکثر رقابت حدود ۲۵ درصد باشه ..۲۰۷ های امروز این حدود بالاتر از پایه بودن..
کدامش قابل استفاده تر و نقد شونده تر هست ؟؟؟کدامش بازدهی بیشتری ممکنه داشته کدامش قیمتش ممکنه بالاتر بره...کدامش ریسک نگهداری و افت ارزش رو داره...خیلی سوالا هست که هرکسی ممکنه با توجه به طبیعت و شخصیت و شرایطش بهش جواب بده ..ولی انصافا این بازار خودرو دیگه خیلی خرکی شده .....
خبهمن کم کم سهمی ۳۰ تومان تقسیم خواهد کرد در ۶ ماه آینده بعبارتی ۴۰۰ میلیون تومان فقط سود تقسیمی، سهم ۲۰ درصد هم رشد کند ۵۰۰ میلیون هم رشد سرمایه!
با خیال راحت سر به بالش میزاری نه نگران تصادفی نه بیمه نه دزد نه زلزله نه برجام (تازه بسودت هم هست برجام) شما باید ماشین رو بیمه کنی ولی از اونپر سهم رو شرکت برات بیمه میکنه!
نظر