تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    چند حقیقی حدود 800 هزار تا اختیار فروش در نماد طخود 1205 ایجاد کرده و اونها را با میانگین 3 تومان فروخته
    ایشون باید برای هر یک دونه قراردادی که ایجاد کرده مبلغ سنگین وجه تضمین پرداخت نماید
    برای 800 هزار تا قرار داد فروشی که ایجاد کرده باید هر روز بنابر قیمت روز تابلو سهم وجه تضمین در حساب داشته باشد
    حالا این حقیقی باید هر روز مبلغ چند 10 میلیاردی در حسابش به عنوان وجه تضمین نگه داری کند
    حالا بابت پول اندکی که برای فروش این اختیار فروش گرفته اصلا منطقی هست که این رقم بزرگ را در این بازار بلوکه نماید؟؟
    حالا جواب این سوال کمی سخته
    یا از اول اشتباه کرده که همچین قراردادی را با این قیمت پایین ایجاد کرده و مجبوره مجدد همین مقدار از بازار جمع کنه تا دچار عواقب نشه که در این صورت هم نمیتونه اون مقدار زیاد را به قیمت 3 تومان جمع کنه و مجبوره رنج بالا بکشه
    و یا اینکه مطمئن هست که قیمت خودرو میاد زیر 200 تومان( که البته این هم درست نیست چون ارزش چنین ریسک بزرگی را نداشته) اونم به خاطر 3 تومان که میشه 2.4 میلیارد تومان سود در قبال 160 میلیارد تومان زیان احتمالی
    در کل رفتار شناسی در بازار آپشن به شددت سخت است
    طخود روز معاملاتي قبل 935 هزار تا معاملات باز داشت و امروز این مقدار 899 هزار تا شده اگر همین روند کاهش موقعیت‌های باز این آپشن ادامه دار بشه
    یعنی احتمال اینکه سناریو بالا شکل بگیره زیاده
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• فین
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1158

در اصل توسط FirstLine پست شده است View Post
      جالبه دو ماهه پیش میخواستم ماشین خانمم که کوییک هست را با یه 206 را عوض کنم هی کار پیش اومد و عقب افتاد اونموقع 206 تیپ 2 صفر را میشد با 300 خرید، امروز 206 تیپ 2 را 430 هم پای معامله نمیفروختن و تیپ 3 را هم 460 میگفتن ولی حاضر به فروش نبودن و منتظرن تا اخر هفته قیمتش بالاتر بره/:.sadsmiley.:/
      چرا ؟ با اینکه 206 فکر کنم الان 140 میلیون گرونتر از کوییک است ولی کوییک به نظر من از 206 ( مخصوصا 206 های تولید 97 به بعد ) خیلی بهتر است. در حالت عادی باید کوییک و 206 هم قیمت باشند. از ان اشتباهات همیشگی بازار ایران است.

نظر

• TARGET
        عضو فعال
        • Nov 2014
        • 2282

چند حقیقی حدود 800 هزار تا اختیار فروش در نماد طخود 1205 ایجاد کرده و اونها را با میانگین 3 تومان فروخته
        ایشون باید برای هر یک دونه قراردادی که ایجاد کرده مبلغ سنگین وجه تضمین پرداخت نماید
        برای 800 هزار تا قرار داد فروشی که ایجاد کرده باید هر روز بنابر قیمت روز تابلو سهم وجه تضمین در حساب داشته باشد
        حالا این حقیقی باید هر روز مبلغ چند 10 میلیاردی در حسابش به عنوان وجه تضمین نگه داری کند
        حالا بابت پول اندکی که برای فروش این اختیار فروش گرفته اصلا منطقی هست که این رقم بزرگ را در این بازار بلوکه نماید؟؟
        حالا جواب این سوال کمی سخته
        یا از اول اشتباه کرده که همچین قراردادی را با این قیمت پایین ایجاد کرده و مجبوره مجدد همین مقدار از بازار جمع کنه تا دچار عواقب نشه که در این صورت هم نمیتونه اون مقدار زیاد را به قیمت 3 تومان جمع کنه و مجبوره رنج بالا بکشه
        و یا اینکه مطمئن هست که قیمت خودرو میاد زیر 200 تومان( که البته این هم درست نیست چون ارزش چنین ریسک بزرگی را نداشته) اونم به خاطر 3 تومان که میشه 2.4 میلیارد تومان سود در قبال 160 میلیارد تومان زیان احتمالی
        در کل رفتار شناسی در بازار آپشن به شددت سخت است
        بعضی از اینها نوعی بیمه سهام هست همزمان با خرید سهم اختیار فروشش را هم میخرند

نظر

• vion
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 825

درود دوستان

فایل اموزشی در خصوص نحوه اختیار معامله در بورس ایران دارین؟..لطفا راهنمایی کنین
          اگه امکانش هست تاپیکی به عنوان اختیار معامله ایجاد کنیم...
          سپاس گزارم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
            بعضی از اینها نوعی بیمه سهام هست همزمان با خرید سهم اختیار فروشش را هم میخرند
            بله درسته برای بیمه سهام باید اختیار فروش را بخرید
            نه اینکه صادر کننده اختیار فروش باشید
            این دوستان یه اشتباهی که کردن اینکه آمدن 800 هزار تا اختیار فروش صادر کردن یعنی در سررسید متعهد هستن دونه 200 تومان بخرن و برای این کار فقط دونه ای 3 تومان گرفتن
            در حالی که باید مبلغ بزرگی را تا زمان سررسید در حساب به عنوان تضمین نگه دارن تا در زمان سررسید اگر کسی خواست سهامش 200 تومان بفروشه ازش بخرن
            حالا اون زمان شاید قیمت تابلو زیر 200 نباشه و کسی اعمال نکنه ولی این بنده خدا باید 3 ماه 200 تومان در حساب نگه داره
            در حالی که در ازای اینکار فقط 3 تومان گیرش آمده
            یعنی اگر پولش دربانک می‌گذاشت بیشتر گیرش میامد
            در کل در این معامله صادر کننده اختیار ضرر کرده حتی اگر اختیار صفر بشه
            و برای جبران این ضرر باید زودتر معاملات با خرید از بازار ببنده
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3763

خبهمن کم کم سهمی ۳۰ تومان تقسیم خواهد کرد در ۶ ماه آینده بعبارتی ۴۰۰ میلیون تومان فقط سود تقسیمی، سهم ۲۰ درصد هم رشد کند ۵۰۰ میلیون هم رشد سرمایه!
              با خیال راحت سر به بالش میزاری نه نگران تصادفی نه بیمه نه دزد نه زلزله نه برجام (تازه بسودت هم هست برجام) شما باید ماشین رو بیمه کنی ولی از اونپر سهم رو شرکت برات بیمه میکنه!
              البته در حالت تئوریک این سود از قیمت سهم بعد از بازگشایی کم میشود ...حالا بزار یه حساب کتابی بکنیم ببینیم من درست متوجه شدم یا اشتباه می کنم .حالا چه وقت سود پرداخت میشود ؟؟؟چه وقت ۲۰درصد قیمت رشد می کند ؟...قیمت را رند در نظر بگیریم ...مثلا ۱۸۰ تومان ...ضربدر ۱۳میلیون سهم میشه ۲۳۴۰۰۰۰۰۰۰...به ازای هر سهم ۳۰ تومان تقسیمی باشه که معمولا هم تو بازگشایی ها کم میشه ...میشه ۳۹۰ میلیون ...این رو ازکل مبلغ ارزش سهم با قیمت فعلی اگر فرض بگیریم با همین قیمت بره مجمع..کسر کنیم میشه ۱.۹۵۰میلیارد ...حالا ۲۰ درصد هم رشد کنه باز میشه ۲.۳۴۰..همون مبلغی که قبل از مجمع ارزش سرمایه و سهاممون بود...این وسط چی گیر سهامدار اومد ؟؟؟من درست متوجه شدم ؟؟؟البته که این در کوتاه مدت هست ..وگرنه ارزش سهام ها با این حساب در درازمدت نزدیک به صفر میشد و نمیتونه درست باشه ...مگر اینکه دوره سهامداری بلند مدت تری رو انتخاب کنی و دی پی اس دریافتی رو دوباره از خود سهم بگیری تو چند دوره ...بعد اون موقع نسبت به کسی که صرفا در ابتدای دوره مثلا دیگینیتی خریده و فقط سوار شده و نفروخته مقایسه کنی ...اگر دلار ثابت باشه که طبعا دارنده سهم جلوتر هست ...اما از بحث دور نشیم در کوتاه مدت و همین دوره ۶ماهه با این فرض ها ...دارنده خودرو جلوتر هست ...تصادف و سرقت و حوادث قهری رو میشه با بیمه پوشش داد ...هر وقت بخواد !!البته نه همیشه میتونه ماشینش رو بفروشه ...و تبدیل به دیگر سرمایه گذاری ها بکنه ..مثلا در همین مثال میتونه در فردای روز مجمع وبازشدن سهم بیاد سهم رو بخره و تو دوره ۶ ماهه ۲۰درصد سود کنه ...میشه حدود ۵۷۰..اما کسی که سهامداری کرده چقدر خالص افزایش سرمایه اش شده ؟؟؟۱۱۰میلیون ...اگر در ادامه سهم بیست درصد دیگه رشد کنه بله ...میشه انتظار داشت که مثلا سودش بشه ۶۰۰تومان ...اما دارنده خودرو در این مثال در یک دوره ۶ماهه ۵۷۰ تومان کاسب شده ...سهامدار داستان ما در یک دوره یک ساله ۶۰۰میلیون !!!!حالا ممکنه در ادامه خیلی چیزا تغییر کنه ...طرف بره دوباره ماشین بخره ودوباره ماشین ۲۰ درصد گرون بشه وسرمایه اش بشه حدود ۴تومان یه چیزی کمتر ..شاید هم رفت معامله ای کرد و هم سودش و هم اصل سرمایه اش رفت یا شاید هم وقت بازگشایی با مثبت بالا یا صفر بازشد ودرادامه بیشتر از ۲۰ درصد رشد کرد
              و سهامدار جلوتر شد ...

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3763

البته فک کنم تو حساب اشتباه کردم مثل جریان ملا نصرالدین شد !!!
                سود فرضی بالا رو باید به ارزش سهام اضافه می کردم که نکردم !پس نهایتا همون دی پی اس رو میشه به عنوان سود سهامدار حساب کرد ...پایین بازشدن سهم با افزایش ۲۰درصد قیمتش،یربه یر میشه...پس باید دوباره حساب کنم ...فرضا ۱۳میلیون خبهمن داشته باشی با فرض اینکه تو ۶ماه آینده هم سود بگیری هم سهمت افزایش ۲۰درصدی قیمت بگیره ...بله حساب شما درسته

نظر

• TARGET
                  عضو فعال
                  • Nov 2014
                  • 2282

حالا خداوکیلی استرس دیگنیتی تو پارکینگ که معمولا مزاحم خودت و همسایه هاست با سهم خبهمن اصلا قابل مقایسه هست؟؟؟
                  پدیده ایی داریم بنام قوی سیاه؛ اگه خرد جمعی و چنین مقایسه ایی رو خیلی ها بکنند در خصوص ماشین بزودی رخ خواهد داد؛ خلاصه اش اینه دهن خریداران خودرو سرویس خواهد شد چون برای سرمایه گذاری خریده اند! همه فروشنده خواهند شد
                  کالای خودرو بزودی شبیه سهام ۹۹ خواهد شد منتظر می نشینیم
                  ممنون انید حان از محاسباتت

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3763

حالا خداوکیلی استرس دیگنیتی تو پارکینگ که معمولا مزاحم خودت و همسایه هاست با سهم خبهمن اصلا قابل مقایسه هست؟؟؟
                    پدیده ایی داریم بنام قوی سیاه؛ اگه خرد جمعی و چنین مقایسه ایی رو خیلی ها بکنند در خصوص ماشین بزودی رخ خواهد داد؛ خلاصه اش اینه دهن خریداران خودرو سرویس خواهد شد چپن برای سرمایه گذاری خریده اند! همه فروشنده خواهند شد
                    بله این رو موافقم حالا جریان قوی سیاه رو نمیدونم ولی اون سری هم گفتم که بازار خودرو مثل بازار بورس مرداد۹۹شده ...همه منتظر احمق بزرگتری هستن که بعدا بیاد این خودروها رو ازشون بخره ...دیروز قبل ظهر ماشین یه قیمتی بود ...عصر یه قیمتی ..اخر وقت هم که اصلا نمی فروختن ...تو این حال و روز هم یه عده تازه اومدن دنبال خرید ماشین می گردن..اکثریت خریدارای این ماشینا چه توبورس چه خارج از بورس دنبال سواری گرفتن و استفاده نیستن ...یه بار که برا سرویس گذرشون به نمایندگی بیفته پوستشون رو می کنن ..

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

سقف مثلث با حجم بالایی شکست و امروز بهش پولبک زده
                      به نظر میاد بازیگر این سهم خیلی تکنیکالی صف خرید امروز را عرضه کرد تا پولبک کامل گردد

پولبک سهم کامل شده است
                      باید بره سمت صف خرید
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

کاهش موقعیت‌های باز در نماد طخود1205 از 899 هزار به 839 هزار
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

موقعیت های باز در حال نوسان است
                          به نظر میاد صادر کننده این اختیار سعی داره با خرید و فروش در همون قیمتی که اختیار ها را صادر کرده مجدد بخره تا این موقعیت ها بسته بشه و ایشون از گندیکه زده فارغ بشه
                          ولی تازه پای خریدار حقوقی باز شده
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

در مورد اختیار خرید و فروش ها نمودار اصلا معنی نداره! اگر هم میخواهید بررسی اش کنید باید خود سهم رو بررسی کنید
                            آپشن ها نمی توانند مستقل باشند! و با هر درصد سهم چندین برابر تغییر می کنند
                            الان همین طخود رو که نمودارش رو گذاشتید فکر کنم البته، ببینید خود خودرو تو چند روز گذشته حتی کاهشی هم نبوده ولی ببینید چی سر طخود اومده!
                            دوستان این کندل را میتونید برگشتی حساب کنید؟؟

نمودارها فارغ از اسم و رسم و فقط به واسطه نمودار بودن قابل بررسی هستند
                            کندل ها هم قابل بررسی هستند
                            طخود1205 کندول ستاره صبحگاهی ثبت کرده بود و از اون 3 روز یپش تا الان 30 درصد بازدهی ثبت کرده
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

مجدد کاهش داشته و به 820 هزار رسید
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

بانک مرکزی پیگیر تغییر نرخ سود بانکی در شورای پول

صالح آبادی:
                                ?در بیش از ۹۰ کشور دنیا طی ماه های گذشته اصلاح نرخ سود بانکی انجام شد؛ روسیه نرخ بهره را یک شبه دوبرابر کرد و به ۲۰ درصد رساند. در آمریکا هم نرخ بهره به بیش از ۴ درصد رسید.

?در ایران به این مقوله به عنوان ابزار سیاست پولی نگاه نشده و باید اصلاح شود؛ از سال ۹۹ دیگر اصلاحاتی در خصوص نرخ سود انجام نشده . باید حتما اژ این ابزار استفاده کنیم که منوط به تایید شورای پول و اعتبار است که در حال پیگیری و بررسی ان هستیم.
                                ..

?بانک‌ها با فروش سهام، نقدینگی خود را تامین می‌کنند

رییس کل بانک مرکزی:

?افزایش سرمایه بانک‌ها منجر به افزایش نرخ رشد نقدینگی و پایه پولی نخواهد شد.

?زیرا دولت قرار است به بانک‌ها سهام بدهد و این موضوع در قانون بودجه ۱۴۰۱ تصویب شده است.

?بنابراین بانک‌ها با فروش سهام خود در بازار می‌توانند نقدینگی خود را تامین کنند.

@BourseNews
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X