کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شنبه احتمالا اکثر سهام 7 درصدی مثبت و نزدیک صف خرید و سهام 5 درصد صف خرید را تجربه میکنن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
در این تاپیک تلاش زیادی شد تا در این مدت جو منفی داده بشه!
چه درخصوص احتمال لغو عرضه خودرو در بورس کالا و چه بحث افزایش نرخ سود سپرده و یا استیضاح وزیر و... ولی مطابق معمول برعکس شد! بماند حرفهای ضدو نقیض درمورد سهام به اصطلاح دلاری و غیردلاری! بنا به چینش سبد!
بنا به سابقه و سیگنال های معکوس! امیدوارم اینبار درمورد بازار شنبه مطابق اکثر مواقع نباشد! چون وقتی حرفی توسط این فرد گفته میشود احتمال برعکس شدنش زیاد است! من که فول سهمم ولی با دیدن این مطلب تن و بدنم لرزید( مزاح)
اما در کل بازار برای کسی که سبد خوب داشته باشد و صبوری کند جای نگرانی نیست و نباید اسیر دست جوسازان شد.
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
.....
نمیدونم چرا این پارازیتهایی که میان تو این تاپیک از نوشته های ما ابراز بی میلی میکنن و تخریب چی هستن هنوزم بعد از سالها در حال خواندن و دنبال کردن مطالب بنده هستن
اگر تاپیک مفید نیست چرا میخونی
اگر هست چرا حرف مفت میزنی
واقعا متاسفم برای کسی که ادای علم و فهمش میشه ولی هنوز یاد نگرفته پاچه گیری نکنه
بنده خدا اگر مطالب تاپیک بد هست نخون
اگر سواد داری زیر امضا من بخون تا بفهمی که چی گفتم
واقعا حوصله کل کل با آدم های متوهم ندارم
بعضی ها توهم دارن بهتره اصلاح بشن
جناب عقل و شعور دیگه نوشته های بنده را نخون
هرچند معلومه که نمیتونی تاپیک مارو دنبال نکنی
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
شنبه احتمالا اکثر سهام 7 درصدی مثبت و نزدیک صف خرید و سهام 5 درصد صف خرید را تجربه میکنن
با استپ دلار و تعویض رئیس بانک مرکزی و صحبتهایش در مورد دلار 28500 شاید شنبه به این خوبی که گفتم نباشه ولی واقعیت اینکه کل بازار بورس خیلی عقب تر از بقیه بازارهاست
با شل شدن دلار ممکنه شنبه فرصتهای خرید خوبی ایجاد بشه
من هنوزم روی سهام دلاری میمونم و سعی میکنم باقی مانده نقدینگی را هم به سهام دلاری تبدیل کنم
خدا خواست و ما توانستیم
شبندر سقف تاریخی سال 1399 را شکسته است
شپنا 30 درصد پایین تر از سقف تاریخی سال 99 است
شبریز 20 درصد پایین تر از سقف تاریخی سال99 است
شراز سقف تاریخی سال 99 خودش را شکسته
شاوان سقف تاریخی سال 99 را شکسته شتران 51 درصد پایین تر از سقف تاریخی سال 99 است
.....
به نظر میاد شتران هنوز راه زیادی داره تا به بقیه گروهش برسه
خدا خواست و ما توانستیم
با استپ دلار و تعویض رئیس بانک مرکزی و صحبتهایش در مورد دلار 28500 شاید شنبه به این خوبی که گفتم نباشه ولی واقعیت اینکه کل بازار بورس خیلی عقب تر از بقیه بازارهاست
با شل شدن دلار ممکنه شنبه فرصتهای خرید خوبی ایجاد بشه
من هنوزم روی سهام دلاری میمونم و سعی میکنم باقی مانده نقدینگی را هم به سهام دلاری تبدیل کنم
ولی ریالی های تولید کننده و گرانفروشنده و ارزان تامیین کننده مواد اولیه مثل خودرویی ها جای بررسی بیشتری با این تصمیم یه شبه بانک مرکزی دارند
شبندر سقف تاریخی سال 1399 را شکسته است
شپنا 30 درصد پایین تر از سقف تاریخی سال 99 است
شبریز 20 درصد پایین تر از سقف تاریخی سال99 است
شراز سقف تاریخی سال 99 خودش را شکسته
شاوان سقف تاریخی سال 99 را شکسته شتران 51 درصد پایین تر از سقف تاریخی سال 99 است
.....
به نظر میاد شتران هنوز راه زیادی داره تا به بقیه گروهش برسه
ه نظر من اینطور نیست که تثبیت دلار نیمایی باعث کاهش تقاضای سهام دلاری و افزایش ریالی شود ، چرا که از ابتدا هم پتروشیمی ها حول و حوش همان دلار فرزینی ، دلارشان را میفروختند این هجوم مردم و ایجاد صف در اکثر سهامها بیشتر به خاطر حفظ ارزش پول شان است به ۲ دلیل
اول اینکه سهام از کلیه بازارها بسیار عقب هست
دوم اینکه افراد بسیاری هستند که قدرت خرید ماشین و خانه را ندارندو سکه هم حباب بسیار بالایی دارد
این چند سهم دلاری و ریالی هم که نام بردید مثل شراز و شاوان و.... به نظرم بستگی به عملکردشان معامله میشود نه اینکه سقف را زده یا نزده
به نظرم همین چند سهم بهترین عملکرد و پایین ترین p/e را هم در کل بازار دارند و مناسب خرید بخصوص شراز که ۲ طرح توسعه دارد که در آینده نزدیک به بهره برداری میرسد
ه نظر من اینطور نیست که تثبیت دلار نیمایی باعث کاهش تقاضای سهام دلاری و افزایش ریالی شود ، چرا که از ابتدا هم پتروشیمی ها حول و حوش همان دلار فرزینی ، دلارشان را میفروختند این هجوم مردم و ایجاد صف در اکثر سهامها بیشتر به خاطر حفظ ارزش پول شان است به ۲ دلیل
اول اینکه سهام از کلیه بازارها بسیار عقب هست
دوم اینکه افراد بسیاری هستند که قدرت خرید ماشین و خانه را ندارندو سکه هم حباب بسیار بالایی دارد
این چند سهم دلاری و ریالی هم که نام بردید مثل شراز و شاوان و.... به نظرم بستگی به عملکردشان معامله میشود نه اینکه سقف را زده یا نزده
به نظرم همین چند سهم بهترین عملکرد و پایین ترین p/e را هم در کل بازار دارند و مناسب خرید بخصوص شراز که ۲ طرح توسعه دارد که در آینده نزدیک به بهره برداری میرسد
منظور بنده این نیست که چون سقف شکسته اند باید اصلاح انجام بدن خیر بلکه اینها تازه شروع کردن و وارد فضای جدیدی شدن که باید سقفهای جدید بسازن
اما پالایشی هایی که زیر سقف سال 99 هستن هم به زودی سقف اون سال را پس میگیرن
خدا خواست و ما توانستیم
فخوز
برگشت داخل کانال بعد از شکست روند نزولی در 319 تومان به سمت فتح سقف تاریخی خودشو حرکت خواهد کرد
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
شستا
من این سناریو براش میبینم هرچند الان خیلی بلند پروازانه به نظر میرسه
ولی اگر قرار باشه شاخص کل سقف خودش پس بگیره و در جایی که اکثر شاخص سازها هم دارن سقف های تاریخی خودشون پس میگیرن پس نزدیک شدن شستا به سقف تاریخی هم محتمل است
خدا خواست و ما توانستیم
ولی ریالی های تولید کننده و گرانفروشنده و ارزان تامیین کننده مواد اولیه مثل خودرویی ها جای بررسی بیشتری با این تصمیم یه شبه بانک مرکزی دارند
خودرو و خساپا و شاخص گروه خودرویی از شر واگرایی منفی خلاص شدن از اینجا به بعد وارد فضای بهتری میشن که میتونن به سمت سقف های تاریخی حرکت کنن ولی اینکه چقدر از این مسیر بتونن بالا بیان را باید مجدد بررسی کرد
هر دو تا دارن به سقف کانال 2 ساله نزدیک میشن اگر انشالله اینجا کم نیارن و سقف بشکنن سیگنال قوی برای خریداران صادر میشه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر