تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3751

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
    بنظرم دولت بشدت از رونق بورس میترسه و سرعت گیرهای شدیدی میزاره
    وقتی ..بورس رو قمارخانه ..و منشا تورم میدونن ...و یه عده ابله هم به نام اقتصاد دان این تخم لق رو تودهن دولتی هاانداختن ...باید انتظار هرچیزی رو ازینا داشت

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3751

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      متاسفانه این سود زیادی هست برای کسانی که ریسک گریز هستن
      من فقط ماندم ...این سود پرداختی به سپرده ها از محل دیگری غیر از چاپ پول قابل پرداخت هست ؟؟؟

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
        من فقط ماندم ...این سود پرداختی به سپرده ها از محل دیگری غیر از چاپ پول قابل پرداخت هست ؟؟؟
        پول چاپ میکنن سودی ایجاد نمیشه
        از اون طرف تمام کارخانجات کشور که تسهیلات سنگین میگرفتن با مشکلات جدی مواجه میشن
        الان اکثر شرکت‌های تولیدی که صادرات ندارن بدون تسهیلات نمیتونن دوام بیارن حالا وقتی نرخ سود به این شددت بالا میره یعنی اگر سودی هم بسازن باید دو دستی تقدیم بانک‌ها کنن
        این افزایش نرخ سود ظاهرا اینبار براش سقف مشخصی در نظر نگرفتن و این یعنی بانک‌ها برای جذب نقدینگی ممکنه تا اعداد بالاتر از 30 درصد هم رقابت کنن
        تسهیلات بانکی که چند ماهی قفل شده بود. و پرداخت نمیشد از امروز دوباره با نرخ سودهای جدید قابل پرداخت شده
        این بازی افزایش‌ سود بانکی و تولید در کشور یه بازی باخت باخت برای بخش تولید و اقتصاد و بانکداری در کشور خواهد بود
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

در مورد وسدید چرایی اینکه بعد از رشد 2 برابری بازم خریدار قوی سهمو میخره مطرح میشه
          جواب را باید در ابطال 30 سال مجامع قبلی فراب و بازپس گیری سود مجامع گذشته به قیمت روز بررسی کرد
          اگر تونستی این سود حساب کنی میفهمی چرا خریدار وسدید مشتاقانه سهم میخره
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

این همه پدرسوخته بازی تو وسدید نوبره

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

یه مقداری سهام دلاری سبک کردم تا اگر زدن زیر صف فروش وسدید اضافه کنم
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

خرید از صف فروش وسدید
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

مرحله دوم خریدم از صف فروش دوم وسدید جمع میکنم
                  صف فروش اول 50 میلیون بود
                  صف فروش دوم تا اینجا 20 میلیون شده
                  بینیم تهش چقدر فروشنده میاد
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 40,200 معامله شد✅
                    نمیتونن دلار زیر 40 تومان حتی یک روز نگه دارن
                    بعد سهامدار سهام دلاری فکر میکنه قراره دلار بشه 1000 تومان میپره تو صف فروش
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

عجب بالا و پایین داره دنیا
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

امروز که بازار تمام شد و رفت
                        ولی واقعا در مورد اینکه چرا سهام دار هستید کمی فکر کنید
                        نه به پریدن پشت صفهای خرید و نه به نشستن توی صفهای فروش
                        واقعا کمی برای سرمایه های خودتون ارزش قائل بشید
                        باور کنید دلار که رفت بالا تمام اجناس رفتن بالا و چیزی ارزان نشد
                        ولی دلار که رفت بالا سهام فقط رفت پایین و پایین تر
                        و تا چند روزی رفت بالا باز مجدد نفله شد و رفت پایین
                        کالا سهامدار داره ضرر مرکب به خودش میزنه
                        هم از بابت کاهش ارزش سهامش و هم از بابت گران شدن تمام اقلام موجود در کشور از دلار وطلا و زمین و ماشین و شیر وگوشت و.....
                        فقط سهام در این بین در حال کاهش است
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• bahramkhaliran
                          عضو جدید
                          • Sep 2020
                          • 812

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                          امروز که بازار تمام شد و رفت
                          ولی واقعا در مورد اینکه چرا سهام دار هستید کمی فکر کنید
                          نه به پریدن پشت صفهای خرید و نه به نشستن توی صفهای فروش
                          واقعا کمی برای سرمایه های خودتون ارزش قائل بشید
                          باور کنید دلار که رفت بالا تمام اجناس رفتن بالا و چیزی ارزان نشد
                          ولی دلار که رفت بالا سهام فقط رفت پایین و پایین تر
                          و تا چند روزی رفت بالا باز مجدد نفله شد و رفت پایین
                          کالا سهامدار داره ضرر مرکب به خودش میزنه
                          هم از بابت کاهش ارزش سهامش و هم از بابت گران شدن تمام اقلام موجود در کشور از دلار وطلا و زمین و ماشین و شیر وگوشت و.....
                          فقط سهام در این بین در حال کاهش است
                          سلام
                          خواهشن به جای این حرفهای مزخرف دلایل ریزبورس رابگویید!
                          چراخانه زمانیکه گران می شودقیمتش پایین نمی آید!؟
                          ولی بورس باتوجه به بی ارزش شدن پول بعدازرشد خوبی که درسال99داشت سقوط کرد!؟
                          فقط حرفهایی میزنید که دیگران رافریب دهیدوجیب زنی کنید!
                          و...

نظر

• TARGET
                            عضو فعال
                            • Nov 2014
                            • 2282

اخطار بانک مرکزی به بانک‌ها؛ به نرخ سود پایبند باشید

سه شنبه ، ۱۳ دی ۱۴۰۱-۱۲:۴۳

در پی گزارش ها مبنی بر افزایش نرخ سود در بانک‌ها، بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی با تاکید بر لزوم پایبندی بانکها در خصوص نرخ مصوب سپرده های بانکی از اعمال اقدمات تنبیهی و انتظامی برای بانک ها و موسسات اعتباری متخلف خبر داد. بعد از ابلاغ مجوز انتشار اوراق گواهی سپرده با سود 23 درصدی، برخی بانک‌ها به خصوص بانک‌های دولتی نرخ سود سپرده‌های بانکی را افزایش دادند. مشاهدات نشان می‌دهد نرخ سود سپرده در بانک‌های دولتی هم اکنون تا 25 درصد هم افزایش یافته است.
                            گفتنی است نرخ سود تسهیلات بانکی نیز در شعب بانک‌های دولتی و خصوصی افزایش یافته و به حدود 24-25 درصد رسیده است! برخی از بانک‌های خصوصی هنگام پرداخت تسهیلات، نرخ سود را به مشتریان 24 درصد اعلام می‌کنند. این نرخ پیش از این 18 درصد بود.

بانک مرکزی در واکنش به اقدام بانک‌ها مبنی بر افزایش نرخ سود با صدور بخشنامه‌ای به شبکه بانکی به بانک های متخلف اخطار داد و تاکید کرد: به رغم تأکیدات این بانک مبنی بر لزوم رعایت نرخ‌سودهای بانکی، حسب بازرسی‌های انجام شده و همچنین گزارش‌های واصله، برخی از بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، همچنان با توسل به روش‌ها و شیوه‌های مختلف، از نرخ‌های سود مصوب این بانک تخطی می کنند.
                            ادامه روند نقض ضوابط ابلاغی در خصوص نرخ­های سود یادشده بدون توجه به پیامدهای آن، ضمن افزایش بهای تمام شده پول در شبکه بانکی کشور، موجبات تضییع حقوق سایر ذینفعان و همچنین تهدید ثبات، سلامت و استحکام مالی بانک­ها و مؤسسات اعتباری را فراهم می­آورد.
                            از این­رو ضمن ابلاغ اخطار و تذکر به بانک­ها و مؤسسات اعتباری ناقض نرخ­های سود موصوف و برخورد با آن‌ها از طریق هیأت انتظامی بانک‌ها، اقدامات زیر نیز در خصوص بانک‌ها و مؤسسات اعتباری متخلف در دستور کار این بانک قرار می‌گیرد:
                            - تعطیلی یا غیر فعال نمودن شناسه اختصاصی شعب متخلف؛
                            - مدنظر قرار دادن تخلفات مذکور به عنوان تخلفات حایز اهمیت در تصمیم‌گیری‌ برای صدور تأییدیه صلاحیت مدیران بانک‌ها و مؤسسات اعتباری؛
                            - بازنگری در حدود رشد مجاز مقرر در ضوابط ناظر بر کنترل مقداری ترازنامه؛
                            - بازنگری در تعداد شعبه و باجه؛
                            - مدنظر قرار دادن تخلفات موصوف

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

......
                              خواستم جواب توهین بدم ولی دیدم واقعا بعضی ها لیاقت ندارن حتی جواب بدی. ادب و تربیت چیز خوبی است ولی بعضی ها ازش بهره ای نبردن
                              یه خسته نباشید به پدر مادر اینها باید گفت
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 40,400 فروشنده?
                                ....
                                دوستانی که با منفی دلار میرن صف فروش
                                باید بفهمند که دلار را نمیتونن پایین نگه دارن
                                دلار مثل کش تنبان شده تا ولش میکنن میاد روی 40 تومان
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X