تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

منفی بازار داره کم میشه
    این سقفی که ملت امروز بخاطرش فروختن شکسته میشه
    من امروز را فرصت فروش نمیبینم و شخصا در لیدر بازار یعنی شستا خریدارم
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
      ستاره دار (1)
      • Apr 2020
      • 1034

جناب تمام شستا جزو سهام ریالی هستش یا دلاری چون تو زیر مجموعه هاش سهام دلاری هم هستن
      بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
        جناب تمام شستا جزو سهام ریالی هستش یا دلاری چون تو زیر مجموعه هاش سهام دلاری هم هستن
        هم ریالی هم دلاری
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

رونمایی از قطورترین لوله فولادی جهان با قطر بیش از ۳متر

در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی صورت گرفت
          در هجدهمین نمایشگاه نفت ، گاز و پتروشیمی با حضور مسوولان وزارت نفت از قطورترین لوله فولادی جهان که توسط گروه صنعتی سدید ساخته شده، رونمایی شد. به گزارش روابط عمومی گروه صنعتی سدید، در سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی قطورترین لوله فولادی اسپیرال جهان که از سوی لوله و تجهیزات سدید وابسته به گروه صنعتی سدید ساخته شده در این نمایشگاه رونمایی شد. این لوله فولادی با قطر داخلی ۳هزار و ۲۰ میلیمتر از جنس ورق فولادی ۵۲TS توسط تلاشگران و کارگران شرکت لوله و تجهیزات سدید برای مصارف پالایشگاهی و خطوط انتقال سیالات ساخته شده است. گروه صنعتی سدید با داشتن دو لوله‌ساز قطور فولادی در تهران و ماهشهر از بزرگ‌ترین لوله‌سازان جهان به شمار می‌آید. تولید لوله قطور بیش از سه متر تا ضخامت ۴/۲۵ میلیمتر کاملا بومی شده و تولید ملی است و از افتخارات کشور ماست که به‌رغم تحریم‌های پی‌در‌پی توانسته کشور را از واردات این‌گونه محصولات بی‌نیاز کند. شایان ذکر است توسط لوله‌سازی ماهشهر وابسته به همین گروه لوله‌های گاز ترش ۳۲ اینچی نیز تولید می‌شود که می‌تواند سالانه از خروج میلیون‌ها دلار ارز از کشور ممانعت به عمل آورد.
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

شستا

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

کاری به سهام ریالی نداریم ولی با قیمت دلار 40 هزار تومان سهام دلاری هیچ راهی ندارن جز اینکه سقفهای جدید بسازن
              بگردید ببینید کدوم ها سقف سال 99 را پس نگرفتن که سود ساز هستن و یا با اون خیلی فاصله دارن که هم سود سازی عملیاتی کردن هم سود خوبی تقسیم میکنن اونها را انتخاب کنید.
              تا فصل مجامع نگه داری کنید حتما بیشترین بازدهی در بین تمام بازارها را خواهید داشت
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• خوش نیت
                عضو عادی
                • May 2013
                • 237

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                کاری به سهام ریالی نداریم ولی با قیمت دلار 40 هزار تومان سهام دلاری هیچ راهی ندارن جز اینکه سقفهای جدید بسازن
                بگردید ببینید کدوم ها سقف سال 99 را پس نگرفتن که سود ساز هستن و یا با اون خیلی فاصله دارن که هم سود سازی عملیاتی کردن هم سود خوبی تقسیم میکنن اونها را انتخاب کنید.
                تا فصل مجامع نگه داری کنید حتما بیشترین بازدهی در بین تمام بازارها را خواهید داشت
                سلام وعرض ادب

اولینش قطعا شلرد هست

نظر

• سهامدار خرد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 2323

شلرد چنددرصد تفسیم دارد؟

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

قیمت های امروز بورس کالا ترکونده
                    الان دیگه همه را دارن مطمئن میکن که بورس کالا مسول گرانی خودرو در کشور است و این خطرناکه
                    داره کم کم زمزمه های خروج خودرو از بورس کالا شروع میشه
                    مافیا خودرو داره تلاش میکنه با سفته بازی و گران کردن خودرو در بورس کالا زمینه خروج خودرو از بورس کالا مهیا کنه
                    یکماه پیش بنده این مطلب اعلام کردم
                    ولی متاسفانه یک کابر مجهول و حال در این تاپیک و جاهای دیگه با متهم کردن بنده به تخریب گروه خودرویی فرا فکنی کرد و اعلام اینکه من دارم سهامدار تازه وارد را گمراه میکنم حرفهایی زده که شایسته خودش بود
                    در حالی که بنده از نزدیک شاهد لابی گری برای خودرو بودم و فقط دیده های خودم منتشر کرد اما نمیتونستم و نمیتونم از اشخاص و مکان‌ها اسمی ببرم
                    حالا بعد از یکماه.....
                    زمزمه ها داره بلندتر میشه

طاهری: عرضه خودرو در بورس خلاف قانون است

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس:
                    ?هرکس می‌تواند کالاهایش را در بورس کالا بفروشد اما خودرو کالایی انحصاری است. با عرضه خودرو در بورس کالا مخالف هستم و این روش خلاف قانون است.
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• vion
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 825

ولی متاسفانه یک کابر مجهول و حال در این تاپیک و جاهای دیگه با متهم کردن بنده به تخریب گروه خودرویی فرا فکنی کرد و اعلام اینکه من دارم سهامدار تازه وارد را گمراه میکنم حرفهایی زده که شایسته خودش بود
                      در حالی که بنده از نزدیک شاهد لابی گری برای خودرو بودم و فقط دیده های خودم منتشر کرد اما نمیتونستم و نمیتونم از اشخاص و مکان‌ها اسمی ببرم
                      حالا بعد از یکماه.....

?هرکس می‌تواند کالاهایش را در بورس کالا بفروشد اما خودرو کالایی انحصاری است. با عرضه خودرو در بورس کالا مخالف هستم و این روش خلاف قانون است.
                      درود
                      میفرمایید برای رضایت خاطر دلالان قرار است خودرو سازها همیشه زیان ده باقی بمونن؟

نظر

• Zigurat
                        ستاره دار(2)
                        • Jan 2016
                        • 110

حالا بعد از یکماه.....

تو این مملکت چه خبره?

? رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس: سازوکار بورس، راه حل بهبود بازار خودرو است/ حذف تقاضای سرمایه ای با عرضه خودرو در بورس

طاهری، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس دیشب:
                        ?️یکی از ابزارهای بهبود شرایط بازار خودرو، عرضه در بورس کالاست.
                        ?پیشنهاد ما این است که عرضه خودرو در بورس کالا از خودروهای گران قیمت شروع شود که نخستین مزیت این اقدام، تک نرخی شدن قیمت‌هاست.
                        ?زمانی که قیمت خودرو تک نرخی شود، تقاضای سرمایه ای از بین می‌رود و به مرور با حذف تقاضای سرمایه ای، قیمت ها کاهشی می‌شود.

#خبر_ويژه
                        @khabare_vije

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                          درود
                          میفرمایید برای رضایت خاطر دلالان قرار است خودرو سازها همیشه زیان ده باقی بمونن؟
                          باید یه اجماع ملی ایجاد بشه و دست دلال از خودرو کوتاه بشه
                          دلال کسی نیست جز خودشون
                          مشکل شرکت‌های خودرویی بیشتر مدیریت غلط است و دزدی های بی انتها
                          انشالله به زودی این بساط جمع میشه
                          و در نهایت زور مافیا به اجماع ملی نخواهد رسید
                          قیمت خودروها متعادل و بساط قرعه کشی کامل جمع خواهد شد
                          در نهایت مافیا زورش به عرضه خودرو در بورس کالا نخواهد رسید و این روال عرضه در بورس کالا بعد از بالا و پایین های زیاد کامل در بورس انجام خواهد شد
                          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2023/01/13, 13:47.
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

خودرو با ورود شورای رقابت رسماً گران می‌شود؟

?فروش خودرو در بورس کالا که مدتی است در کش و قوس نظر موافقان و مخالفان قرار دارد، با مصوبه اخیر شورای رقابت برای ورود به تعیین دستورالعمل قیمت گذاری خودرو که ظاهرا تحت فشار ۱۱ نماینده مجلس و سازمان بازرسی کل کشور انجام شده، وارد چالش جدید شده است.
                              ?در حالی که قیمت کارخانه ای خودرو طی سال جاری تغییر نداشته است، و خودروسازان به بهانه افزایش هزینه ها و تورم برای افزایش قیمت وزارت صمت را تحت فشار گذاشته اند، وزارت صمت به ناچار برای اینکه زیر بار افزایش قیمت خودرو نرود، و از طرفی بخشی از زیان انباشته خودروسازان را جبران کند، موافقت کرد که تا سقف ۳۰ درصد خودروها در بورس کالا با قیمتی بالاتر از قیمت کارخانه و پایین تر از قیمت بازار عرضه شود و ۷۰ درصد مابقی هم به شیوه قرعه کشی و با قیمت کارخانه فروش رود.
                              ?حال با ورود شورای رقابت برای تعیین دستورالعمل جدید قیمت‌گذاری خودرو احتمالا باید منتظر افزایش رسمی قیمت انواع خودرو در کارخانه باشیم.
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• vion
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 825

باید یه اجماع ملی ایجاد بشه و دست دلال از خودرو کوتاه بشه
                                دلال کسی نیست جز خودشون
                                مشکل شرکت‌های خودرویی بیشتر مدیریت غلط است و دزدی های بی انتها
                                انشالله به زودی این بساط جمع میشه
                                و در نهایت زور مافیا به اجماع ملی نخواهد رسید
                                قیمت خودروها متعادل و بساط قرعه کشی کامل جمع خواهد شد
                                در نهایت مافیا زورش به عرضه خودرو در بورس کالا نخواهد رسید و این روال عرضه در بورس کالا بعد از بالا و پایین های زیاد کامل در بورس انجام خواهد شد
                                در هر حال هیچ بنگاه اقتصادی نمبتواند برای همیشه زیان تولید کند.یا باید رویه ها را اصلاح و سود ساز شود یا ان که ورشکستگی و تعطیل کردن فعالیت را بپذیرد.تصور میکنم اراده دولت و نظام بر سود سازی صنعت خودرو در کنار خصوصی سازی و تنوع تولید و افزایش کیفیت خودرو هاست.
                                در سال های ۸۳ تا ۹۲ که شاکله اصلی توسعه صنعت فولاد و سنگ اهن رقم خورد بارها شاهد اخباری مبنی بر افزایش بهره مالکانه معادن بودیم و در اثر این اخبار بازار بورس نوساناتی در اثر این اخبار داشت.
                                قطعا خودرو سازها با تدابیری از زیان خارج خواهند شد و خصوصی سازی در این صنعت قطعی است
                                ارادت

نظر

در حال کار...
                                X