تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
-
-
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
کد خبر: ۷۱۲۱۸۸تاریخ انتشار: ۳۱ : ۱۸ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱
اقتصاد >> داخلیپ
محسنی بندپی، نماینده مجلس: احتمالا هفتههای آینده افزایش قیمت برق را خواهیم داشت / تا کی باید دست دولت در جیب مردم باشد؟ / در شرایط اقتصادی فعلی بیش از این مردم را نگرا عنوان
موضوع افشاء: تغيير بيش از 10 درصد در نرخ خريد مواد اوليه / خدمات - گروه الف
تاريخ اعلام تغيير قيمت ها 1401/11/03
تاريخ مؤثر اعمال تغيير قيمت ها 1401/01/01
مرجع تغيير قيمت ها وزارت نیرو - شرکت مدیریت شبکه برق - مصوبه هیات وزیران
تغييرات
نوع مواد اولیه/خدمات گاز طبیعی بر مبنای متر مکعب و فرآورده نفتی گازوئیل بر مبنای لیتر
قيمت قبلي 100 ريال
قيمت جديد 250 ريال
مشخصات مواد/خدمات
مبلغ كل خدمات/ مواد خربداري شده در سال مالی قبل 217,734 میلیون ریال
نسبت بهاي تمام شده خدمات/ مواد به كل بهاي تمام شده خدمات/ مواد شركت در سال مالی قبل 10 درصد
شرح احتراماً، اطلاعیه شماره ۱۷۱۷ مورخ ۲/۱۱/۱۴۰۱ شرکت مدیریت شبکه برق ایران و ضمایم آن به پیوست ایفاد می گردد. مطابق با تصویب نامه هیات محترم وزیران به شماره 124518/ت/60009 مورخ 16/7/1400 با موضوع آیین نامه اجرایی تبصره (14) ماده واحده قانون بودجه سال 1401 کل کشور، کلیه نیروگاههای مقیاس کوچک و بزرگ که تمامی برق خود را به شبکه سراسری برق تحویل می دهند مکلفند به ازای هر لیتر فراورده های نفتی و هر مترمکعب گاز طبیعی تحویلی 250 ریال با احتساب عوارض و مالیات بر ارزش افزوده به صورت نقدی بابت صورتحسابهای صادره توسط شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی و ملی گاز ایران پرداخت نمایند. لازم به توضیح است که این مبلغ در انتهای سال توسط شرکت مدیریت شبکه برق ایران از صورتحسابهای نیروگاهها کسر می گردد. تغییر نرخ سوخت در بازار رقابتی می تواند منجر به افزایش هزینه های نیروگاه سیکل ترکیبی جهرم تا مبلغ حدودی 288 میلیارد ریالی در سال مالی مورد اشاره گردد. همچنین هزینه سوخت در بازار رقابتی متاثر از عواملی مانند عرضه و تقاضا توسط تمامی شرکت کنندگان در بازار برق و شرایط خاص عرضه و فروش برق در بازار است.
ن نکنید
نظر
-
در اصل توسط m.mola پست شده است View Postبا سلام جناب تمام ممنون میشم نظرتون رو در مورد سهم فاذر و تارگت کوتاه مدتش بفرمایید
به نظر میاد سقف تاریخی خودش میزنه
ولی اگر نتونست سقف بزنه احتیاط باید کردخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
اگر بازی کدبه کد سهم تمام شده باشه میتونه یکی از سهامهایی با رشد شارپ باشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
وسدید فرصت خرید داده
امروز استفاده کردیم برای اضافه کردنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postوسدید فرصت خرید داده
امروز استفاده کردیم برای اضافه کردن
تمام عزیز ، لطفا یک تحلیل جدید در مورد وسدید بفرمایید
باتشکر[COLOR=#ff0000][B]مرکز اُتیسم فریحا[/B] [/COLOR]/:.Heart.:/، [COLOR=#b22222]تنها [/COLOR]مرکز مجوز دار غربالگری اختلال طیف اتیسم مجوزدار شهر تهران ، غربالگری ، ارزیابی و تشخیص بصورت [COLOR=#ff0000][B]رایگان[/B][/COLOR]/.:blinksmiley.://:.Heart.:/
نظر
نظر