کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دلار سلیمانیه فردایی ⏳ 53,850 فروش ?
معلوم نیست چرا دلار سلیمانیه اینقدر با دلار تهران اختلاف قیمت داره
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام
امروزفروش های چندروز قبل را به حساب وکالتیم انتقال دادم برای ثبت نام خودرو وارداتی ....
کارگزارم موافق نبود
میگفت بازدهی بورس تو یکی دوماه آینده از این ماشین که معلوم نیست چی هست و کی میدن و چند میدن بهتره
دوستان نظرشون چیه ؟؟؟
سلام
امروزفروش های چندروز قبل را به حساب وکالتیم انتقال دادم برای ثبت نام خودرو وارداتی ....
کارگزارم موافق نبود
میگفت بازدهی بورس تو یکی دوماه آینده از این ماشین که معلوم نیست چی هست و کی میدن و چند میدن بهتره
دوستان نظرشون چیه ؟؟؟
سلام
کارگزارم موافق نبود
دوستان نظرشون چیه ؟؟؟
سلام ..من بازدهی بورس رو نمیدونم حقیقت ..ولی این ثبت نام خودرو وارداتی !!!فروش ماهی تو دریاست !!!هیچیش معلوم نیست !!
بدبخت تر از سهام خودرویی سهمی در بازار نداریم که دلار بالا میره این افت میکنه دلار اصلاح میکنه بازم افت میکنه
خیلی این گروه جالب شده
تو نماد خودرو اردر ترس هم میزارن
بارک الله
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اون چیزی که باعث منفی شدن این روزهای خودرو خساپا شده
اخبار ضدو نقیض از معامله در بورس کالا و معاملات بلوکی است
امروز باز شایعه شده بود که دولت میخواد از هفته بعدی 500 هزار خودرو بدون قرعه کشی بفروشه
و گفتن این فروش با افزایش قیمت همراه است
حالا معلوم نیست بورس کالا حذف شده یا نه؟
اون 85% چی شده؟
و این افزایش نرخ چقدر هست؟
...
ممکنه افزایش نرخ اینقدری باشه که خودروسازها به بورس کالا هم نیازی نداشته باشن
یعنی فرضا تارا دستی که قیمت کارخانه بوده 250 میلیون
و در بورس کالا بین 350 تا 460 قیمت خورده را به قیمت میانگین 400 بفروشن اینجوری هم خودروسازها سود ساز میشن و هم بورس کالا جمع میشه
مردم هم در صورتی که واقعا 500 هزار تا خودرو عرضه بشه همه ماشین دار میشن و التهاب بازار میخوابه
خدا خواست و ما توانستیم
قرعه کشی برای عرضه خودرو نداریم و به همه ماشین میدیم
ولی قرعه کشی برای زمان تحویل ماشین داریم
شانس بیاری 3 ماهه و بد شانس باشی 2 ساله بهت ماشین میدیم
....
عجب پدر سوخته بازی در میارن حالا جالب اینجاست که تکلیف خودرو برای سال بعدی مشخص شده و قراره تمام خودروها در بورس کالا عرضه بشن
و این داستان مسخره ثبت نامه خودرو فقط برای این 18 روز باقی مانده از سال است
خدا خواست و ما توانستیم
شنبه به محدوده تراکمی برخورد میکنه
احتمال برگشت سهم زیاده
حد ضرر 290 تومان مد نظر باشد
خدا خواست و ما توانستیم
شاخص گروه خودرو
این نمودار یه روند کاملا صعودی را نشون میده که بعد از شکستن سقف کانال صعودی پولبک را هم تکمیل کرده و میشه از کل گروه خودرویی یک رشد 30% را انتظار داشت
خدا خواست و ما توانستیم
شاخص گروه خودرو
این نمودار یه روند کاملا صعودی را نشون میده که بعد از شکستن سقف کانال صعودی پولبک را هم تکمیل کرده و میشه از کل گروه خودرویی یک رشد 30% را انتظار داشت
ببینیم ناجی بازار میشه شنبه یک حمایت کوچک هم بکنن میتونه بازارنگه داره به نظرم
خدا خواست و ما توانستیم
✅ محمود دودانگه ؛ نائب رییس شورای رقابت: با اعلام قیمت های جدید خودرو ، دوران طلایی خودروسازان آغاز می شود و بازار سرمایه به اتکاء رشد شاخص گروه خودرو ، پرواز می کند
قیمت های جدید خودروها متناسب با شرایط اقتصادی و تورم و سود خودروساز تعیین می شود. دیگر قرار نیست خودروسازان محصولی تولید کنند و پایینتر از قیمت تمام شده و بدون سود منصفانه ، خودرو را عرضه کنند. این یک پیام بسیار مهم است؛ با فرمول جدید شورای رقابت، دوران طلایی خودروسازان آغاز میشود و بازار سرمایه میتواند به اتکای رشد شاخص گروه خودرو پرواز کند
منبع : سایت رسمی مرکز ملی رقابت
.....
البته تو سایتش که من چیزی پیدا نکردم
ولی اگر درست باشه برای گروه خودرویی رویایی میشه
هرچند بدون این خبر هم این هفته باید قیمتها توسط شورای رقابت اعلام بشه
و اخبار ضدو نقیضی از افزایش 40% قیمت کارخانه حکایت داره
خدا خواست و ما توانستیم
✅ محمود دودانگه ؛ نائب رییس شورای رقابت: با اعلام قیمت های جدید خودرو ، دوران طلایی خودروسازان آغاز می شود و بازار سرمایه به اتکاء رشد شاخص گروه خودرو ، پرواز می کند
قیمت های جدید خودروها متناسب با شرایط اقتصادی و تورم و سود خودروساز تعیین می شود. دیگر قرار نیست خودروسازان محصولی تولید کنند و پایینتر از قیمت تمام شده و بدون سود منصفانه ، خودرو را عرضه کنند. این یک پیام بسیار مهم است؛ با فرمول جدید شورای رقابت، دوران طلایی خودروسازان آغاز میشود و بازار سرمایه میتواند به اتکای رشد شاخص گروه خودرو پرواز کند
منبع : سایت رسمی مرکز ملی رقابت
.....
البته تو سایتش که من چیزی پیدا نکردم
ولی اگر درست باشه برای گروه خودرویی رویایی میشه
هرچند بدون این خبر هم این هفته باید قیمتها توسط شورای رقابت اعلام بشه
و اخبار ضدو نقیضی از افزایش 40% قیمت کارخانه حکایت داره
یه سوال ؟؟چرا نایب رییس شورای رقابت در مورد پرواز شاخص اظهار نظر کنه ؟؟؟!!
نظر