کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
به نظر میاد امزوز هر کسی هر سهمی را فروخت از هفته بعدی میتونه توی صف خرید همون سهم مجدد بخره
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
به نظر میاد امروز اول وقت بهترین فرصت برای خرید و شکار سهام خوب بازار باشه
بازار امروز میتونه با منفی شروع و با صفهای خرید و مثبت تمام بشه
امروز در فروش عجله نکنید
خدا خواست و ما توانستیم
شستا
واقعا تکنیکال زیبایی داره
داره پرچم میزنه و همزمان میخواد سقف کانال بشکنه
شنبه این سهم حتما پرعرضه خواهد بود اگر با حجم سنگین 124 تومان رد کنه میتونه یه رشد شارپ داشته باشه
خدا خواست و ما توانستیم
کتوکا
سهم از شر واگرایی منفی در آر اس ای با حجم سنگین خلاص شده
احتمال تشکیل مثلث صعودی با خریدهای سنگین سهامدارن عمده زیاد شده
دوستان ریسک گریز باید صبر کنن تا شنبه سقف مثلث شکسته بشه
به نظر من اگر سهم شنبه سقف مثلث رد کنه راحت میتونه سقف تاریخی خودش در 1750 تومان را در کوتاه مدت لمس کنه و شاید اونم رو به بالا بشکنه
خدا خواست و ما توانستیم
کتوکا
حقیقی 9 درصدی 34 میلیون سهم در محدوده 900 تومان خریده یعنی حدود 2% سهام شرکت در این قیمت از بازار خریده
صندوق prx هم با میانگین 850تا900 تومان 25 میلیون سهم از بازار جمع کرده
و حقیقی بعدی هم 2 میلیون در همین محدوده سهم اضافه کرده
ببنیم سهامداران عمده برای شنبه چه برنامه ای برای سهم دیدن
هنوزم قصد جمع کردن دارن یا میخوان سهمو قفل کنن
خدا خواست و ما توانستیم
انشالله اینبار سقف 2.1 میلیونی شاخص کل شکسته خواهد شد
سعی کنی حداقل 7 روز کاری تا سیزده بدر سال 1402 نوسانگیری نکنید که جا میمونید
روی سهم خوب خوتون بمونید و از این شاخه به اون شاخه نپرید
خدا خواست و ما توانستیم
دوستان پول جدید آمده تو بازار فعلا فقط سهامداری باید کرد
این پول جدید سهام مارو بالا میبره نیازی نیست ما کار خاصی بکنیم
خدا خواست و ما توانستیم
کتوکا
حقیقی 9 درصدی 34 میلیون سهم در محدوده 900 تومان خریده یعنی حدود 2% سهام شرکت در این قیمت از بازار خریده
صندوق prx هم با میانگین 850تا900 تومان 25 میلیون سهم از بازار جمع کرده
و حقیقی بعدی هم 2 میلیون در همین محدوده سهم اضافه کرده
ببنیم سهامداران عمده برای شنبه چه برنامه ای برای سهم دیدن
هنوزم قصد جمع کردن دارن یا میخوان سهمو قفل کنن
کتوکا
سهم از شر واگرایی منفی در آر اس ای با حجم سنگین خلاص شده
احتمال تشکیل مثلث صعودی با خریدهای سنگین سهامدارن عمده زیاد شده
دوستان ریسک گریز باید صبر کنن تا شنبه سقف مثلث شکسته بشه
به نظر من اگر سهم شنبه سقف مثلث رد کنه راحت میتونه سقف تاریخی خودش در 1750 تومان را در کوتاه مدت لمس کنه و شاید اونم رو به بالا بشکنه
تکلیف کتوکا هم امروز مشخص میشه
یا بازیگر خریدش تکمیل شده و از امروز قفل صف خرید میشه و یا اینکه حرکت سهم میره برای بعد از عید.
خدا خواست و ما توانستیم
انشالله اینبار سقف 2.1 میلیونی شاخص کل شکسته خواهد شد
سعی کنی حداقل 7 روز کاری تا سیزده بدر سال 1402 نوسانگیری نکنید که جا میمونید
روی سهم خوب خوتون بمونید و از این شاخه به اون شاخه نپرید
رفتیم سراغ 2.1 میلیون شاخص کل
خدا خواست و ما توانستیم
ما از یکماه پیش سبد خودمون بستیم از شستا و شتران گرفته تا بورس و انرژی3 شکام و تپسی و کتوکا و.... همه و همه عالی هستن
فقط این کتوکا داره کمی اذیت میکنه و بازی در میاره که اونم انشالله درست میشه
به نظر خودم همین کتوکا بیشترین بازدهی سبدم ایجاد میکنه
فعلا فقط سهامداری میکنیم و تغییر در سبد را به هیچ عنوان صلاح نمیبینم نوسانگیری هم مثل زهر مار شیرینی این روزها را تباه خواهد کرد پس ازش پرهیز میکنیم
خدا خواست و ما توانستیم
شستا
واقعا تکنیکال زیبایی داره
داره پرچم میزنه و همزمان میخواد سقف کانال بشکنه
شنبه این سهم حتما پرعرضه خواهد بود اگر با حجم سنگین 124 تومان رد کنه میتونه یه رشد شارپ داشته باشه
با حجم سنگین مقاومت را شکست
رفتیم برای اهداف اعلام شده
خدا خواست و ما توانستیم
نظر