کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
قثابت قفل صف خرید شد
اخابر فرصت خرید در منفی ها داده
فباهنر هم منفی میشه خریدش
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
از منفی های بازار استفاده کنید
امروز هم صفهای خرید خوبی خواهیم دید
خدا خواست و ما توانستیم
همراه در حال صف خرید شدن
در ادامه نوبت اخابر خواهد رسید
بازی این دوتا در جهت قوی شدن پرتفوی اخابر برای تجدید ارزیابی دارایی هاست
خدا خواست و ما توانستیم
شستا
واقعا تکنیکال زیبایی داره
داره پرچم میزنه و همزمان میخواد سقف کانال بشکنه
شنبه این سهم حتما پرعرضه خواهد بود اگر با حجم سنگین 124 تومان رد کنه میتونه یه رشد شارپ داشته باشه
کم کم باید آماده شد برای رسیدن به هدف اولیه در 162 تومان و بعدش سقف تاریخی سهم
این اتفاق میتونه تا نیمه اردیبهشت محقق بشه
خدا خواست و ما توانستیم
درصد رشد سهام بزرگ شاخص ساز طی دوسال گذشته
فولاد 200%
شبندر 400% ?
شپنا 300%?
شتران 300%?
شستا 150%
اخابر 100%✅
فارس 300%?
وبملت 120%
فملی 200%
خودرو 160%
خساپا 100%✅
حکشتی 350%?
وبصادر 100%✅
....
✅ کمترین رشد در سهام بزرگ
?بیشترین رشد در سهام بزرگ
خدا خواست و ما توانستیم
اگر اهل معامله روی سهام بزرگ و شاخص ساز هستید
شاید بهتره باشه کمی از اونهایی که بالای 200% رشد کردن فاصله بگیرید و سبد خودتون با سهامی پرکنید که کمترین رشد را داشتن
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
ارزش مخابرات از 17 میلیارد دلار سال 1389 به حدود 1.4 میلیارد دلار در سال 1402 رسیده
هیچ شرکت بورسی چینی شرایط خاصی ندارد
تقریبا تمام شرکتها بورسی با تجدید ارزیابی طی سالهای گذشته ارزش دلار خودشون را بهبود دادن و در بدترین حالت به 70% ارزش دلاری سال1389 رسیده اند
و تنها شرکتی که تا حال تجدید ارزیابی نداشته و ارزش دلاری اون یک هفدهم 13 سال قبل است اخابر است
به نظر میرسه اخابر هیچ راهی نداره جز اینکه تجدید ارزیابی سنگینی را اعمال نماید
ولی اینکه ارزش زمینهای فراوانی که مخابرات در تمام شهرها و روستاهای کشور داراست چند 100 هزار میلیارد تومان است باید بررسی دقیق شود
املاک مخابرات در بهترین نقاط تمام شهرهای کشور قرار دارد.
خدا خواست و ما توانستیم
ارزش مخابرات از 17 میلیارد دلار سال 1389 به حدود 1.4 میلیارد دلار در سال 1402 رسیده
تقریبا تمام شرکتها بورسی با تجدید ارزیابی طی سالهای گذشته ارزش دلار خودشون را بهبود دادن و در بدترین حالت به 70% ارزش دلاری سال1389 رسیده اند
و تنها شرکتی که تا حال تجدید ارزیابی نداشته و ارزش دلاری اون یک هفدهم 13 سال قبل است اخابر است
ولی اینکه ارزش زمینهای فراوانی که مخابرات در تمام شهرها و روستاهای کشور داراست چند 100 هزار میلیارد تومان است باید بررسی دقیق شود
درود
تجدید دارایی این سهم اگر اتفاق هم بیفته ... بالای3سال فقط کارشناسی زمین ها حداقل طول میکشه
شبیه کفش ملی که بعد گذشت 3سال هنوز نتایج کارشناسی منتشر نشده
تجدید دارایی این سهم اگر اتفاق هم بیفته ... بالای3سال فقط کارشناسی زمین ها حداقل طول میکشه
شبیه کفش ملی که بعد گذشت 3سال هنوز نتایج کارشناسی منتشر نشده
پروسه بلندمدتی است ...
درسته مقدار املاک اخابر اینقدر زیاد هست که لیست کردنش خودش یه کتاب میشه ولی
از سال 1399 شروع شد
اما اون موقع چون بعضی از زمین ها مشکل داشت قرار شد موارد برطرف بشه و طی جلسه ای که قبل عید برگزار شد اعلام شد با حضور صاحب نظران و حقیقی های مطرح و خبره جلسه ای برگزار و بحث تجدید ارزیابی را پیش ببرن
خدا خواست و ما توانستیم
سلام
این شرکت خیلی بزرگ است وگرنه مثل خیلی ازشرکتهای کوچک تصاحبش می کردندوزمینهاووسایل آنرامی فرختند(شرکتهایی که دیگروجود خارجی ندارند)وبه جیب می زدند!
ودرخارج سرمایه گذاری می کردند! حاصل 44سال اسلام ناب امروزه کاملاعیان شده است!
سلام
این شرکت خیلی بزرگ است وگرنه مثل خیلی ازشرکتهای کوچک تصاحبش می کردندوزمینهاووسایل آنرامی فرختند(شرکتهایی که دیگروجود خارجی ندارند)وبه جیب می زدند!
سلام و درود
دیگه الان در بازار شرکت با سرمایه 6همت خیلی بزرگ نیست
الان تو همین بازار دارن سهام با سرمایه 2 همت را پروژه میکنن
خوب 6 همت هم چندان فاصله ای با 2 همت نداره
اگر به زودی اخابر را وارد پروسه تجدید ارزیابی نکنن 4 تا از بساز بفروش های تهران میان دو تا برج میفروشن میان تمام سهام اخابر میخرن و بعدش با تصاحب زمینهای با ارزش اخابر میرن 100 تا برج بزرگتر میسازن
اخابر الان شده لقمه آماده برای کسی که بخواد حسابی املاک این شرکت تصاحب کنه
لیست املاک مخابرات الان یه کتاب 270 صفحه ای شده
که قیمت گذاری دقیق اون ارزش واقعی سهام تعیین میکنه
مارکت خود اخابر الان حدود 70 همت است
و ارزش املاک این شرکت یه چیزی بین 200 تا 300 همت
در واقع این شرکت به واسطه نرخ گذاری دستوری نتونسته سود سازی خوبی داشته باشه ولی نتونستن جلوی رشد قیمتی املاک با ارزش شرکت را بگیرن و هر روز داره ارزشش بیشتر میشه
اخابر با قیمت 1160 تومانی امروز در صورتی که تجدید 4000% بزنه قیمتش بعد از تجدید میشه 28 تومان
و در صورت تجدید 5000% قیمتش بعد از تجدید میشه 23 تومان
الان تو بازار کمترین قیمت سهم مربوط به سهام استانی است با قیمت 43 تومان کمتر از اون نداریم
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
سلام
پیشرفتهای پزشکی ، هسته ای ، نانوتکنولوژی ، سلولهای بنیادی ، قدرت نظامی و توان بازدارندگی و ... اینها با زحمت شبانه روزی جوانهای معتقدو پاک این مملکت بدست اومده
همین الان بی بی سی و اینتر نشنال میگن ایران پهباد صادر کرده به روسیه که خودش ابرقدرت جهانه ...این پیشرفت چطوری بدست اومده
یا مثلا تولید واکسن کووید ... چند کشور تولید کردن واکسن کرونا رو ... همین الان به امار کشته های کرونایی امریکا و المان و ژاپن یه سر بزن و مقایسه کن با ایران
اینها همه در شرایط سخت تحریم ، ترور ، جنگ ، فتنه و جریانهای نفوذ حاکم بدست اومده ...که این آخری از همه خطرناکتره... اقتصاد بیمار، ضمن سوءمدیریتها و کوتاهی ها ، بیشترش به خیانتهای اینها برمی گرده که اعتقادی هم به اسلام ناب نداشتند و ندارند ...نیازی به توضیح نیست حتی تظاهر به اسلام ناب هم نمی کنند
نمیشه کوتاهی و خیانت یه عده رو به حساب همه گذاشت
خیلی از جوانهای معتقد و پاک این مملکت برا پیشرفت این کشور از جان خودشون گذشتند مثل شهید احمدی روشن و ...
خیلی ها شب و روز زحمت کشیدن برا مردم
همین موسسه رویان که توسط زنده یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی تاسیس شد که باعث خیر و برکت فراوان برا مردم بوده ... اینها یک شبه بدست نیومده اینها عمرشون و گذاشتند که اتفاقا هم مسلمان بودند و هم اسلام ناب رو درک می کردند ...
نظر