تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4718

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط shoaeiii پست شده است View Post
    پیشرفتهای پزشکی ، هسته ای ، نانوتکنولوژی ، سلولهای بنیادی ، قدرت نظامی و توان بازدارندگی و ... اینها با زحمت شبانه روزی جوانهای معتقدو پاک این مملکت بدست اومده
    همین الان بی بی سی و اینتر نشنال میگن ایران پهباد صادر کرده به روسیه که خودش ابرقدرت جهانه ...این پیشرفت چطوری بدست اومده
    یا مثلا تولید واکسن کووید ... چند کشور تولید کردن واکسن کرونا رو ... همین الان به امار کشته های کرونایی امریکا و المان و ژاپن یه سر بزن و مقایسه کن با ایران
    اینها همه در شرایط سخت تحریم ، ترور ، جنگ ، فتنه و جریانهای نفوذ حاکم بدست اومده ...که این آخری از همه خطرناکتره... اقتصاد بیمار، ضمن سوءمدیریتها و کوتاهی ها ، بیشترش به خیانتهای اینها برمی گرده که اعتقادی هم به اسلام ناب نداشتند و ندارند ...نیازی به توضیح نیست حتی تظاهر به اسلام ناب هم نمی کنند
    نمیشه کوتاهی و خیانت یه عده رو به حساب همه گذاشت
    خیلی از جوانهای معتقد و پاک این مملکت برا پیشرفت این کشور از جان خودشون گذشتند مثل شهید احمدی روشن و ...
    خیلی ها شب و روز زحمت کشیدن برا مردم
    همین موسسه رویان که توسط زنده یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی تاسیس شد که باعث خیر و برکت فراوان برا مردم بوده ... اینها یک شبه بدست نیومده اینها عمرشون و گذاشتند که اتفاقا هم مسلمان بودند و هم اسلام ناب رو درک می کردند ...
    همه اینهایی که نام بردید اگر صدبرابر هم بهش اضافه کنید !!!!!!!!! اگر منتج به رفاه و رضایتمندی و آرامش مردم نباشد دو ریال نمی ارزد !!! اگر مملکت آرامش داشت 10 درصد مردم خارج از کشور نمی رفتند و تازه اگر شرایطی فراهم بشه بتوانند بروند 60 درصد مردم از مملکت فراری می شوند . چرا ؟؟؟؟

نظر

• Senator1989
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 2577

متولدین دهه شصت و نوع تربیتشون و شرایط خاص زندگی و اموزش اون نسل سبب این همه تحول شد....و مدت ها است که از بین بردن رفاه و اسایش و امیدواری و خشبینی در دستور کار حکومت قرار گرفته چه بخاطر خلوت تر کردن سفره و سهم طلبی بیشتر و چه بخاطر خباثت و منتفعت طلبی بدنه دولت و برخی حزب های سیاسی حکومت

نظر

• babakkeshavarz
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 140

پیشرفتهای پزشکی ، هسته ای ، نانوتکنولوژی ، سلولهای بنیادی ، قدرت نظامی و توان بازدارندگی و ... اینها با زحمت شبانه روزی جوانهای معتقدو پاک این مملکت بدست اومده
        همین الان بی بی سی و اینتر نشنال میگن ایران پهباد صادر کرده به روسیه که خودش ابرقدرت جهانه ...این پیشرفت چطوری بدست اومده
        یا مثلا تولید واکسن کووید ... چند کشور تولید کردن واکسن کرونا رو ... همین الان به امار کشته های کرونایی امریکا و المان و ژاپن یه سر بزن و مقایسه کن با ایران
        اینها همه در شرایط سخت تحریم ، ترور ، جنگ ، فتنه و جریانهای نفوذ حاکم بدست اومده ...که این آخری از همه خطرناکتره... اقتصاد بیمار، ضمن سوءمدیریتها و کوتاهی ها ، بیشترش به خیانتهای اینها برمی گرده که اعتقادی هم به اسلام ناب نداشتند و ندارند ...نیازی به توضیح نیست حتی تظاهر به اسلام ناب هم نمی کنند
        خیلی از جوانهای معتقد و پاک این مملکت برا پیشرفت این کشور از جان خودشون گذشتند مثل شهید احمدی روشن و ...
        همین موسسه رویان که توسط زنده یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی تاسیس شد که باعث خیر و برکت فراوان برا مردم بوده ... اینها یک شبه بدست نیومده اینها عمرشون و گذاشتند که اتفاقا هم مسلمان بودند و هم اسلام ناب رو درک می کردند ...
        اینها نتیجه هدر رفت هزاران میلیارد دلار پول این مملکت در طول ۴۰ سال هستش..بفیه حرف مفته که شما می گید ..ساقیت رو دوست دارم .. همین طور ادامه بدید ..

نظر

• مجتبی مصلحMTM
          عضو فعال
          • Mar 2014
          • 1656

اینطور نیست ک میگی جمعیت اونها رو ببین جمعیت ایران ببین درمورد کرونا توهمین محله خودمون دونفر فوت کردن دکتر گفته سکته ولی خانوادشون بپرسی میگن سرماخوردگی شدید داشتن ولی از نداری پول دکتر ندن نرفته بودن یک سر ب داروخونه بزن قیمتها رو متوجه میشی چ خبره کشور مردم برای نون شبشون موندن توروستاها اوضاع...
          یا مثلا پهباد خودت میدونی پهبادهای ما کپی کجاست
          یا موشک
          یا...
          همین الان اگه دولت قبلی بود درخواست دوستی باعربستان میکرد یا موضوع عوض کردن خیابون کنسولگری عربستان روزنامه ها چی میگفتن علی ایحال ...
          بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            فردا سهام زیر نظر
            کوثر
            البرز
            اخابر
            قثابت
            البرز را فروختیم پولش خرج خرید اخابر کردیم برای اون بحث تجدید ارزیابی سنگین که پشت سهم هست
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

کوثر خیلی داره حجم میخوره
              حرکت اصلی سهم بعد از شکسته شدن 430 تومان آغاز میشه
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• TARGET
                عضو فعال
                • Nov 2014
                • 2282

کوثر خیلی داره حجم میخوره
                حرکت اصلی سهم بعد از شکسته شدن 430 تومان آغاز میشه
                تمام جان اختلاف 200 تومنی حق با سهم واسه چیه؟

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                  تمام جان اختلاف 200 تومنی حق با سهم واسه چیه؟
                  نمیدونم احتمالا به حق تقدم سود تعلق نمیگیره
                  ولی بازم اختلافش زیاده برای همین امروز خیلی محکم صف خرید بست
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

کم کم با سهامی که از سقف سال 99 عبور کردن خداحافظی باید کردو فقط سهامی را خرید که فاصله زیادی با سقف تاریخی دارن
                    البته توجه به بنیاد سهم خیلی مهمه سهام کوچیک سفته بازی بی بنیاد را بزارید کنار اصلا سراغش نرید
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• مرغ سحر
                      عضو عادی
                      • May 2022
                      • 62

سلام جناب تمام
                      در مورد سهام خودرویی علی الخصوص خگستر خاور خکاوه نظرتون
                      چیه.برای کوتاه مدت سیو سود برای فردا رو تایید میکنید؟

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

در اصل توسط مرغ سحر پست شده است View Post
                        سلام جناب تمام
                        در مورد سهام خودرویی علی الخصوص خگستر خاور خکاوه نظرتون
                        چیه.برای کوتاه مدت سیو سود برای فردا رو تایید میکنید؟
                        سلام و درود
                        خودرو و خساپا را به طور محرزی کنترل میکنن
                        و همین هم باعث میشه روی بقیه نمادها تاثیر منفی بزاره
                        من شخصا توی این بازار خیلی به فروش فکر نمی‌کنم
                        مگر اینکه سهم بهتری پیدا کنم
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

کم کم با سهامی که از سقف سال 99 عبور کردن خداحافظی باید کردو فقط سهامی را خرید که فاصله زیادی با سقف تاریخی دارن
                          البته توجه به بنیاد سهم خیلی مهمه سهام کوچیک سفته بازی بی بنیاد را بزارید کنار اصلا سراغش نرید
                          ببینیم این شستای گور به گور شده سقف قبلیش رو نخواستیم خود ۲۰۰ تومن رو میبینه
                          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

فردا سهام زیر نظر
                            وبملت
                            کوثر
                            اخابر
                            وبصادر
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• arak_bourse
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 3802

سلام کوثر متوقف شد. وبصادر بهتر می بینید یا وبملت؟
                              فردا سهام زیر نظر
                              وبملت
                              کوثر
                              اخابر
                              وبصادر
                              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                                سلام کوثر متوقف شد. وبصادر بهتر می بینید یا وبملت؟
                                سلام
                                امروز وبملت را بهتر میخریدن
                                ولی به نظرم هر دوتا خوب باشن
                                هرچند فروشنده وبملت بدجور عرضه کرد
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X