تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط تمام پست شده است View Postفاذر طی یکسال گذشته 45% رشد کرده و این در حالی است که زیان ده بوده و بنیاد خوبی هم نداره
اون وقت بعضی سهام مثل مخابرات که رشدی نکردن با اون دارایی های سنگین نمادش بسته و کسی هم پیگیر بازگشایی نیست
اون وقت بعضی
تمام جان ۴۵۰ درصد نه ۴۵ درصد!!
نظر
-
تمام جان سهام استانی رو نگاه میکردم چرا تو eps نوشته بعضی هاشون ۲ تومن بعضی هاشون مثلا ۹ تومن ولی قیمتشون باهم برابرن بنظرتون کدومشون رو زیر نظر داشته باشیمبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در مورد شستا بنظرت سقف قبلیش رو میتونه این ماه پس بگیره هنوز خیلی باهاش فاصله داره سقف قبلیش تقریبا ۲۴۰ تومن هستش در حالی که بقیه سهم ها بهش-رسیدنبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postتمام جان سهام استانی رو نگاه میکردم چرا تو eps نوشته بعضی هاشون ۲ تومن بعضی هاشون مثلا ۹ تومن ولی قیمتشون باهم برابرن بنظرتون کدومشون رو زیر نظر داشته باشیم
به نظرم اونی که کوچیکتره بهتره البته فعلا که همشون بسته ان و کاری نمیشه کرد
الان ناو تمام گروه استانی ها به محدوده 200 تومان رسیدهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postدر مورد شستا بنظرت سقف قبلیش رو میتونه این ماه پس بگیره هنوز خیلی باهاش فاصله داره سقف قبلیش تقریبا ۲۴۰ تومن هستش در حالی که بقیه سهم ها بهش-رسیدن
دارایی هاش را هم تجدید ارزیابی کرده باید یه چیزی تو شرکت باشه که بتونه قیمت بالاتر را توجیه کنه فعلا نه پی به ای پایین داره نه بحث تجدید ارزیابی داره و نه ناو پایین داره که چاشنی رشد سهم بشه
خیلی سخته بتونه به سقف قبلی برسه
شاید باید یه استراحت عمیق بکنه و بعدش به سمت اون سقف حرکت کنه ولی اینجوری که داره بالا میره بعید میدونم چون هر روز داره روندش ضعیفتر میشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط TARGET پست شده است View Postتمام جان ۴۵۰ درصد نه ۴۵ درصد!!
تشکر از یادآوری شماخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
بازگشايي نماد معاملاتي(اخابر) 02/2/12 10:42
به اطلاع ميرساند، نماد معاملاتي شركت مخابرات ايران(اخابر) با توجه به رفع تعليق نماد معاملاتي و افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف، بدون محدوديت نوسان قيمت آماده انجام معامله ميباشد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهرانخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2023/05/02, 13:04.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبازگشايي نماد معاملاتي(اخابر) 02/2/12 10:42
به اطلاع ميرساند، نماد معاملاتي شركت مخابرات ايران(اخابر) با توجه به رفع تعليق نماد معاملاتي و افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف، بدون محدوديت نوسان قيمت آماده انجام معامله ميباشد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
نظر
-
در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Postانشاالله از فردا در صف خرید قفل بشه وسهامداراش یه نفسی بکشنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
فاصله سهم تا سقف تاریخی هم 100% است
امروز واگرایی منفی در آراس آی را با حجم سنگین شکست همزمان سقف کوتاه مدتی را هم شکسته است
فردا با شکستن سقف مثلث صعودی میتونه تبدیل به یکی از شارپ های بازار بشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط naser57 پست شده است View Postخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
شملی زیر نظر باشه
سهم کوچیک و تازه وارد به بورس که اگر قفل کنه دیگه به راحتی گیر نمیادخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر