تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2023/05/09, 16:21.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
امروز بازار کار خودش با مثبت آغاز میکنه
تو مثبت هرسهمی را نخرید
سراغ سهام پروژه شده ای که رشد زیادی هم کردن اصلا نرید
الان نیرو پروژه شخصی پرریسک(ر) سابق شده
ثفارس پروژه شخصی آقای....
ثشاهد هم پروژه بود
از این دست پروژه ها در بازار کم نداریم
این سهام ها گین خودشون دادن فقط بازیگرانش سهام ها از منفی به مثبت میزنن و بازی میدن تا کامل خارج بشنخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postامروز بازار کار خودش با مثبت آغاز میکنه
تو مثبت هرسهمی را نخرید
ثشاهد هم پروژه بود
این سهام ها گین خودشون دادن فقط بازیگرانش سهام ها از منفی به مثبت میزنن و بازی میدن تا کامل خارج بشن
شملی رو خارج شدید؟
نظر
-
در اصل توسط TARGET پست شده است View Postارادت
شملی رو خارج شدید؟
نه هنوز دارم و تو ضررم بیاد سربه سری خارج میشم
کلا یه سری از سهام از قبل دارم که توی سود هستم و منتظرم ببینم بازار امروز چیکار میکنه اگر دوام آورد نگه میدارم اگر دوام نیاورد سیو سود میکنم یکی دوتا هم رفتم تو ضرر که منتظر سربسری میشینم مثل خگستر و شملیخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
شملی خیلی خشکه خیلی
دیرپز تو ۴-۵ دقیقه آخر بازار از منفی ۴/۵ تا ۰/۵ منفی نزدیک صف خرید امروز رنج زدن، من در حریانم دوستانی سهم رو خشکوندن خداقل ۵-۶ درصد شناوری رو با چند تا کد جمع کردن
بیافزای شمل را
تو ۱۴ روز کاری از کل ۲ میلیارد سهم، ۱ میلیارد معامله شده، ۲ برابر کل شناوری سهم
مگه سهمی داریم اینجوری! با وجود شناوری ۲۰ درصدی که کم محسوب میشه کل اثهمان شناوری دو بار معامله بشه!؟؟؟آخرین ویرایش توسط TARGET؛ 2023/05/10, 08:02.
نظر
-
سرانه خریدهای حقیقی تا این لحظه خیلی
پایین است
از خرید توی مثبت ها پرهیز بشه بهترهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
این منفی به مثبتی که بازار زد برای شاخص کل گرون تموم میشه
انشالله که بازار نزارن صف فروش بشه
البته انتظار منفی فوق سنگین 100 هزار واحدی را ندارم
ولی خوب فعلا زیاد روی برگشت بازار نمیشه حساب کردخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postطستا 6010 در حال خرید هستیم قیمت 16تا17 تومان
حقوقی این اختیار فروشنده شد مگر نه الان داشت روی 20 تومان معامله میشد
البته وقتی حقوقی توی آپشن فروش میزنه از روزهای بعدی رشد اصلیش شروع میشهآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2023/05/10, 11:18.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
-
در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Postاینا برای فریب بازار و احیانا ترغیب به خرید ودراصل وادار کردن حقیقی ها به عدم خروج هرچه سریعتر ازبازار هست به نظرم ...
یه روز میخرن فرداش سهم ول میکنن همون حقیقی هایی که همراه اینها خریدن فرداش میبینن. دگه از حمایتت خبری نیست هیجانی تر فروشنده میشن
خصوصا که امروز حد ضرر خیلی ها فعال شد و شنبه فشار فروش هم بیشتر خواهد بود
حالا انشالله که خریدهای این صندوقها هفته بعدی ادامه داشته باشه و منابع اینها تمام نشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postامروز بازار کار خودش با مثبت آغاز میکنه
تو مثبت هرسهمی را نخرید
ثشاهد هم پروژه بود
این سهام ها گین خودشون دادن فقط بازیگرانش سهام ها از منفی به مثبت میزنن و بازی میدن تا کامل خارج بشنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postامروز هم 14-15 تومان خرید زدیم
حقوقی این اختیار فروشنده شد مگر نه الان داشت روی 20 تومان معامله میشد
البته وقتی حقوقی توی آپشن فروش میزنه از روزهای بعدی رشد اصلیش شروع میشه
امروز 159 هزار تا اختیار منتشر کرد که به نظر میآمد زد به کدهای خودش
اگر این مطلب درست باشه باید از شنبه این اختیار رشد خوبی را ثبت کنه
البته با توجه به کل موقعیتهای باز از قیمت نماد اصلی هم زیاد تاثیر میگیره ولی اگر کدبه کد امروز پر کردن کدهای شخصی آقایون بوده باشه بازدهی خوبی ثبت خواهد کرد
منتظر هفته بعدی خواهیم بود تا نتیجه را مشاهده کنیمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر