تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14647

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    فولاد

فولاد به منطقه حمایتی رسید و فعلا به برگشت موقتی زد
    اما اگر 614 تومان را از دست بده باید منتظر اعداد 510 تومان باشیم
    فعلا با حد ضرر 614 تومان میشه باهاش مدارا کرد
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14647

شستا

شستا هم روند صعودی در آراس ای را از دست داد
      حمایت بعدی محدوده 125 تومان خواهد بود

خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14647

مصداق واضحی از تله سقف
        انشالله اینبار تله نباشه
        شبریز
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14647

شاخص کل
          اگر فردا محدوده دایره ای در آراس ای از دست بده برای شاخص کل گرون تمام میشه

متاسفانه شاخص کل هم روند صعودی در آر اس ای را از دست داد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14647

خودرو
            یا شنبه این نماد جمع میکنن و کل بازار برمیگرده
            و یا اینکه حمایت مهم 374 تومان از دست میره و باید خودرو را در محدوده 280-320 تومان جستجو کرد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

خودرو
              یا شنبه این نماد جمع میکنن و کل بازار برمیگرده
              و یا اینکه حمایت مهم 374 تومان از دست میره و باید خودرو را در محدوده 280-320 تومان جستجو کرد

درود
              جناب تمام این لگن سازها کاری به کل بازار نداره دم اینا فقط به خودشان وصل هست و سهام حبابی دیگه انشالله که ببرند بازار پایه از شرشان راحت شویم....
              نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14647

متاسفانه بازار دوطرفه نیست تا سهامدار اختیار عمل دستش باشه
                و متاسفانه سهامداران ما روی اختیار معاملات هم زیاد فعال نیست و اطلاعات کافی ندارن
                مگر نه بجای ناراحتی و جبهه گرفتن و میتونستن جهت جبران زیان اقدام لازم انجام بدن
                مثلا اگر بازار دوطرفه بود خوب در بازار نزولی سل میزدن و در بازار صعودی بوی میزدن
                یا در بازار نزولی اختیار فروش سهامی را که در سبد دارن میخریدن با اینکار سهام خودشون بیمه میکردن و با خیال راحت نوسانات بازار و سقوط بازار نگاه میکردن و هیچ استرسی به خودشون راه نمیدادن
                بله این خیلی طبیعیه که آدم ببینه سرمایه اش داره آب میشه و عصبانی بشه نه دل فروختن دارن و نه دل دیدن آب شدن سرمایه را داره از نظر روحی توی سهمش گیر کرده نمیتونه به حد ضررش پای بند بمونه
                به نظر من در این شرایط تو بازار فعلی پناه بردن به اختیار فروش بهترین گزینه برای کم کردن و از بین بردن ترس همین اختیار فروش ها میتونه باشه
                ولی معاملات در بازار آپشن و اختیار معاملات فقط و فقط باید با بررسی و تحلیل و آموزش و آگاهی باشه
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14647

یه مثال
                  فرض کنید از سهمی که قیمت تابلو اون 300 تومان است 1 میلیون برگه سهم دارید و از اونجا که سفته بازان بازار در اوج قیمت با تارگت دادن های نجومی ذهن شما را دچار تخیلات کردن شما الان سقوط سهام می‌بیند ولی به خاطر اینکه گوش شما از دروغ های دیگران پر شده احساس می‌کنید هر لحظه ممکنه سهم برگرده و شما ضرر کنید
                  ولی هر روز که میگذره سهام بیشتر افت میکنه
                  این ذهنی که قفل شده به راحتی باز نمیشه به حد ضررها هم توجه نمیکنه
                  خوب حالا اگر اون سهم شما اختیار فروش داشت با قیمت اعمال 300 تومان و مثلا دونه ای 10 تومان بود حتما به تعداد سهامی که دارید بخرید
                  چون شما اینجا 10 میلیون هزینه میکنید ولی مطمئن هستید سهم خودتون در سررسید به قیمت 300 تومان خواهید فروخت
                  خوب پس اصلا مهم نیست که سهم 300 تومانی شما بشه 100 تومان چون شما با 10 میلیون تومان سهام خودتون بیمه کردید
                  خوب اگر بازار برگشت و سهم شد 400 تومان بازم شما چیزی از دست ندادید فقط هزینه بیمه را پرداخت کردید و در روزهای نامیدی بازار آرامش به خودتون هدیه دادید و از جنگ عصاب شدید راحت شدید
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14647

یه بررسی مختصر روی اتفاقات 4 روز گذشته ميندازیم تازه متوجه میشیم چی به چی شده
                    روز اول سازمان دستور داده ترمز بکشید صندوقها تا خرخره فروختن ولی روز دوم دیدن زمام امور از دستشون خارج شده و نمیتونن جمعش کنن و شروع کردن به خالی کردن کدهای شخصی.
                    روز سوم به صندوق ها و صندوق توسعه فشار آوردن که بخرن تا کدهای شخصی آقایون بتونن خارج بشن نتیجه این شد که روز سوم بازار متعادل شد
                    روز چهارم تازه بازار فهمید داستان چی بوده و اول وقت تا تونستن فروختن و مجدد از مثبت به صفهای فروش کشیده شد
                    در این بین صندوق توسعه را مجبور کردن تا جایی که میتونه بخره و این صندوق هم حدود 10همت طی این چند روز از کدهای خودشون خرید زد بقیه صندوقها دیگه زیاد برای خرید همراهی نکردن
                    نقدینگی صندوق توسعه تقریبا ته کشیده و باید منتظر تزریق نقدینگی از خارج بورس بمونه
                    از هفته بعدی سازمان مجبوره مجدد التماس بقیه صندوق ها را بکنه تا صفهای فروش جمع کنن
                    توصیه میکنم این ویس مهندس صلواتی را تا آخر گوش کنید
                    توی لینک زیر
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• عباس انصاری
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1790

تا مدتها صندوق ها باید برای نقدشوندگی بازار خرید بزنند تا صفها فروش سنگین تشکیل نشه ! هزینه ایجاد بی اعتمادی دامن سازمان و بازار گردانها را خواهد گرفت واین هزینه فقط بر دوش سهامداران حقیقی نخواهد بود .

نظر

• TARGET
                        عضو فعال
                        • Nov 2014
                        • 2282

یه بررسی مختصر روی اتفاقات 4 روز گذشته ميندازیم تازه متوجه میشیم چی به چی شده
                        روز اول سازمان دستور داده ترمز بکشید صندوقها تا خرخره فروختن ولی روز دوم دیدن زمام امور از دستشون خارج شده و نمیتونن جمعش کنن و شروع کردن به خالی کردن کدهای شخصی.
                        روز سوم به صندوق ها و صندوق توسعه فشار آوردن که بخرن تا کدهای شخصی آقایون بتونن خارج بشن نتیجه این شد که روز سوم بازار متعادل شد
                        روز چهارم تازه بازار فهمید داستان چی بوده و اول وقت تا تونستن فروختن و مجدد از مثبت به صفهای فروش کشیده شد
                        در این بین صندوق توسعه را مجبور کردن تا جایی که میتونه بخره و این صندوق هم حدود 10همت طی این چند روز از کدهای خودشون خرید زد بقیه صندوقها دیگه زیاد برای خرید همراهی نکردن
                        نقدینگی صندوق توسعه تقریبا ته کشیده و باید منتظر تزریق نقدینگی از خارج بورس بمونه
                        از هفته بعدی سازمان مجبوره مجدد التماس بقیه صندوق ها را بکنه تا صفهای فروش جمع کنن
                        توصیه میکنم این ویس مهندس صلواتی را تا آخر گوش کنید
                        توی لینک زیر
                        https://t.me/architechtb

اتفاقا من معتقدم دیگه نزدیک گزارشات و مجامع و با این اصلاح اینقدر جذابیت زیاد شده که همون پولا دوباره از جهارشنبه و نهایت شنبه وارد خواهند شد
                        یه مثال میزنم ؛ بیمه کوثر حدود ۷۰ تومن سود میسازه و تقسیم خوب
                        ۲۰ درصد اومده پایین
                        تازه گزارش امسال فروردین اش رو هم توفانی شروع کرده
                        بخواد پاییینتر بیاد ارزش تک سهم شدن رو خواهد داشت تو یه هفته از ۵۰۰ تومن تا ۳۸۸ پایین اومده! انگار شش ماه اصلاح کرده!!!!

خبهمن از ۳۲۰ شده ۲۵۰ احتمالا سود ۵۰-۶۰ تومنی دارد
                        وبملت از ۴۷۰ شده ۴۰۰ با سود ۱۱۰ تومنی
                        شپنا و شبند شاوان نزدیک مجمع

بازار رو‌دوباره بشدت ارزشمن کردن تا حقوقی های مفت خورشون تا خرتناق سهم بار بزنند
                        همین شستا سوپر مفته
                        از ش ها همین شمل مرد عرضه اولیه در روز آخر سال!!؛ همه خریداران حقیقی توش الان تو ضررند؛ یه سوپر نفت بعنوان کوچکترین و ارزانترین ش! شنبه ۱۰۰۰ میخریدن و صف خرید الان زیر ۸۰۰!!! از ۴۰۰ میلیون حجم مبنا ۱/۱۰۰ میلیارد تو ۱۶ روز کاری حجم خورده!!!
                        آخرین ویرایش توسط TARGET؛ 2023/05/12, 13:40.

نظر

• TARGET
                          عضو فعال
                          • Nov 2014
                          • 2282

دوستان حرفه ایی از یک کارگزاری را میشناسم سه شنبه چهارشنبه چندین میلیارد تومن اختیار خرید شستا را خریدن با رانت ۲۵۰ تومتی شستا تا مهر امسال!!

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14647

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                            اتفاقا من معتقدم دیگه نزدیک گزارشات و مجامع و با این اصلاح اینقدر جذابیت زیاد شده که همون پولا دوباره از جهارشنبه و نهایت شنبه وارد خواهند شد
                            یه مثال میزنم ؛ بیمه کوثر حدود ۷۰ تومن سود میسازه و تقسیم خوب
                            ۲۰ درصد اومده پایین
                            تازه گزارش امسال فروردین اش رو هم توفانی شروع کرده
                            بخواد پاییینتر بیاد ارزش تک سهم شدن رو خواهد داشت تو یه هفته از ۵۰۰ تومن تا ۳۸۸ پایین اومده! انگار شش ماه اصلاح کرده!!!!

خبهمن از ۳۲۰ شده ۲۵۰ احتمالا سود ۵۰-۶۰ تومنی دارد
                            وبملت از ۴۷۰ شده ۴۰۰ با سود ۱۱۰ تومنی
                            شپنا و شبند شاوان نزدیک مجمع

بازار رو‌دوباره بشدت ارزشمن کردن تا حقوقی های مفت خورشون تا خرتناق سهم بار بزنند
                            همین شستا سوپر مفته
                            از ش ها همین شمل مرد عرضه اولیه در روز آخر سال!!؛ همه خریداران حقیقی توش الان تو ضررند؛ یه سوپر نفت بعنوان کوچکترین و ارزانترین ش! شنبه ۱۰۰۰ میخریدن و صف خرید الان زیر ۸۰۰!!! از ۴۰۰ میلیون حجم مبنا ۱/۱۰۰ میلیارد تو ۱۶ روز کاری حجم خورده!!!
                            این ریزش ربطی به ارزندگی یا غیر ارزندگی بازار نداشت
                            دستوری بود
                            ولی وقتی اعتماد از دست رفت دیگه این چیزا برای کسی مهم نخواهد بود فعلا ما تا یک هفته 10 روز آینده در هیجان منفی های سنگین هفته قبل خواهیم بود
                            الان فردا اگر نتونن بازار جمع کنن حمایت‌های مهمی در لیدرها شکسته میشه و وقتی حد ضرر تکنیکالی ها زده بشه دیگه کسی به ارزندگی سهام نگاه نمیکنه
                            سازمان فردا هم شانس داره که بازار جمع کنه
                            مثلا فولاد اگر فردا کف 624 تومان از دست بده کف بعدی میشه حدود 510 تومان
                            یا فملی که حمایت از دست داده و به زیرش هم پولبک زده قیمت مس جهانی هم که سقوط کرده منتظر یه جرقه است تا به منفی بازار کمک کنه
                            پس فارغ از خوب یا بد بنیادی باید سازمان فردا چاره ای بی اندیشه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14647

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                              دوستان حرفه ایی از یک کارگزاری را میشناسم سه شنبه چهارشنبه چندین میلیارد تومن اختیار خرید شستا را خریدن با رانت ۲۵۰ تومتی شستا تا مهر امسال!!
                              تمام اختیار خریدهای شستا به نسبت قیمت سهم گران هستند
                              اگر حرفه ای بودن باید خود شستا میخریدن نه اختیار خریدش را
                              یه نگاهی به مدل بلک شولز اگر میکردن می‌فهمیدن که با قیمتهای فعلی اختیار های معامله شستا خرید نماد اصلی شستا منطقی تر است
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• TARGET
                                عضو فعال
                                • Nov 2014
                                • 2282

تمام اختیار خریدهای شستا به نسبت قیمت سهم گران هستند
                                اگر حرفه ای بودن باید خود شستا میخریدن نه اختیار خریدش را
                                یه نگاهی به مدل بلک شولز اگر میکردن می‌فهمیدن که با قیمتهای فعلی اختیار های معامله شستا خرید نماد اصلی شستا منطقی تر است
                                اختیار اهرم سنگین دارد
                                اگر سهم به ۲۵۰ برسد سهم ۵۰ درصد گین میدهد ولی آپشن ۲۰۰ درصد

نظر

در حال کار...
                                X