تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

#خاذین
    دريافت مجوز افزایش 16 درصد در نرخ فروش محصولات (مجموعه صندلی کوئیک R)

لازم به توضیح است که تاثیر افزایش نرخ محصولات (مجموعه صندلی 131 از 37.200.000 ریال به46.500.000 ریال ، مجموعه صندلی آریو از 11.725.000 ریال به 70.258.502 ریال، کوئیک آر از 62.158.484 ریال به 71.805.250 ریال، مجموعه صندلی آریا چرمی از 71.673.753 ریال به 84.026.740 ریال ) بر فروش سال 1401 مبلغ 1.902.357 میلیون ریال حدود 9% بوده که به همین میزان بر روی سود و زیان تاثیر گذاشته است.
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

ما امروز با 600% سود خالص از وسدید خداحافظی کردیم
      بهترین سهم ما در یکسال گذشته بود
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

در اصل توسط ordeal پست شده است View Post
        اسنپ شات زنوزی : از خرید خودرو احمدی نژاد تا پروژه آتا سنتر و هواپیمایی آتا، خرید شرکت های فولادی و فوتبال و ...
        خبنیان یکبار دیگه خاطره رشد قبلی خودش را زنده میکنه
        به نظر من بالای 2000 تومان میبینه
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          ما امروز با 600% سود خالص از وسدید خداحافظی کردیم
          بهترین سهم ما در یکسال گذشته بود
          یک بی پدر مادری بود که راه میفتاد تو تاپیک ها می گفت کاربر تمام تازه واردها را گمراه میکنه و تارگت های نجومی میده
          همین بیشرف وقتی وسدید 100 تومانی را میگفتم بخرید 650 میزنه علیه ما تبلیغات میکرد
          احتمالا خود ناجنسش امروز وسدید خریده
          ولی هیچ وقت نخواهد فهمید که چرا ما وقتی وسدید 100 و 200 و 300 بود در موردش مطلب میزدیم و از وقتی رفت به 400 تومان گفتیم دیگه توصیه ای روی این سهم ندارم
          دلیلش همین تازه وارد ها هستن بخاطر اینکه روی سقف قیمت نباید تبلیغ سهمی را کرد
          ولی تو کف اگر در مورد سهمی زیاد مطلب میزنم بخاطر اینکه احساس میکنم به دیگران کمک میشه
          هرچند ممکنه منم اشتباه کنم ولی سهمی را معرفی میکنم که خودم میخرم نه اینکه موقع خالی کردن تبلیغ کنم
          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2023/06/20, 16:18.
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

ما این روزها حتی یکدونه هم سهام دلاری نداریم هرکاری میکنم دستم به خرید دلاری ها نمیره ولی تا دلتون بخواد سهام ریالی خریدم و میخرم
            ...

?‏ احتمال توافق گسترده با غرب، این‌بار جدی‌تر از گذشته است و حمله پلیس آلبانی به مقر سازمان رجوی، بخش مهمی از این پازل را تکمیل می‌کند.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ordeal
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 608

ما این روزها حتی یکدونه هم سهام دلاری نداریم هرکاری میکنم دستم به خرید دلاری ها نمیره ولی تا دلتون بخواد سهام ریالی خریدم و میخرم
              ...

?‏ احتمال توافق گسترده با غرب، این‌بار جدی‌تر از گذشته است و حمله پلیس آلبانی به مقر سازمان رجوی، بخش مهمی از این پازل را تکمیل می‌کند.
              من از زمان اول بایدن به ریالی ورود کردم اما زمان درستش این موقع ها باید درست باشه
              اول دفتر به نام ایزد دانا
              صانع پروردگار حی توانا

نظر

• میلاد سودی
                ستاره دار (1)
                • Apr 2020
                • 1034

این بانک آینده هم برا خودش حکایتی شده یکی با همون پول وسدید خرید ما هم وآیند اون نونش رو برد حلالش باشه ما هم خوردیم به گیر ناکسان تو این سهم کاش مزد ۲ سال صبوریمون رو‌اقلا بده
                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• میلاد سودی
                  ستاره دار (1)
                  • Apr 2020
                  • 1034

جناب تمام یک حسی بهم میگه شما از وآیند خارج شدی و رفتین سهام عدالت استانی ها رو خریدین ;)
                  بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                    جناب تمام یک حسی بهم میگه شما از وآیند خارج شدی و رفتین سهام عدالت استانی ها رو خریدین ;)
                    من اون زمان 20% سبدم دادم برای وآیند الان با رشدی که بقیه سبدم داشته این درصد کاهش داشته
                    الانم منتظر بازگشایی وآیند هستم تا سنگین اضافه کنم اگر منفی باز بشه برای من خوب چون میخرم اگر مثبت باز بشه بازم خوبه چون جبران این 2 سال بسته بودن میکنه
                    در هر حال وآیند یکی از زیرخاکی های سبد من بوده و هست
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

غویتا زیر نظر باشه روز اول برگشت سهم هست و این صف خرید بارها باید عرضه بشه آگر آخر وقت دوام آورد یه پله میخرم
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• rahi
                        عضو عادی
                        • Jan 2022
                        • 118

من اون زمان 20% سبدم دادم برای وآیند الان با رشدی که بقیه سبدم داشته این درصد کاهش داشته
                        الانم منتظر بازگشایی وآیند هستم تا سنگین اضافه کنم اگر منفی باز بشه برای من خوب چون میخرم اگر مثبت باز بشه بازم خوبه چون جبران این 2 سال بسته بودن میکنه
                        در هر حال وآیند یکی از زیرخاکی های سبد من بوده و هست
                        منفی باز بشه؟؟؟!!!

جناب تمام گرامی یه تخمین از ارزش و یه پیش بینی از قیمت بازگشائی ارائه میدید؟

شخصا در جائی ارزش کنونی رو ۵۰۰۰ ت ذکر کردم... دوست دارم نظر ارزشمند شما رو هم بدونم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

برای بازار فردا دوتا نکته را توجه کنید
                          1-این خبر افزایش نرخ خوراک فقط تاثیر منفی در سود پتروشیمی ها داره پس لازم نیست سهام خودرویی و بانکی را بفروشید
                          2-از زمانی که این خبر را خواص میدونستن یعنی حدود 50 روز پیش تا امروز بازار حدود 30-35 درصد در سهام ریزش داشته پس این خبر کاملا پیش خور شده
                          ....
                          بعد از سنجیدن دو نکته بالا تصمیم به خرید یا فروش بگیرید
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

تپکو را چرا دارن با قدرت بالا و حجم سنگین میخرن را الان کس نمیدونه وقتی یه افشای الف زد و داستان وسدید را تکرار کرد بعدش ملت متوجه میشن
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

تپکو
                              روی سقف ابرکمو یه حجم سنگین زده
                              تکنیکال سهم اهداف خوبی نشون میشه
                              به نظر من شنبه سهم میتونه صف فروش بشه ولی با توجه به رانتی بودن این سهم و نحوه معاملات امروز در صورتی که مجدد سهم را از منفی3 به مثبت 3 برسونن و قدرت خریدار هم به خوبی امروز باشه باید مطمِئن شد که بازی اصلی سهم برای پس گرفتن سقف 600 تومان را شروع کرده است
                              (امروز هم سهم از صف فروش به صف خرید رساندن و با سرانه خرید قوی حقیقی ها همراه بود ولی در دقایق آخر بازار مجدد حقیقی ها با رنج منفی سهم را تا -2 تابلو پایین بردند به نظر بازی برای جمع کردن بوده است تایید با رد این مطلب در معاملات شنبه نهفته است )

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

تپکو
                                روی سقف ابرکمو یه حجم سنگین زده
                                تکنیکال سهم اهداف خوبی نشون میشه
                                به نظر من شنبه سهم میتونه صف فروش بشه ولی با توجه به رانتی بودن این سهم و نحوه معاملات امروز در صورتی که مجدد سهم را از منفی3 به مثبت 3 برسونن و قدرت خریدار هم به خوبی امروز باشه باید مطمِئن شد که بازی اصلی سهم برای پس گرفتن سقف 600 تومان را شروع کرده است
                                (امروز هم سهم از صف فروش به صف خرید رساندن و با سرانه خرید قوی حقیقی ها همراه بود ولی در دقایق آخر بازار مجدد حقیقی ها با رنج منفی سهم را تا -2 تابلو پایین بردند به نظر بازی برای جمع کردن بوده است تایید با رد این مطلب در معاملات شنبه نهفته است )

تپکو در یپش گشایش روز قبل 370 میلیون صف خرید بدون عرضه داشت
                                و کل عرضه روز هم 17 میلیون بوده
                                ....
                                در پیش گشایش امروز از صف خرید به صف فروش تبدیل شد و حجم معاملات امروز سهم به 333 میلیون رسید
                                ....
                                خوب وقتی روزهای قبلی صف خرید سنگین بوده بدون عرضه که گاهی حتی حجم مبنا را پر نکرده
                                بازیگر باید چیکار باید می‌کرد تا بتونه حجم دار بخره؟
                                کمی باید در معاملات امروز سهم تفکر کرد و حتما معاملات شنبه را زیر نظر داشت.
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X