تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار خرد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 2323

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

هنوز فروشنده پول لازم وجود داره
    تا اینها تموم نشن فایده نداره

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
      هنوز فروشنده پول لازم وجود داره
      تا اینها تموم نشن فایده نداره
      صبر ما هم زیاده عجله ای نداریم
      ۲ سال صبر کردیم ۶ ماه دیگه هم صبر میکنیم
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

مهم فوری
        سازمان بورس در راستای تدوین قانون برنامه پنج ساله هفتم کشور به مجلس پیشنهاد داد:
        ?تجدید ارزیابی تمام طبقات دارایی‌ها برای شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان الزامی شود

مجید عشقی، رئیس سازمان بورس در گفت‌و‌گو با سنا گفت: سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص قانون برنامه پنج ساله هفتم کشور پیشنهادی را به مجلس ارائه کرده است که به موجب آن تجدید ارزیابی تمام طبقات دارایی‌ها برای شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان الزامی شود.
        ....☘☘☘
        یه گام مهم برای شرکت‌هایی که دارایی محور هستند مثل اخابر و وآیند
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

۲ ماه پیش در اوج مثبتی بازار ما طستا ۶۰۱۰ خریدیم همه به ما ایراد گرفتن و گفتن فکر کردن بازار میخواد رزطش داشته باشه
          همون طستا ها را با ۱۰۰٪ امروز فروختیم
          ...
          امروز ضسپا ۶۰۱۶ به قیمت ۱ ریال خریدیم با علم به اینکه میتونه بسوزه و صفر بشه
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• niki
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 248

سلام , خرید ضسپا 6016 برایم جالب بود , خیلی ریسکش بالا است اما اینکه قیمت سهم اصلی بتواند یک رشد قیمتی داشته باشد و یک ریال شما دو ریال بشود یعنی بازهم 100% سود پس ریسکش قابل قبول است , از فکرت خوشم آمد

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              امروز هم حقوقی وآیند ۴۰ میلیون سهم خرید
              اگر سهم توی سقف بود میگفتیم داره از کدهای خودش می‌خره تا خالی کنن
              ولی سهم بعد از دو سال بسته بودن و با قیمت ۱۳۵۰ که حدود ۳۵٪از کف دو ساله بیشتر رشد نکرده دیگه خالی کردن نداره
              حقوقی از روز بازگشایی تا امروز ۲٪ کل سهام یعنی بیشتر از ۳۲۰ میلیون برگه سهم خریده با میانگین ۱۴۵۰ تومان
              منطقی نیست اگر اجازه بده سهم خیلی پایین تر از میانگین خریدش بره
              فعلا ما تماشا میکنیم ببنیم برنامه این حضرات چی هست
              میخواد حد ضررها را فعال کنن و با شکست فیک برگشت سهم بزنن
              یا میخواد ببرنش پایین تر یا میخوان قبل از کف ۱۳۴۰ برگشت بزنن یا.....
              امروز هم حقوقی نهایت نگر خرید زد
              هر چی منفی میشه این حقوقی می‌خره
              کلا خوب کفها را جمع میکنه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

امروز هم حقوقی وآیند ۴۰ میلیون سهم خرید
                اگر سهم توی سقف بود میگفتیم داره از کدهای خودش می‌خره تا خالی کنن
                ولی سهم بعد از دو سال بسته بودن و با قیمت ۱۳۵۰ که حدود ۳۵٪از کف دو ساله بیشتر رشد نکرده دیگه خالی کردن نداره
                حقوقی از روز بازگشایی تا امروز ۲٪ کل سهام یعنی بیشتر از ۳۲۰ میلیون برگه سهم خریده با میانگین ۱۴۵۰ تومان
                منطقی نیست اگر اجازه بده سهم خیلی پایین تر از میانگین خریدش بره
                فعلا ما تماشا میکنیم ببنیم برنامه این حضرات چی هست
                میخواد حد ضررها را فعال کنن و با شکست فیک برگشت سهم بزنن
                یا میخواد ببرنش پایین تر یا میخوان قبل از کف ۱۳۴۰ برگشت بزنن یا.....
                در سایت نهایت نگر درصد زیان بابت خرید وآیند حدود ۹/۳ ٪ عنوان شده و درصد این سهم در پرتفوی سهام حدود ۹۰ ٪ است
                که نشون میده میانگین خرید نهایت نگر ۱۴۹۰ تومان است
                خیلی عجیبه که یه صندوق با این عظمت ۹۰٪0 پرتفوی حودش به یک سهم اختصاص بده
                من بعید میدونم بدون رانت واطلاعاتی از پشت پرده سهم چنین ریسک بزرگی انجام بده
                البته تمام صندوق ها و نهایت نگر بخش عمده دارایی ها را اوراق می‌خرن
                ولی اینکه یه صندوق تقریبا تک سهم بشه خیلی عجیبه
                صفحه نخست - صندوق بازارگردانی چند سهمی نهایت نگر
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

دیگه داشت حد ضرر نهایت نگر هم در وآیند فعال میشد و به حرف ما رسید و کف سهم در صفر تابلو بست
                  انشالله همین سیاست ادامه بده
                  بازار ببینه کف سهم صفر تابلو شده خودش تا مثبت ۲ را میخره
                  ...
                  قدرت فروشنده حقیقی اول صبح هر کد ۱۰۰ میلیون تومان بود و قدرت خریدار ۱۴ میلیون تومان
                  الان قدرت فروشنده به ۵۷ میلیون کاهش داشته و قدرت خریدار به ۳۸ میلیون افزایش
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

دیگه داشت حد ضرر نهایت نگر هم در وآیند فعال میشد و به حرف ما رسید و کف سهم در صفر تابلو بست
                    انشالله همین سیاست ادامه بده
                    بازار ببینه کف سهم صفر تابلو شده خودش تا مثبت ۲ را میخره
                    ...
                    قدرت فروشنده حقیقی اول صبح هر کد ۱۰۰ میلیون تومان بود و قدرت خریدار ۱۴ میلیون تومان
                    الان قدرت فروشنده به ۵۷ میلیون کاهش داشته و قدرت خریدار به ۳۸ میلیون افزایش
                    نسبت‌ها هم به نفع خریدار عوض شد
                    دیگه رفتیم برای روزهای خوش این سهم و صفهای خرید
                    انشالله
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

امروز هم حقوقی نهایت نگر خرید زد
                        هر چی منفی میشه این حقوقی می‌خره
                        کلا خوب کفها را جمع میکنه

حالا دیگه نهایت نگر تنها نیست وحقوقی های دیگه بیشتر از نهایت نگر میخرن
                        روز کاری قبل وآیند صف‌خرید شد و نهایت نگر باید ۴ میلیون عرضه می‌کرد ولی بجاش خرید زده
                        البته فعلا خود نهایت نگر تو ضرر است و نمیشه انتظاری برای عرضه ازش داشته باشیم

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

سیاست حقوقی وآیند از منفی ۲ خریدن به مثبت خریدن تغییر کرده
                          این رویه بهترین راه برای ایجاد اعتماد به بازار است
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

از این زمان می‌توانید سهام عدالت را در بورس بفروشید
                            از این زمان می‌توانید سهام عدالت را در بورس بفروشید
                            مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس، گفت: بعد از ابلاغ مصوبه جدید شورای عالی بورس مجامع شرکت‌های استانی سهام عدالت که مدت زیاد متوقف بودند، برگزار خواهد شد.

به گزارش بیدار بورس به نقل از تسنیم، ولی‌الله جعفری با اشاره به آخرین مصوبات شورای عالی بورس در مورد سهام عدالت، اظهار کرد: جلسات شورای عالی بورس ماهانه برگزار می‌شود و مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت با مدلی که شورای عالی بورس تصویب کرده برگزار خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه شرط برگزاری مجامع این است که شرکت‌ها اطلاعات معوق و افشانشده نداشته باشند، تصریح کرد: بعد از برگزاری مجامع با مصوبه شورای عالی بورس نمادها بازگشایی خواهند شد، چرا که اساسا نماد این شرکت‌ها با مصوبه شورای عالی بورس متوقف شده بود.

جعفری ادامه داد: در صورت ابلاغ مصوبه شورای عالی بورس احتمالا تا پایان تابستان مجمع دو شرکت استانی سهام عدالت به صورت پایلوت برگزار خواهد شد.

مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس، گفت: تنها نمادهای متوقف در بورس و فرابورس شرکت‌های استانی سهام عدالت است. مجامع شرکت‌های مذکور به صورت حضوری و الکترونیک برگزار خواهد شد.
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

در وآیند خبر جدید منتشر نشده و حقوقی همچنان در حال جمع کردن سهم است
                              حقوقی ها از روز بازگشایی با میانگین ۱۵۲۰ تومان ۳۷۰ میلیون سهم فروختن و در این مدت با میانگین ۱۴۹۰ تومان ۴۱۲ میلیون خریدن
                              از این مقدار حدود ۳۵۹ میلیون را نهایت نگر تنهایی خریده و هر روز هم خریدار سهم بدون محدودیت است
                              یعنی هر چی بزارن برای فروش همه را همان روز خریدار است
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

حقوقی وآیند خودش سهمو زده به سمت صف خرید
                                الان یک هفته است حقوقی رنج مثبت میکشه و بعدش ولش میکنه
                                چرا?
                                دلیل اینکار باید جالب باشه
                                آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2023/08/01, 09:42.
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X