کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
در کوتاه مدت با 1900 تومان درگیر میشه اگر رد کنه هدفش میشه همون 2550 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بغیر از حفاری بقیه درست بود
ببنیم این حفاری کی از بازی دست برمیداره و مثل بچه آدم صف خرید میشه
این حفاری امروز باید بسته بشه ولی نمیزارن پایانی بالا بیاد و سهم بسته بشه
و کاملا مشخصه که دارن رنجهای منفی میزنن تا جلوی بسته شدن سهم بگیرن
حالا چه حکمتی پشت سهم هست خدا میدونه
چرا نمیخوان سهم بره کنفرانس نمیدونم
چه چیزی تو کنفرانس مشخص میشه که نباید بشه نمیدونم
هرچی هست ظاهرا تلاش میکنن تا پایانی سهم امروز به 890 نرسه
به هر حال سهامداری میکنیم و به تکنیکال احترام میزاریم تا سهم برسه به محدود 2000 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
این حفاری امروز باید بسته بشه ولی نمیزارن پایانی بالا بیاد و سهم بسته بشه
و کاملا مشخصه که دارن رنجهای منفی میزنن تا جلوی بسته شدن سهم بگیرن
حالا چه حکمتی پشت سهم هست خدا میدونه
چرا نمیخوان سهم بره کنفرانس نمیدونم
چه چیزی تو کنفرانس مشخص میشه که نباید بشه نمیدونم
هرچی هست ظاهرا تلاش میکنن تا پایانی سهم امروز به 890 نرسه
به هر حال سهامداری میکنیم و به تکنیکال احترام میزاریم تا سهم برسه به محدود 2000 تومان
با بیرون کردن و خریدن سهام فروشنده حفاری داره یه سمت صف خرید حرکت میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
حفاری
در نمودار هفته ای سهم تشکیل الگوی سروشونه معکوس داده و با عبور از 650 تومان با حجم بالایی خط گردن را شکسته است هدف این الگو محدود 1700 تومان است
در موج شماری سهم وارد موج 3 از 3 بزرگ شده که هدف این موج میتواند محدود 1500 تومان تا 1700 باشد
مقاومت اولیه سهم 670 تومان و سقف کانال بلند مدتی است
هدف این کانال بزرگ میتواند هدف موج 5 بزرگ برای سهم در محدوده 3500 تومان باشد
حد ضرر را 485 در نظر بگیرید
خدا خواست و ما توانستیم
اگر طی روزهای آینده نشانه های از اصلاح بازار دیده نشده هدف شاخص کل میتونه بالای 500 هزار واحد باشه و موج 5 از موج 3بزرگ ادامه داره
اگر برعکس شد باید منتظر موج 4 بزرگ باشیم
هنوز اثر و نشانه ای از اصلاح در کلیت بازار دیده نمیشه
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
اینم تپکو که از 75 تومان به دوستان معرفی کردیم
و تارگت 275 تومان ما را تاچ کرد
به تحلیل ها و خصوصا موج شماری ها باید احترام گذاشت
اینکه الان به من پیام میدید که تپکو صفش باز شده بخریم یا نه
قطعا جواب من منفی است
الان تپکو خرید نداره
حتی اگر بخواد بره روی 500 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
اینم تپکو که از 75 تومان به دوستان معرفی کردیم
و تارگت 275 تومان ما را تاچ کرد
به تحلیل ها و خصوصا موج شماری ها باید احترام گذاشت
اینکه الان به من پیام میدید که تپکو صفش باز شده بخریم یا نه
قطعا جواب من منفی است
الان تپکو خرید نداره
حتی اگر بخواد بره روی 500 تومان
فرض کنید من 400 میلیون سهم دارم که میخوام بفروشم پس باید براش بازار سازی کنم
پس اول وقت مقداری میفروشم وقتی صف فروش شد با کد دیگه ام صفش را کم کم برمیدارم تا بازار بیاد روی سهم
بعد یه رنج اساسی میزنم تا بازار مجدد بیاد پشت سهم
صف خرید را خودم عرضه میکنم
از اینجا به بعد بازار گیج شده نمیدونه الان وقته خریده یا فروش
و بهترین فرصت برای من است که 400 میلیون را با خیال راحت بفروشم
در این شرایط فقط به حد سود و زیان و تحلیل ها رجوع کنید
و از خودتون بپرسید اگر من این سهم را بخرم نهایت چند درصد میتونم ازش سود بگریم و اگر ضرر بده چقدر ضرر میده
اگر نسبت سود به زیان متناسب بود اقدام کنم
بدون استراتژی معامله نکنید
خدا خواست و ما توانستیم
ببنیم رمپنا با این قرار داد جدید فردا میتونه صف خرید بشه؟؟
البته شاید ناظر نماد را ببنده
مراسم امضای قرارداد فی مابین شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و شرکت مپنا جهت بهبود بازیافت، افزایش تولید و بهره برداری از میادین پارسی و پرنچ با حضور وزیر نفت
بیژن زنگنه:
با اجرای پروژه طرح بهبود بازیافت، افزایش تولید و بهره برداری از میادین پارسی و پرنچ بالغ بر ١٢١ میلیون بشکه نفت افزایش برداشت خواهیم داشت.
درآمد حاصله از این ازدیاد برداشت برابر با ۶ میلیارد دلار خواهد بود که البته سرمایه گذار ١.۴ میلیارد دلاری را می طلبد.
مدت این قرارداد ١٠ سال است که پیمانکار آن شرکت مپنا خواهد بود./ اقتصادآنلاین
خدا خواست و ما توانستیم
باورم نمیشه فاهواز انقدر رشد کرده!
اطلاعاتی هم از شرکتش روکدال نمیاد بشه بررسیش کرد ایا از ضرر به سود رسیده یا نه
داستان این شرکت را از 50 تومان در همین تاپیک مفصل و مکرر بیان کردیم و هنوز هم سهامداری میکنیم
خدا خواست و ما توانستیم
ببنیم رمپنا با این قرار داد جدید فردا میتونه صف خرید بشه؟؟
البته شاید ناظر نماد را ببنده
مراسم امضای قرارداد فی مابین شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و شرکت مپنا جهت بهبود بازیافت، افزایش تولید و بهره برداری از میادین پارسی و پرنچ با حضور وزیر نفت
بیژن زنگنه:
با اجرای پروژه طرح بهبود بازیافت، افزایش تولید و بهره برداری از میادین پارسی و پرنچ بالغ بر ١٢١ میلیون بشکه نفت افزایش برداشت خواهیم داشت.
درآمد حاصله از این ازدیاد برداشت برابر با ۶ میلیارد دلار خواهد بود که البته سرمایه گذار ١.۴ میلیارد دلاری را می طلبد.
مدت این قرارداد ١٠ سال است که پیمانکار آن شرکت مپنا خواهد بود./ اقتصادآنلاین
نماد رمپنا بسته شد
خدا خواست و ما توانستیم
نظر