کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بازار امروز منو یاد شهادت سردار سلیمانی و حمله به پایگاه امریکا انداخت
چه روزهای تیره و تاری بود ولی ولی بعدش یکی از شیرین ترین رشدهای بازار را شاهد بودیم
.....
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
تمام جان ببخش بازم سوال میکنم
اگه ضسپا1002روخریدیم قابل فروش هست یا سر رسیدی چیزی داره که باید تا اونموقع صبر کنیم؟
تا قبل از سررسید مثل سهام قابل خرید ک فروش هست
خدا خواست و ما توانستیم
فاتحه بازار را خواندن
از این بدتر سراغ ندارم
نه رمقی توی بازار هست که منفی سنگین بزنه و نه پولی هست که بازار را مثبت کنه
به قول قدیمی ها هست دیگه زنده بلا مرده بلا
دیگه به نظر کسی هم توی بازار معامله نمیکنه همه رفتن دنبال شغل دیگه
فقط ما مانده ایم و خاطراتمان....
خدا خواست و ما توانستیم
سلام و درود
متشکرم شما لطف دارید
انشالله حالا که بالاخره رای نهایی دادگاه روی کدال هم نشسته دیگه برای رسیدن به سقف تاریخی خودش ناز نکنه
البرز هم که تازه وارد درصدی های سهم شده انشالله روزهای خوب سهم شروع بشه
درود بر شما
تمام جان امیدوارم سدید داشته باشی همانطور که گفتی در گذشته و منتظر رای دادگاه بودی، خوشبختانه رای داده شد.
ما همچنان در سهام خودرویی سهامداری میکنیم
و در اختیار ۱۰۰۲ منتظر بازدهی مورد انتظار هستیم
خدا خواست و ما توانستیم
با این همه منفی که بازار و سهام خودرویی زدن کسی صف خرید امروز این گروه را باور نکرد
فردا هم اگر صف خرید بشه کسی برگشت این گروه را باور نخواهد کرد
اما هفته بعدی که این گروه صف خرید بشن ملت تازه میان تو صفهای خرید و ۲۰% بالاتر را تو صفهای خرید با جون و دل میخرن
خدا خواست و ما توانستیم
با توجه به نمودار شاخص خودرو ( وضعیت بی ثبات خاورمیانه در نظر گرفته شود) فعلا بگفته تمام عزیز یک رشد خواهیم داشت( 5 درصدی) از این گروه و همه از جمله جناب تمام با سیو سود در چهارشنبه - روز شنبه نظارگر منفی ها یا رنج قیمتی سهام خودرو و احتمالا سایر سهام خواهیم بود. احتمال اینکه من اشتباه کنم بخاطر متغیر های متعدد وجود دارد.
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
با توجه به نمودار شاخص خودرو ( وضعیت بی ثبات خاورمیانه در نظر گرفته شود) فعلا بگفته تمام عزیز یک رشد خواهیم داشت( 5 درصدی) از این گروه و همه از جمله جناب تمام با سیو سود در چهارشنبه - روز شنبه نظارگر منفی ها یا رنج قیمتی سهام خودرو و احتمالا سایر سهام خواهیم بود. احتمال اینکه من اشتباه کنم بخاطر متغیر های متعدد وجود دارد.
من فعلا به هیچ عنوان در گروه خودرویی فروشنده نیستم
مگر اینکه خودرو و خساپا نزدیک سقف امسال رسیده باشن
خدا خواست و ما توانستیم
نظر